מצד אחד מאוד רוצה שירות אינטנסיבי.. מאתגר, עם מלא עשיה..
מצד שני לא רוצה להיות בתוך חברה 24 שעות.
יש למישי רעיון לכיוון למשהו שיכול להתאים לזה?
מצד אחד מאוד רוצה שירות אינטנסיבי.. מאתגר, עם מלא עשיה..
מצד שני לא רוצה להיות בתוך חברה 24 שעות.
יש למישי רעיון לכיוון למשהו שיכול להתאים לזה?
את מחפשת עבודה משרדית?
עבודה עם ילדים? נוער? מבוגרים?
עבדוה עם אוכלסייה מיוחדת?
לא חסרים תקנים כאלה, אבל תביאי עוד איזה משהו....
אני כן רוצה שירות בחברת אנשים, עם אנשים.. נוטה יותר לעבודה עם ילדים.
אבל- לא משו טובעני בחברתיות.
יש לנו תשובה, יתכן שהיא חלקית עבורך. נתון לבדיקתך:
עלי שיח - מערך דיור בירושלים לבוגרים/ות בעלי צרכים מיוחדים שכבר קשה להחזיק אותם בבית...ולכן הם כבר בשלב מגורים מחוצה לו.
אנחנו - משפחת עלי שיח - המשפחה שלהם. כאן! זה הבית שלהם.
יש לך אפשרות להיות חלק בלתי נפרד מהמשפחה שנותנת אוירה וחום ביתי ומחבק לנשמות הטהורות האילו שכ"כ צריכות אותך כ"כ מחכות לך!!
השעות אצלינו הם אחה"צ והערב.לשאלתך,
אם מענין אותך לשמוע עלינו מעבר...מה זה דורש ממך, מה התנאים, עם מי בעצם עובדים, ומה המשמעות האמיתית של הדברים. אשמח לענות!
שלומית 054-8410-478
לאתר העמותה, לצפות מעבר למילים---www.alei-siach.org.il
ט!הראצלנו את יכולה להיות חלק מגרעין בני עקיבא
להרים פרוייקטים שונים בעיר
להדריך במרכז להעמקת יהדות
להעביר פעילות יהדות לילדים חילונים
להשתלב במועדון לילדים אחר הצהריים
שמחכים לקבל יחס אישי וחם
להיות חלק מצוות חם ולקבל גב תומך במדרשה
להשתמש במה שאת אוהבת לעשות
בשביל לעשות טוב לעם ישראל!
עוד פרטים? מוזמנת להכנס לאתר http://www.mbsh.org.il/ שלנו או להתקשר
זוהר
0525911215
]בית ה' נלךאו כל מיני מדרשות אחרות לצורת העניין.. אבל יש לי אינטרס קטן להסביר על המקום שאני מייצגת
זה מקום שיש לך עבודה, יש תקופות שאת יכולה למצוא את עצמך במשרדים ובפעילויות עד שעות מאוחרות..
אבל זה לא שרות בגרעין או דומייו, שחלק מהשרות הוא להיות הקבוצה.. זה שרות עם קבוצה, שאר הבנות הן הצוות שלך. ויש לך חברה, את לא לבד בתוך צוות מבוגרים.. יש לך מקום מכובד בתור שווה בין שווים. ועם זה, את לא משועבדת 24/7 לקבוצה.
שאלות וכו' אפשר להפנות אליי בשמחה
[ונכון שאני מהמכון ויש לי אינטרס למצוא בנות לשנהבאה.. אבל אני גם בעד שתמצאי שרות שמתאים לך, אז אני יכולה לנסות להמליץ על מקומות אחרים
]
ביחידה עירונית לשירות לאומי בירושלים יש את הלשכות רווחה, שהעבודה מחולקת לשתי תחומים גם עבודה משרדית וגם עבודה עם אנשים.
בשעות הבוקר עבודה משרדית,ואחר צהריים -צהרים זה עבודה במועדוניות/ נוער/עולים חדשים/קשישים...
לפרטים נוספים או שאלות ,מוזמנת בשמחה ליצור עימו קשר 02.6296916
בטח,
אני עושה ביסודי.. בלי תקן נוסף.
מהמם, מאתגרר בטירוף!! חברתי באופן לא נורמליי.. מממשש לא 24/7..(:
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..