ברצינות גמורה, איך פותרים בעיה לבדך, בלי לפנות להורים שלך??
|כמעט מיואש|...
ברצינות גמורה, איך פותרים בעיה לבדך, בלי לפנות להורים שלך??
|כמעט מיואש|...
אם זה משהו שאפשר להתייעץ עם חברה- להתיעץ
אם לא- יש אפשרות כל ערב מ21:00-1:00 להתקשר לחברים מקשיבים (אפשר גם ממספר חסוי) והם ממש עוזרים בכל בעיה בכל נושא.. אם את רוצה את המספר אני יכולה לתת ללך אותו באישי
חברה אבא אמא אך אחות או כל אדם שאת סומכת עלו ,
תספרי לו את התחושת שלך מה את חושבת וככה לאת לאת תגיעו לפתרון ביחד 
המון המון בהצלחה!
בהצלחה!!

כשיש לי מקרה כמו שכתבת, אני יושבת בחדר וכותבת את הבעיה, כאילו אני מדברת למישהו. אח"כ כשאני קוראת את זה אני מוצאת פיתרונות מתוך הדברים או לפחות כיוון..זה מסדר את הדברים בראש
למה לבקש עזרה זה דבר רע?
וואו. האמת. לקח לי, ועדין לוקח לי הרבה זמן להסכים וליישם את המשפט הזה.
כי זה מפחיד.
זה להיחשף, זה להודות בזה שאני לא יכול לבד..שאני לא כזה חזק, ושפשוט לפעמים גם 'אני' צריכה לקבל עזרה.
אבל בעצם, גם בצד השני. תחשוב/י שניה- אם למישו אחר הייתה בעיה הדבר הראשון שהיית רוצה זה לעזור לו.
אם לחברה שלך הייתה אותה בעיה, לא היית רוצה שהיא תפנה לקבל עזרה, או סתם לשתף?
פתאום שדברים נוגעים בעצמנו אז הכל משתנה.
לאחרים נהיה נחמדים, אבל לעצמנו לא.
אבל אם בכל זאת את מרגישה שזה לא הזמן כרגע לשתף, אז אני ממליצה לך לנסות לכתוב ולפרק את הבעיה לחלקים יותר קטנים. ולנסות לענות לעצמך תשובות.
אני מלא פעמים שולחת סמסים לעצמי, יוצאת להליכה ומסבירה ל'טובי' מה לעשות ועוד..
ואמ. זה עוזר. ![]()
והי, גם הפורום זה אופציה. שיחה אישית עם אדם אוביקטיבי שלא מכיר אותך, יכולה לפעמים לעזור. [רק בזהירות. היא עלולה גם להזיק]
ואם תרצי, אשמח מאוד מאוד להקשיב. אם תרצי..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים