שירות לאומי בירושלים והסביבה, אשמח לשמוע המלצות...אנונימי (פותח)

שלום אנשים... אני חדשה בפורום...רציתי לשאול אם מישהי יכולה להמליץ לי על מדרשיות ומקומות לשירות בתחום של חינוך לשנה הבאה בעזרת ה' בירושלים, מעלה אדומים והסביבה...חשוב לי מקום טוב עם רמה דתית גבוהה ואני אשמח לדעת גם מה האופי והסגנון של המקום...תודה רבה ושבת שלום!!!

חינוך רגיל?הביצה שהתחפשה

בס"ד

יש מדרשות שילוב, תפתחי את האתרים השונים ותראי

אני באופן אישי ממליצה על יד בנימין, אבל אני משוחדת.

חינוך רגיל או מיוחד?פרת משה רבינו

מדרשות - איילת השחר, מעמקים (מכון טל)

יש בתי ספר ממ"ד שיש להם תקנים לש"ל, בירושלים, בבית-אל...

בחינוך מיוחד ישנם גני "סולם", בירושלים ובבית שמש (מן הסתם יש עוד; עליהם אני יודעת), ויש גם "אפיקים סולם", שזה תיכון לבנות חנ"מ של רשת סולם. במקומות האלה אין תקן דירה, מה שאומר שחייבים מדרשת שילוב או לגור באזור.

אאל"ט רוב המקומות לא מוגדרים דתיים, אבל ההוויי החברתי במקום השירות (כשיש יותר מבת שירות אחת) וההוויי בדירה/במדרשה נקבע ע"י כל הבנות יחדיו, ולא תמיד אפשר לדעת מראש עם אילו בנות תהיי.

מכון המקדש! מדרשה ליהדות!!!*מוריה 2*
מה זאת באמת המדרשה של מכון המקדש??הילה =]
שלוםםאנונימי (פותח)

שלום תהילה,

אני מדברת מאגודת "בנות חייל" יש לנו מקומות שירות להציע לך בירושלים ובסביבה שלה גם לשנה וגם לשנה הבאה

אם תהיה מעונינת לשמוע עוד פרטים

צרי איתנו קשר באימיל:bnot.hail@gmail.com

או במספר הטלפון שהוא :086288849,

0545213298 חני הרכזת.

וכמו כן גם תוכלי להיכנס לאתר האינטרנט שלנו: http://www.bnot-hail.org

בברכה

"בנות חייל"

תהילהאנונימי (פותח)
שלום תהילה! יש באגודה להתנדבות מלא מקומות שמתאימים בדיוק למה שאת מחפשת. פשוט הדף פה קצר מדי מלהכיל. תתקשרי למוקד שלהם ויכוונו אותך- 1800-233133. בין 16:00-21:00 כל יום.
בואי לאולפנא בעפרה!!אנונימי (פותח)אחרונה
אני לא יודעת אם יש תקנים פנוים!! אבל את מוזמנת לנסות..
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך