אריאל שרון ופרשת שבוענחשון מהרחברון

אתם יודעים מה? אני כותב פעם אחת את דעתי וגם  לא יענה עליה.

משה רבינו צודק כשהוא אומר לקב''ה שהוא לא מתאים!!! משה רבינו לא מתאים לשליחות הזאת להוטציא את בני ישראל ממצרים.!!! בני ישראל -לא סובלים אותו כי הוא הנסיך המצרי המפונק. המצרים - בכלל... רוצח נמלט. הוא מגמגם וחסר כישורים פוליטים וכוח לשכנע...

הוא הבריז ממצרים בתקופה הקשה ל40 שנה, אין לו מושג מה הולך שם. אהרון לעומתו הרבה יותר מתאים - המצרים מכבדים אותו העם מעריץ אותו הוא האיש האידיאלי להוציא!

אבל ה' בכוונה לוקח את משה הלא יוצלח כביכול החסר מעמד פוליטי וכישורים ראויים. למה?!?  כדי שכולם ידעו שה' הוא זה שהוציא את בני ישראל ממצרים. אם אהרון ינהיג מה המצרים יאמרו? אהרון פוליטקאי טוב - התקוממות עבדים מוצלחת קצת כישופים ובני ישראל יצאו.

זה כתוב במפורש "למען תספר באוזני בינך... את אשר התעללתי במצרים וידעתם כי אני ה' " זה כל המטרה(להוציא את בני ישראל זה משני)

אז גם כאן כך לדעתי - אריאל שרון?!? פינה התיישבות?!?  אם פרס היה מפנה או ציפי לבני או כל שמאלן אחר היה מפנה - היינו אומרים - טוב הוא שמאלני מסריח מעצבן חצוף שהצליח לו, וכואבים כאב עצום אבל לא מבינים את הנקודה!

המטרה של ה' לדעתי בכך שדווקא שרון מגן ויוצר ההתיישבות האדם הימני שפעל ביד קשה כנגד המחבלים, דווקא הוא  פינה?!? למה?!!? כדי שנבין שזה לא שרון! ול אולמרט! ולא ציפי! ולא אהוד ברק!

זה הקב''ה עשה וגלגל דרכו כדי שנבין את זה!!

אז אתם באים ואומרים זה שרון?!? מה אתם לא רואים את המהלך הענק האלוקי הזה??? כל הקמפיין נגד הגירוש - הקמפיין הגדול ביותר בתולדות המדינה!!! נגד כל כללי הפוליטיקה - כל מי שהתנגד לשרון הוא פשוט פיטר אותו!!! בכל מצב אחר היו מעיפים ותו לכל הרוחות(את שרון) ולא! הוא הריץ את זה נגד כל העם, נגד מתפקדיו, נגד המשאל של המתפקדים! שרף כל כלל דמוקרטי קיים אפשרי - ולמרות הכל הלך לו הקלף עד הסוף!

למה זה?!? כי ה' רוצה שנבין ששרון לא עשה את הגירוש - אלא הוא עשה את זה ואם אנחנו לא מבינים את המסר הזה שזה ממנו ורק ממנו - אז ה' יסביר לנו את זה שוב...

רוצים?!? אני לא!!!!

נכון שמגלגלים חובה על ידי חייב אבל אנחנו צריכים להסתכל על המהלך הכולל ולא רק על מה שבא לנו..

קפיץ קפוץ!!גיברת פלסף.
פירוט נוסף - צמ"ענחשון מהרחברון
חח אתה מפנה אותם לצמ"ע??? :/אברי
אחרי שזרקו אותי משם כשגילו שאני לא בגיל -נחשון מהרחברוןאחרונה

אני יביא להם את כל נוגה!!!!!!!!!!!!

וואו.. יישר כח!!חגי לנדסברג

חזק וברוךזברה בלי פסים
אהבתי נעמוש!!!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך