שלום לכולם רציתי לשאול אתכם איך הטבח שהתרחש ....חיים שלמה
בבית חב''ד במומבי גרם לכם להרגיש?בכיתם?התרגשתם? או...שפשוט הרגשתם כמו באירוע טרור שהתרחש בארץ וכו'? וסתם לשאלה מישו מכם היה בהלוויה?
הייתי דיי בלחץ-אחת ללא שם

ואז מאוד הצטערתי על כל מי שנפטור ו..לויודעת

כמה שזה נשמע נורא,המשכתי בחיים כרגיל.

אני יודעת שהתנפלו עלי בעקבות זה אבל בכל זאת-מתו"ש

היו פיגועים, יש פיגועים, ולצערי יהיו פיגועים, ואני לא הולכת לבכות על כל אחד מהם!!!!!!!!

מספיק לי הצרות האחרות, אז למה לחפש עוד צרות??? כן, עצוב וזה, אבל מה אתם לוקחים כזה קשה???? אפשר לחשוב שזה אבא שלכם היה שם!!!!

סורי, אני פשוט לא מבינה אותכם...

זה עצובאנונימי (פותח)
אבל הרגשתי כאילו זה עוד פיגוע,אבל זה המצב ומרוב שיש הרבה פיגועים חלק(אבל לא כולם)לא כזה מייחסים לזה הרבה חשיבות
מתוקה שכזאת... >>כנסינצח לנצח!!!

בוא נגיד.. שציפית.. לתגובה כזאת.. או שרצית אותה מלכתחילה.. לוידעת..

אז-- את כותבת שבשבילך זה כאילו כמו עוד פיגוע-- אוקי.. אי אפשר להכריח אדם לבכות.. להצטער.. להתאבל וכו'..

אבל לומר "מה אתם לוקחים כזה קשה????"

הלו!!!!! כן.. כל פיגוע צריך לקחת קשה.. (זה לא אומר שצריך בכוח לנסות להוריד דמעות..)

אבל--- רק המצב בו אנו נמצאים-- גורם לנו תחושת כאב.. כן,כן.. גם אם אבא שלי לא היה שם!!!

זה לא קשור--

המצב.. של הפיגוע- הוא מצב קשה!!!

דבר נוסף-- את לא צריכה "לחפש" עוד צרות---- הם קיימות!!!

השאלה איך מתייחסים אליהם...(!!!)

כמו-- יאללה עוד פיגוע-- באסה--לא נורא...

או... לקחת אתזה במובן האחר!!!

תחשבי על זה...

Mשך יומאושר

מתוקה שכזאת...|||||||בהללללםםםםםם|||||בת-עמי

תאמת שבא לי כ"כ לכתוב "אין שכל אין דאגות"- אבל אני יוותר על זה..(נקודה למחשבה והעמקה..)

כתבתי מקודם תגובה ארוכה..אבל המחשב יצא לי ממנה ולכן אני כובת את זה בקצרה..

(זה לא בקטע שאין לך שכל -ברררוור שלא!זה בקטע של להשתתף עם אנשים אחרים שעוסקים בגבורה והולכים להודו!מה שאנחנו לא עושים!אז מה יקרה אם נבכה קצת...נגיד קצת משו לעילוי נשמתם, נדבר עליהם?!מה יקרה??????אנחנו חלק מהם!הם יהודים- וגם אנחנו יהודים..

קיצר..אני באמת לא מבינה אותתתתתתךך!

הייתי בלוויה של חתן הרבי מתולדות א"ינוער-חומש כבוד
נצח לנצח ובת עמי-מתו"ש

אוף!!!!!!!!!!!!! נמאסתם!!!!!!!!!!!!!!!11

בתור אחת שהיתה בפיגוע ושאבא שלה כן מת בפיגוע-יש לי את הזכות המלאהההההה!!!!!!!!!!!!!!!

מה הקשר ??קלי
זה באמת מאוד כואב שאבא שלך נירצח בפיגוע!! זה באמת מזעזע אבל להגיד לפיגוע אחר"למה לקחת קשה".. תגידי הישתגעת??????את יודעת שיש להם ילד בן שנתיים שהוא יגדל הוא אפילו לא יזכור את ההורים שלו!!! יגדול יתום!!!! זה מאוד מאוד כואב ומאד מזעזע....... וכן צריך לקחת את זה קשה!!!!!!!!!!!!! צריך מאוד!!!!
למתוקה שכזאת...בת-עמיאחרונה

ממש לא התכוונתי לפגוע לך בנקודה רגישה, ואם זה פגע בך, אז מצטערת!!!!

דבר שני, עם כל הקושי הגדול שיש לך מהפיגוע והעצבות מהפיגוע -אז עוד יותר איך זה לא נכנס לך ללב??איך???

יש פעמים שכותבים כאןו בפורום נגיד על מישהי שרוצה להיפרד מחבר שלה או משו כזה, ואז כותבים לה בלה בלה בלה, ואז "מתוך ניסיון"..אז דווקא בגלל זה,שהרגשת את זה (אולי פיזית ורגשית..),את צריכה יותר להבין את זה.!.טוב אני לא רוצה לדון על זה אבל תאמיני לי שאני לא מבינה אותך..

ו..לא!!!!אין לך את הזכות המלאה!!!!!ממש לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם הסגנון שלך בתגובה-די תינוקית...

שיהיה לכולם יומצוין!

ולמתוקה שכזאת- מצטערת שנמאסתי עלייך, פשוט זו היית את זאתי שבכוונה "הקפיצה אותנו"..היית מודעת לזה בהתחלה ":אני יודעת שיתנפלו עלי בעקבות זה אבל.."

ודרשת את זה וקיבלת.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך