אל תדאגו אני לא סנילי ואני יודע שכתבתי את זה כבר אבל אם למישו יש הברקה או מישו חדש בפורום אני ישמח לשמוע עצות אבל רק מה שבאמת ולא סתם לכתוב כדי לסמן לי ווי וגם שלא יהפוך לוויכוח בנ"ע VS אריאל...
אז ככה יש לי מדש"ית שיש לי אליה קשר עמוק או בתכל'ס אני אוהב אותה ולא בגלל שהיא יפה (היא אולי לא מכוערת אבל גם לא כליל השלמות בקטע הזה..) ובאמת היא שפיצית ובן אדם איכותי.. הבעיה שאפילו עוד אין לנו 17 ובינתיים אני שומר את זה אצלי ולא מפתח מזה כלום (שזה עבודה ממש קשה..) יש לי כל מני חוקים ודברים שעוזרים לי אבל עדיין זה לוקח מלא זמן מהמחשבה ומשפיע הרבה על המצב רוח.. הבעיה שכשאנחנו מדש"ים אנחנו נפגשים בערך פעם בשבוע ויש גם שיחות/הודעות אז נכון אני מנסה להיות ענייני (אבל עדיין להיות נחמד בסה"כ כי אנחנו כן צריכים לעבוד ביחד..) השאלה מה עוד אפשר לעשות כדי להגיע למצב הכי טוב: מצד אחד - אף אחד לא הבטיח לי שזאת האחת והיחידה שלי ואני בסך הכל שביעיסט שעוד לא יכול לבחור בחירה כ"כ חשובה בצורה מספיק אובייקטיבית, מצד שני - חבל לפספס אותה כי זה באמת מציאה..
אני ישמח לעזרות (אפילו 2-3 אנשים שיענו ברצינות זה עדיף מ40 תגובות בלי פואנטה...)
תודה רבה