מה עושים??

שולחת לך חיבוק חם ומעודד ![]()
אולי תקדימי ותגידי לאמא "אני בטוחה שיש ציונים שלא תאהבי, וגם אני לא אוהבת אותם אז תתכונני...."
בהצלחה![]()
בס"ד
תנסי להסביר לה שאת עושה את המירב, ואת גם כן לא מרוצה מהציונים....
ותנסי להראות לה איך שהוא, אחרי הכל. היא חייבת לראות ת'תעודה.
והיא תבין אותך, היא אמא שלך.
בהצלחה 
!!!מיכל => תראי לה ברור
!!!
(הודיי את כותבת מניסיון?
סתם סתם !! צודקת 100%)
דפוקה ואז שהראתי לה היא אמרה כזה מה זה בכלל לא גרווע כול הכבוד גאים בך וזהה....
ילד: אבא, אתה יודע לכתוב את השם שלך בעצימת עיניים?
אבא: כן
ילד: אז תחתום לי על התעודה![]()
![]()
![]()
לכל אחד זה קרה בחיים שלו.והיו לי מקרים יותר גרועים מתעודה,אין מה לעשות זה קורה,ואנחנו בני אדם.לא תמיד התעודה היא התעודה המושלמת שאתה מצפה לה.וזה מבאס ברור שזה מבאס!אבל ההורים שלך יבינו אל תדאגי בעזרת ה' יהיה טוב!נראה לי חוץ מההורים של התלמידים הגאונים רוב ההורים לפעמים מקבלים תעודות לא טובות של הילדים שלהם.אין מה לעשות וזאת עובדה,תגמרי עם זה ותראי להם.את לא צריכה להבטיח להם כלום.קודם כל תראי מה יש להם להגיד,אחר כך תגיבי איך שתגיבי.זה חשוב שתשתפי אותם כי בסופו של דבר זה יכול רק לעזור לך. ב"הצלחה!! 
שההתנהגות יותר חשובה מהציונים....
בהצלחה!!
תעודה נטו ציונים!!! בלי התנהגות רק מבחנים נוכחות וזהו
וכל מורה במקביל נתן ציון התנהגות....
זה עזר מאד למי שלא היה מופרע
יש התנהגות בשיעור מתמ' ויש יכולת וידע במתמ'
יש התנהגות בשיעור אנגלית ויש יכולת וידע באנגלית וכו
צר לי לחדש לכם שלא כל הורה רץ ישר לראות "הליכות" (איך הילד התנהג וכו'..) במיוחד אם הילד שלו ידוע כמי שלא עושה בעיות. (אז למה שיהיה לו בעיה כזו??)
בסופו של דבר סיפרתי לאמא שלי (ללא התעודה) לאט לאט כמה קיבלתי במקצוע הזה, וההוא.. זה היה הרבה יותר קל כשהיא לא ראתה את כל גיליון הציונים לפניה.
תודה רבה לכולכם על הכל!!
שמחה שהכל הלך טוב ![]()
הרעיון ככה . תבואי הביתה ותגידי לאמא ככה .
אני חושבת הרבה פעמים מה אני אעשה בכל מיני מקרים כשיהו לי בעצמי ילדים והנה למשל שתי דוגמאות .
1. הילד שלי חוזר מבית הספר ואומר לי שהוא הכי הכי חכם וכל האחרים קיבלו תעודות פחות טובות ממה שהוא קיבל ולכן הם לא שוים כלום.
אחרי שתדברי על המקרה הזה, תעלי לדיון עם אמא עוד מקרה דמיוני .
2. הילד חזר מבית הספרר ואני קיויתי שיראה לי תעודה טובה או לפחות בינונית וכשהסתכלתי נהיה לי חושך בעינים תעודה ממש לא טובה.
ואחרי שתדונו בזב ואמר שלך תסביר לך שצריך להבין ולעודד וכל מיני מלים יפות , תראי לה את התעודה שלך .
כמובן אמא שלך יכולה לייעץלך שאם הילד מביא תעודה רעה צריך להעניש אותו השבוע לא לצאת מהבית , ולא להשתמש בנייד , ולא לראות לויזיה ולא ולא ולא . אז זה קצת סיכון .
את יכולה לשאול אותה איך החיים, אם הכל טוב, אם היא מאושרת...
לספר לה איזה אנשים מסכנים יש בעולם ולשאול אותה עם היא אוהבת אותך.....
ולשאול מה הדבר הכי חשוב בחיים....
ואז להגיד
" אמא, התעודה שלי לא כ"כ טובה... אבל ב"ה אני בריאה וגם את ויש פרנסה וכולם שמחים אז תעודה קטנה בחטיבה\ תיכון זה לא נורא....."
חחחחחחחחחחחחחחח ![]()
![]()
תאמת זה קצת מפגר... אבל אני עשיתי אתזה ![]()
![]()
ואז היא תבין שתעודה כזאת זה לא כ"כ נורא ו
אפילו תנחם אותך 
בהצלחה!!
אני הייתי מראה לאמא שלי שבאמת אני מאוכזבת ורוצה להשתפר .........................
כי בעצם האמאות שלנו רוצות בטובתנו הם רוצות שנצליח וברגע שאמא שלך תראה שיש לך נכונות להשתפר אז היא פחות תכעס ובעזרת ה מחצית הבאה יהיה לך ציונים טובים ואמא שלך מאוד תשמח....
מצב....
![]()
(ולמי שתהה, אני אמא.... וגם מורה... מכה...)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים