אחרי שבועיים- שלוש, הצלחתי לעשות את זה..-אנונימי (פותח)

לפני בערך 3 שבועות היה לנו שבת אולפנא עם אורח חוזר בתשובה... שבאמת הצליח לקרב הרבה בנות.. אבל אותי, הוא הרחיק..מאוד הרחיק.. מאז בערך לא הייתי מסוגלת להתפלל..פשוט לא הצלחתי...והיום עשיתי את זה!!! התפללתי שוב, את כל התפילה!!!!הייתי ממש גאה בי..! זה ממש היה מרגש..!!

אבל עדיין קשה לי...

הייתי במקום טוב, ב"ה ממש הרגשתי קרובה לה'. ואז באה הנפילה הזאת.. וזה נפילה כ"כ חדה.. והיא רק מושכת עוד ועוד למטה.. אוף...זה מדכא....!!

מה אני יכולה לעשות כדי באמת להחזיר את עצמי למצב הקודם...?....

**רק טוב ושמחה**

פשוט תמשיכי להתפלל!אנונימי (פותח)
לאט לאט הכל יתחיל לחזור...
איזה משמח לשמוע!!!!צבע אדום

ב"ה!!!! שמחה בשמחך..

לאט לאט מגיעים שינויים גדולים!!

אם תרצי אני כאן... למרות שאת לא יודעת מי אני...

האמיני לי שאינך רוצה לחזור למקום שבו הייתעמישבאחרונה
בס"ד ליקבה"ו

אני לא יודע אם פעם שאלת את עצמך מה התכלית של כל הנפילות שעוברות עלינו בחיים. הרי אם ה' רוצה שנעבוד אותו, אז למה א"א בלי קשיים??

את התשובה לכך ניתן לתת בדרך משל. משל לספורטאי שקופץ לגובה. הספורטאי שלנו נמצא רק בתחילת דרכו, ועל כן הוא נגש למאמן הכי טוב שקיים, כדי שזה האחרון יעלהו מעלה מעלה במעלות הקפיצה. מגיע המאמן ו"ישר לעבודה". ננסה קפיצה של מטר... מפיל את המוט. טוב נוריד קצת. תשעים סנטימטר... לא מצליח. 85... יופי!!! עוד פעם 85... מושלם! שוב 90.

‏‏‏אבל למה???

שואל לתומו הקופץ. הרי הצלחתי שמונים וחמש, למה אתה מקשה עלי.

אותו הדבר גם אצלנו. הרי אנחנו רוצים להגיע למקום גבוהה. להיות אור לכל העמים, שה' ישרה שכינתו עלינו. אם אלו רצונותנו איננו יכולים להסתפק בשמונים וחמש סנטימטר, עלינו להגיע לפחות לגובה של מטר וחצי. בלי שיהיו לנו קשיים אין לנו סיכוי להצליח לעלות מעל המקום שבו אנחנו נמצאים.

לכן אני בטוח שאת לא רוצה לחזור למקום שבו היית, אלא לעלות למקום גבוהה הרבה יותר.

איך? לאט לאט לבנות מחדש את מה שבנית עד עכשיו, והאמיני לי שבלי משים את תגיעי למקום גבוה הרבה יותר.

בהצלחה לכולנו.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך