אני יודע שזה כבר היה אבל בכל-זאת..א , ב

אל תדאגו אני לא סנילי ואני יודע שכתבתי את זה כבר אבל אם למישו יש הברקה או מישו חדש בפורום אני ישמח לשמוע עצות אבל רק מה שבאמת ולא סתם לכתוב כדי לסמן לי ווי וגם שלא יהפוך לוויכוח בנ"ע VS אריאל...

אז ככה יש לי מדש"ית שיש לי אליה קשר עמוק או בתכל'ס אני אוהב אותה ולא בגלל שהיא יפה (היא אולי לא מכוערת אבל גם לא כליל השלמות בקטע הזה..) ובאמת היא שפיצית ובן אדם איכותי.. הבעיה שאפילו עוד אין לנו 17 ובינתיים אני שומר את זה אצלי ולא מפתח מזה כלום (שזה עבודה ממש קשה..) יש לי כל מני חוקים ודברים שעוזרים לי אבל עדיין זה לוקח מלא זמן מהמחשבה ומשפיע הרבה על המצב רוח.. הבעיה שכשאנחנו מדש"ים אנחנו נפגשים בערך פעם בשבוע ויש גם שיחות/הודעות אז נכון אני מנסה להיות ענייני (אבל עדיין להיות נחמד בסה"כ כי אנחנו כן צריכים לעבוד ביחד..) השאלה מה עוד אפשר לעשות כדי להגיע למצב הכי טוב: מצד אחד - אף אחד לא הבטיח לי שזאת האחת והיחידה שלי ואני בסך הכל שביעיסט שעוד לא יכול לבחור בחירה כ"כ חשובה בצורה מספיק אובייקטיבית, מצד שני - חבל לפספס אותה כי זה באמת מציאה..

אני ישמח לעזרות (אפילו 2-3 אנשים שיענו ברצינות זה עדיף מ40 תגובות בלי פואנטה...)

תודה רבה

חוקים..דניאל מ

כתבת שאתה עושה חוקים, לא יודע בדיוק מה החוקים שקבעת לעצמך (כדאי לקבוע ביחד עם עוד מישו שקצת יותר אובייקטיבי ממך) ולא משנה מה קורה - אתה לא מוותר לעצמך במילימטר!! זה הכי חשוב כי לפעמים מחפפים בחוקים..

דבר שני - אולי יש כאלה שיגידו לך שתנסה ללכת על זה, אל תקשיב!! יכולים לספר לך סיפורים אבל אין כמעט בן אדם שבשל ומוכן בסוף השביעית לדבר כזה (וגם נגיד שאתה כן, מי אמר שגם היא מוכנה...??)

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה אחי!!

תודה אבל..א , ב

שמע, לגבי החוקים אתה צודק ב100% !! וזה באמת ממש קשה..

לגבי הבשלות - אולי זה הזדמנות שחבל לפספס.. וגם אם אני לא בוגר ובשל לגמרי, תמיד אני יוכל להגיד "שנה הבאה אני יהיה יותר מוכן.." ואז מה?! אני יתחתן בגיל 46 כשאני יהיה מוכן לגמרי..?

ולגביה אומרים שבנות מתבגרות יותר מהר מבנים ואם היא תבין שיש פה משו רציני ותתחיל לעבוד על עצמה ברצינות באמת אני חושב שבגיל 19-20 (אני יותר גדול..) זה יכול להיות מספיק בשביל שנינו..

אבל תודה רבה בכל-זאת..

וכשאלקים נתן לנו מצוות, הוא לא ידע שאנחנואבגדהאחרונה

יכולים להפסיד בגלל זה דברים?

הוא ידע.

התורה רואה בחומרה רבה קשר מיותר בין בן לבת. שלא לדבר על זה שהבטה בבת להנאה (אפילו אם זה ממש ממש ממש קצת), זה לאו דאורייתא. אגב, מצוות ציצית היא סגולה מהתורה להשמר מלאו זה.

אני מאמין שאתה עושה כל מה שאתה יכול מבחינה הלכתית. רק שאני רואה שאתה קצת מודאג שמא זה יפגע בך, לכן אני מזכיר שכל מה שנעשה, נעשה משמים, ואין לך מה לדאוג או לפחד.

אגב, אני ממליץ לך גם להתפלל על זה. בכלל כדאי להתפלל על כל דבר שמטריד. אנחנו כולנו עבדים לאדון אחד שמסוגל לדאוג לנו לכל מה שנרצה ולפתור כל בעיה, אז למה לא לבקש?

תוותר. אין לך מה לדאוג או לחשוש. מי שמסייע לעם ישראל במלחמותיו, מסייע גם לכל יחיד בחייו, וכ"ש בקיום התורה והמצוות.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך