אני רוצה לפתוח דיון חשוב מאוד(לדעתי על בית השלום).
קודם כל למה עושים את זה?(שואלים המתנחלים..)
יש כמה סיבות.1.כנראה זה יביא שלום(כבר ראינו בכמה וכמה מקרים..סיבה זו לא רלוונטית...)
אבל הסיבה השניה שעכשיו אני אומר חייבים להתייחס אלי בכובד ראש!!
הסיבה השניה:בגלל שבג"ץ כתב וחתם מפורש על דף...שבית השלום יפונה...לא יעזור כלום!!
עכשיו למה בג"ץ עושים את זה? שאלה טובה..לא יודע
אוקיי אני חוזר לסיבה השניה! ח'ברה כשאתם הולכים אם כל ההתלהבות לבית השלום כדי שלא יפנו זו טעות יסודית בציבור שלנו.
אני אסביר:יש חק. לא עושים צחוק אף פעם...מחק! מדינת ישראל ולא משנה כרגע מי עומד בראשה ומה המניעים... הוציאה חק כשר למהדרין שצריך לפנות..אז יפנו...לא יעזור כלום מה שנעשה!!
לא עוזר לבוא והתנחל...
למה אני אומר את זה? מה אכפת לי שאתם הולכים(מי שהולך) למקום הזה ומפנים אתכם!?
אכפת לי משתי סיבות.1.ח'ברה הולכים משם לבית חולים!! היו 48 פצועים בבית השלום בגלל הפינוי הזה!זה לא צחוק!
2.כל האנשים בארץ חושבים עלינו שאנחנו פושעים לא שומרים חוקים והכל...אסור שככה יחשבו על הציבור הדתי.
עכשיו אני אסביר בקצרה(כואבת לי היד..) איך מונעים כזה מצב.? כי בטח יהיה מישהו שיבוא וישאל מה? אז יפנו לנו את כל הארץ אנחנו צריכים לעשות משו...
התשובה היא:"סוף מעשה במחשב תחילה" מראש היינו צריכים למנוע את זה אם היתה לנו ממשלה ימינית!! (נתניהו ימיני)
שמשתדלת על פי עקרונותיה לא לפנות!!
אני אסיים כאן! דעתי היא ...יש חק שמפנים..אז אני נשאר בבית!!!!!! שיפנו!! אני ידאג ליישוב הבא שלא יפונה... אנחנו לא צריכים בכלל להגיע למצב הזה!!
הוכחה מוחצת לכך שדעתי היא הנכונה!!
מה עדיף? ללכת(יש ח'ברה שנסעו מכל קצוות הארץ כדי להיות שם!!! לכך להם שעות!!) , ואז לחטוף מהחיילים, ואז זה יפונה...
או עדיף לא ללכת ושיפנו.
תעשו 1+1 אני יודע ארץ ישראל והכל... אבל ח'ברה תחשבו אם הגיון! יש לנו אידיאלים אבל לא להיות אטומים!! ארץ ישראל עז הסוף!!
למה?
מה דעתכם?