כל מיני שאלות של שמיניסטית בורה...עץ על מים
מה נכלל ב40 שעות השבועיות?
צריך 40 שעות קבוע או בממוצע?
אם אני משלבת מדרשה, זה משתלב איפושו או שזה בעיה שלי משנקרא? אני לא עושה גרעין אבל יש שעות אחה"צ בדר"כ אז איך זה מסתדר?
שבתות מוסיפות לזה?

וזהו בינתיים
אענה על מה שאני יודעת...ענבל

בס"ד

אמנם לא בת שירות אבל מוקפת בהן

ככל הידוע לי צריך 40 שעות קבוע [מה זה אומר ממוצע? שתעשי שבוע אחד חמישים ושבוע אחד שלושים? את יכולה אבל לא באופן קבוע... זה מה שנקרא לקחת חופש, אבל אם את לוקחת חופש יש ימי חופשה וזה יורד מהם. באופן קבוע את לא עושה חמישים שבוע אחד ושלושים שבוע אחר כך.].

אם את משלבת מדרשה יש מקומות שמיועדים לשילוב מדרשות, אם לא אז כן, זה בערך בעיה שלך. [דברי עם יעל ].

שבתות עד כמה שזכור לי מוסיפות לזה.

ומז"א מה נכלל בארבעים שעות השבועיות?

ה40 שעות זה השעות בהן את בתקן...

אם את מדריכה באולפנה, השעות בהן את עובדת בדירה לא נחשבות.

תודה!! ועוד...עץ על מים

שערתי לגבי ה40 קבוע. זה לא באמת כזה הרבה... כאילו זה בסדר...

ואם אני עושה 40 שעות בשבוע אני לא צכה מעבר [כל עוד אני לא בתקן שמוגדר כתקן בלי שעות..] נכון? כאילו אני עובדת עד 2 בצהריים תקן בוקר 5 ימים בשבוע אז אני צכה כל יום עוד שעתיים וזהו נכון? כאפה אם לא!

מישהי יודעת כמה שבתות מוסיפות אם בכלל? זה מידע יעיל והם מוסיפות רק בגרעין או גם לא בגרעין?

כן.נדנדה כתומה.

את צריכה בסה"כ 40 שעות שבועיות.

אפשר בערך.. אבל זה כבר תלוי ברכזת שלך בעיקרון..

ושבתות- תלוי. אני יודעת שבקומונה נגיד שבתות נחשבות, וכנ"ל גרעין.. נראלי צריך לשאול ספציפית על תקן.

ולגביי מדרשה- לפי מה שאני הבנתי, אם זו מדרשה שמיועדת לשילוב, את יכולה לשלב, ויש מקומות שמתחשבים-מורידיפ לך כמה שעות וכו'.. [קצת כמו שבקומונה אז יש לך פחות שעות בתקןבוקר..]

בהצלחה.

תודה!!! עץ על מים

לגבי 40 שעות[-]

בזמני, ונראה לי שזה לא השתנה- היה מדובר על 160 שעות בחודש. זה קצת שונה, ונותן לך יותר גמישות.

זה הולך ככה: מי שגרה בבית, מקפידים איתה על שעות.

מי שגרה בדירה, מקפידים איתה על ימים, פחות על שעות.

זה כמובן כלל אצבע, והוא לא תמיד נכון. אם תלכי לשרת בבית חולים, נניח, ייתכן שאת תצטרכי להחתים כרטיס, וזה יקבע את השעות שלך. בתקני חינוך זה מורכב יותר. אבל זה ממש בסדר, זה לא יותר מידיי =)

כשאני עשיתי טיול יומיים עם החניכות שלי- רשמתי 48 שעות...

מדרשה זו 'בעייה שלך'- אבל זה מסתדר עם התקן... אם את נגיד בתקן משמונה עד ארבע, 5 ימים בשבוע- זה ארבעים שעות, ומדרשות השילוב מתחילות מסביבות 17 עד הלילה, אז הכל מסתדר יופי.

1. מה נכלל? התקן שלךט!הראחרונה
2. 40. יש מקומות שמקפידים על החצאי שעות יש מקומות שמעגלים..
3. תלוי מטעם מה זה- אצלי יש מדרשה מטעם הגרעין 3 פעמים בשבוע אז השעות האלו נכנסות לתקן
4. מה זאת אומרת? שעות אחר צהריים בלי קשר לגרעין או לא נחשבות בשעות אם זה מוגדר כתקן.. (ישיבות, וכאלה נחשבות)
5. את כותבת שהיית שבת ואם עבדת כל השבוע+ 5 שעות ביום שישי ונשארת שבת את זכאית ליום אחד חופש.
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך