אווף.. שונאת ששופטים לפי החצוניותגיברת פלסף.
מתי יבינו שמה שרואים מבחוץ זה לא מה שיש בפנים!
אווווף
בגלל שהולכים עם חצאיות גבוליות זה לא אומר שאין פנימיות טהורה.
(לא מדובר כאן ספציפית עליי,אבל בהחלט שגם לי לא חסר בעניין)
מניסיוןרותם333
תנסי גם את לדון אותם לכף זכות..בתור אחת שהייתה כזאת (מקווה שהייתה חח ב"ה) קשה להשתחרר ממראה חיצוני.באמת קשה.זה מבאס בטירוף אבל לא תמיד רואים שזה לא טוב,פשוט ממשיכים לשפוט לפי החיצוניות.:/ ואין לי כל כך מה לעודד רק שתביני שמהצד השני זה קשה כי אתה מנסה להשתחרר מזה וזה די קשה להצליח!
אני מסכימה איתך בהחלט!!!!זה באמת ממש מעצבן!הגמדההמיסתורית

אבל מה שאת משדרת יכול לגרום לכך שישפטו אותך אחרת.....את יכולה לשדר את מה שאת רוצה שיחשבו עליך ולא  ישפטו חיוך גדולאותך לפי החיצוניות שלך....מניסיון 

אמרתי שלא מדובר בי.גיברת פלסף.
מה את רצינית?!א , ב

אם מפריע לך ששופטים לפי החיצוניות ושהחיצוניות זה פרט שולי, למה את עם חצאית גבולית?! (או אותה מישהי..) אם זה לא חשוב אין שום סיבה לבת להראות את הברכיים שלה (וכמה שזה נשמע קיצ'י זה באמת ככה..)

אני למשל גם עובד עם עצמי על להסתכל על העומק של דברים (ובמיוחד אצל אנשים..) ולא רק על הדברים החיצוניים..אז הנה דוגמא - יש מישהי מסויימת שאני מאוד מאוד מעריך אותה ואפילו יותר מזה (לא חשוב עכשיו לכאן רק בשביל הדוגמא) ואחת הסיבות זה שהיא הולכת עם חצאית עד אחרי הברך (ברור שזה לא 'הסיבה' אבל זה באמת דבר שאני מאוד מעריך אצלה..) ואם את רוצה שיעריכו את מי שאת לא את מה שאת (לא שבנים יעריכו אותך אלא בכללי העולם) אז אל תראי את מה שאת אלא תראי את מי שאת, שאת לא מתפשרת ושיש לך עקרונות (או אולי אפילו הלכות...) שאת לא זזה מהם!! מי שרציני באמת יגיד לך כל הכבוד ולא יגיד "איך היא מתלבשת הדוסה הזאת.." ומי שיזלזל אז יש לו עבודה קשה על המידות ואת לא צריכה לשנות דברים ולעשות דברים לא טובים בגלל שהוא לא מתוקן...

בהצלחה..

ברור.. שגם הלבוש אומר משו..גיברת פלסף.אחרונה
אבל התכוונתי שיש מקרים שאנשים פוסלים בנאדם רק לפי החיצוניות (ושוב, לא אני ב"ה) אומנם החיצוניות מעידה הרבה על סגנון התנהגות וכו'.. אבל לדעתי הרבה פעמים דווקא לאנשים האלה יש לב זהב. באמת! ואני אומרת את זה בתור אחת שמכירה בנות שלובשות ברחוב בגדים שבקושי בבית אני מרשה לעצמי להסתובב איתם, ובתור בני אדם הם באמת נסיכים. ורע לי לראות את זה שאנשים אטומטית פוסלים בגלל הלבוש!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך