למישהו יש מקור לסיפור
על זה שניצל מאסון המסוקים
כי כתבו חייל אחד פעמיים?
אני ממש אשמח אם מישו יעלה...
תזכו למצוות!
להבה=)למישהו יש מקור לסיפור
על זה שניצל מאסון המסוקים
כי כתבו חייל אחד פעמיים?
אני ממש אשמח אם מישו יעלה...
תזכו למצוות!
זה מה שמצאתי בהקשר לזה.
ברשימת העולים למסוק שנקלע לאסון, רשימה אשר נמצאה בכיס המפקד, נרשם בטעות שמו של גלעד פעמיים. כתוצאה מכך סברו, בטעות, שהמסוק מלא בזמן שלמעשה נותר מקום אחד פנוי, והחייל האחרון נשלח בחזרה לביתו. וכך, במותו, הציל גלעד, החובש האמון על הצלת חיי אדם, נפש אחרת בישראל, הפעם על-ידי השימוש הכפול שנעשה בשמו".
להבה=)אחרונהאין לי מקור אבל המורה שלי מספר שהרס"פ שלו היה חייל שברגע האחרון לא הכניסו אותו למסוק כי הוא עשה עברה או משו-ואז מישו אחר נכנס במקומו והוא לא סלח לעצמו אל זה...וכו' אם את צריכה יותר אז דברי איתי..
שקרה שפעם לא היהי לו דרך לחזור והוא נתקע וזה היה לפני שבת אז עברה מכונית שסוףסוף עצרה לו ואז הוא נשאר אצלם שבת ואז בסוף הוא רצה לקחת עליו מצוואה אחת והאיש אמר לו זה מצווה מאוד קלה ולמרות שהיא כל כך קטנה,איננינו יודעים את השכר שלה. ואז הוא הבטיח תמיד לקשור את הנעליים שו כמו שצריך(ימין,שמאל,שמאל,ימין,שמאל)ואז פעם באמצע מיפקד הוא שכח לעשות את זה אבל הוא הבטיח אז הוא הוריד את הנעליים שלו כדי לשים אותם חזרה כמו שהוא הבטיח.ואז המפקד הכניס אותו לכלא ואז כולם יצאו על המטוס והוא התכנן שיוציאו אותו ושהוא ילך עם כולם.אבל לא הרשו לו וככה הוא ניצל.....
זה משהוא כזהאולי שחכתי או לא בדיוק דייקתי אבל זה משהוא בסגנון...!!בהצלחה!!!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים