אוף!!אנונימי (פותח)
איך עוברים את הגיל המעצבן והקשה הזה (גיל ההתבגרות...) בשלום?? אוף!!
ב"ה יש ימים טובים אבל יש ימים שאני בדיכי ואני בלחץ מהלימודים האלה והכל מעצבן אותי.. וימים מעצבנים בקיצור..
איך עוברים את זה???=[
חושבים אופטימי!! =)מיטל
לעבור בשמחהזלמן לוי

ברור שיש ימים מעצבנים ומבאסים, אבל תחשוב גם איזה כיף אפשר לעשות בימים האלא...

אם תחשוב ככה אתה תהנה חבל על הזמן.

ובימים מעצבנים, אפשר לעשות דברים שאתה אוהב עד שזה עובר, כמו לטיל וכו'.

תמיד בשמחה...~*דוד*~

תחשוב/י שהכל בא מלמעלה בהשגחה פרטית!

ואם יש מצבים שקשה באמת הייתי ממליץ לך לפרוק את המתח

ולדבר עם אנשים אחרים.

בהצלחה...

אממ...אליעד.
תחלס...כול מה שאני יכתוב..לא יעזור...פשוט עוברים הם הזמן...
דעתי..............................................מתו"ש

לזכור תמיד:

אני כאן כי יש לי תפקיד, גם אם רע זה עובר, והעיקר לא ליפול!! לא אומרים סתם לשמור על צניעות, לא לעשן, לשמור נגיעה וכו- הרבה עברו תזה לפנייך...

תיצמדי לאמא שלך שהיא הבנאדם שהכי אכפת לו מימך בעולם, שתייעץ לך וזה..ותיצמדי להשם. אני ממש לא עושה את הדברים האלה ואני מצטערת על זה. קל להתחיל קשה לחזור.

בהצלחה!!

איך אני יודעת מה התפקיד שלי??אנונימי (פותח)
אני יודעת שאני כאן כי יש לי תפקיד אבל איך אני יודת מהו??
איך אני אדע מה ה' רוצה שאני אעשה בעולם הזה?
וד"א-מתוקה שכזאת..- דווקא בקטע של לשמור דברים יותר הולך לי.. בא נאמר אני לא במצב נואש אבל אני במצב מעצבן ואני מתארת לעצמי שזה בגלל גיל ההתבגרות..
בקיצור-החיים קשים=]=[
את לא אמורה לדעת~*דוד*~

לק"י

אנחנו לא אמורים לדעת מה התכלית שלנו בעולם.(ככל שגדלים יודעים יותר)

אם אנשים היו יודעים את התכלית שלהם כבר מגיל צעיר,

הם היו מרוכזיםבעצמם ועושים את המטרה שלהם

ללא הסביבה והעולם לא היה מתקדם.

ובזכות שלא יודעים את המטרה העולם מתפתח ומתקדם!!!!!

ותזכרי שהכל לטובה!!!!!!!!!! 

ובעצם,אוסנת

התכלית שלך בעולם זה מה שאת בוחרת לעשות עם הכוחות שלך. יש לך כוחות להתנדב? ללמוד תורה? תעשה את זה. זאת התכלית שלך בעולם כרגע. ויש לך גם עוד תכלית - עבודת המידות. לכולם יש את הכח להתגבר על היצה"ר שלהם, וזאת התכלית שלהם כרגע. להתקדם ולהתעלות.

קשה לך להתפלל? קחי על עצמך לעבוד על העניין הזה. ללמוד יותר על התפילה, להתרכז יותר, להקפיד יותר. זאת התכלית שלך.

לא צריך לחפש "תכלית" רחוק מהעין...

מתחילים לעשות דברים חיוביים שה' רוצהעמישב
בס"ד ליקבה"ו

ועל פי מה שרואים שמאיר את הנשמה. מה שמחיה אותך, הוא התפקיד שלך.
אפשרות נוספת, מה שקשה לך (קשה להגדיר איזה קושי, אך יש קושי שמראה את זה ויש קושי שלא, אם תירצי אנסה לפרט) הוא התפקיד שלך. אדם שרואה שהוא מתנסה הרבה בכיוון מסויים זהו סימן שהוא קיבל את הדבר הזה כדי לתקן אותו. ויותר מזה שזה אומר שהוא צריך לתקן, זה אומר בעיקר שהוא יכול לתקן.

בנאדם צריך להשלים עם העובדה ש-מתו"שאחרונה

לא להכל יש תשובות!!!!!!!!!!! וגם אם יש למישו תשובה- אצל מישו אחר תקבלי תשובה יותר טובה שקוטלת את הקודמת וככה שוב את שאת מגלה שזה מעגל סגור!! זאת הגישה שלי... ומה אני חושבת שצריך לעשות?? להאמין ש-ה' הוא טוב, הוא יודע מה הוא עושה, ואני צריכה להשתדל כמה שיותר לעבוד על המידות שלי ולעזור לאחרים...זה קשה, אבל שווה!...

מותר לשאול מה זה מצב מעצבן??

הומ.. אני אנסה בערך להסביר (אחת מהגרועות בזה..)Michal1

אוקי, כולנו עוברים את גיל ההתבגרות, ולפעמים באמת נמצאים בדיכי (וזה קורה לצערינו ברוב הזמן)..

אבל, באמת, בד"כ- אני יכולה לפחות להגיד עלי, שאני לפעמים סתם נמצאת בדיכאון, בלי שום סיבה.. ו.. אז, בשביל מה?!

באמת, אני החלטתי שכשאני בדיאון אני אנסה לחשוב למה, ואם אין לי שום סיבה, אז בשביל מה?! זה לא יתרום כלום!! אז אני סתם מחיכת (וזה עוזר.. מנסיון!!) סתם פתאום צוחקת בלי שום סיבה,

או.. שאני פשוט נמצאת לבד, בלי אפח'ד, וצפה עם המחשבות.. סתם, נזכרת בכל מיני דברים, או סתם, איך לקרוא לזה?! מתבודדת..

אז.. אני מקווה שעזרתי.. כי לפחות לי זה עוזר.. אז.. אם יש שאלות אתה יכול לפנות במסר"ש..

מיכל!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך