ולמה?
אני, למשל, עכשיו בבית כי הלכתי לבדיקה רפואית, ושכחתי לבקש מהרופאה אישור איחור, אז עכשיו אני לא יכולה ללכת ללימודים... ומשעמם לי!
מבאס!!![]()
ולמה?
אני, למשל, עכשיו בבית כי הלכתי לבדיקה רפואית, ושכחתי לבקש מהרופאה אישור איחור, אז עכשיו אני לא יכולה ללכת ללימודים... ומשעמם לי!
מבאס!!![]()
צבי-ליזציהבאיזו כיתה את שלא מכניסים תלמידה שמאחרת בגלל שהיא הלכה לרופאה? אצלנו מאחרים גם בלי אישורים וכמעט ולא עושים עם זה כלום...
וזה לא שלא יכניסו. יכניסו, אבל אחר כך יהיה לי שחנ"ש עם המחנכת, ואח"כ עם הסגנית וכן הלאה, ואין לי כוח לביורוקרטיה הזאת.
אני אשאר בבית, אבלה לי, ומחר אביא אישור חיסור מאימא שלי.
זהו.
מה אתה עושה בבית?
עוד יש בתי ספר כאלה?!צבי-ליזציהפשוט תלכי ותודיעי שהיית אצל רופא ושכחת לקבל אישור, ואפשר להתקשר לאמא לוודא את זה, ונפתרה הבעיה. אבל תהני בבית, בכיף
.
אני בבית כי ב10 יש לי שיעור נהיגה וב1 יש לי בגרות. ובכל מקרה - בגלל שאני "פרפר חופשי" אני מתחיל ללמוד כל יום ב12 בערך.
ובהצלחה בבגרות!!!!
![]()
את מחופנת!!!!!!!!!!!!!
הלוואי שהיה לי חופש!!!!!!!! אני ה-מ-ו--מ-ה!!!
שטות
שומרת על אחותי.שושנת העמקיםולא כתוב שם חמור כחיה...אלא חמור כיותר מסוכן,מפחיד...
את בסדר?
shira cohen
ופרגנו לי על המקוריות...
אמא שלי פרקה את הכתף וכרגע ניהול הבית על כתפיי (החסינות שבריריות
)
תיכננתי לקום בבוקר כרגיל, אבל קמתי מאוחר (כי ניקיתי עד 2 בלילה) ופתאום הרצפה היתה מלוכלכת וצריך לשטוף, והכביסה צריכה לעבור מכונה, ואמא ביקשה ארוחת בוקר.. קיצור, נסחפים לזה.. ![]()
-עכשיו ב"ה נחה קצת.. אם למישהי בא לאישי אז בכיף
-
וקייטי....תפתחי...אמריקאית גאה!!כן,אבל אני בסדר..
תודה בכל מקרה!!

קייטישמחה שהכול הסתדר...
תודה לה'
![]()
אמריקאית גאה!!
אמריקאית גאה!!
בצל ירוק
גם אני הולכת היום...
אמריקאית גאה!!אחרונהזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים