אנחנו מחפשים מיקסר שיהיה טוב ללישת בצקים משפחתיים (חלות וכו'), וכמובן לשימושים קלים יותר.
מחפשים משהו חזק וטוב, וגם שיחזיק מעמד לשנים - וכמובן שגם המחיר משחק...
יש את הקנוודים למיניהם, שהם טובים וידועים ומומלצים, אבל הטובים באמת ביניהם יקרים מאוד.
ראינו כאן כמה מיקסרים של בוש, עם נתונים מפתיעים (בעיקר בכל מה שנוגע לכמות בצק שאפשר ללוש איתם.
הבעיה - לא מכירים מישהו שיש לו אותם, ולא יודעים מה האמינות שלהם לאורך זמן.
מישהו מכיר?
מישהו יודע?
תודה (ושבת שלום...)
)
)

