אווווף

בגלל שהולכים עם חצאיות גבוליות זה לא אומר שאין פנימיות טהורה.
(לא מדובר כאן ספציפית עליי,אבל בהחלט שגם לי לא חסר בעניין)
גיברת פלסף.
אבל מה שאת משדרת יכול לגרום לכך שישפטו אותך אחרת.....את יכולה לשדר את מה שאת רוצה שיחשבו עליך ולא ישפטו
אותך לפי החיצוניות שלך....מניסיון
אם מפריע לך ששופטים לפי החיצוניות ושהחיצוניות זה פרט שולי, למה את עם חצאית גבולית?! (או אותה מישהי..) אם זה לא חשוב אין שום סיבה לבת להראות את הברכיים שלה (וכמה שזה נשמע קיצ'י זה באמת ככה..)
אני למשל גם עובד עם עצמי על להסתכל על העומק של דברים (ובמיוחד אצל אנשים..) ולא רק על הדברים החיצוניים..אז הנה דוגמא - יש מישהי מסויימת שאני מאוד מאוד מעריך אותה ואפילו יותר מזה (לא חשוב עכשיו לכאן רק בשביל הדוגמא) ואחת הסיבות זה שהיא הולכת עם חצאית עד אחרי הברך (ברור שזה לא 'הסיבה' אבל זה באמת דבר שאני מאוד מעריך אצלה..) ואם את רוצה שיעריכו את מי שאת לא את מה שאת (לא שבנים יעריכו אותך אלא בכללי העולם) אז אל תראי את מה שאת אלא תראי את מי שאת, שאת לא מתפשרת ושיש לך עקרונות (או אולי אפילו הלכות...) שאת לא זזה מהם!! מי שרציני באמת יגיד לך כל הכבוד ולא יגיד "איך היא מתלבשת הדוסה הזאת.." ומי שיזלזל אז יש לו עבודה קשה על המידות ואת לא צריכה לשנות דברים ולעשות דברים לא טובים בגלל שהוא לא מתוקן...
בהצלחה..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים