אני רוצה למות. באמת למות.בינתיים
נמאס לי מהחיים האלה, נמאס שאין בשביל מה לקום...בינתיים
נמאס לבכות, נמאס להיות בדיכאון...נמאס להיות מזויפת...נמאס לי לחיות.
והכי קטע...שאנשים באתר הזה מכירים אותי...אני עוברת לידם בשבילים, בבית הספר....באולפנא...ביישוב... הם מכירים אותי, אבל זה כנראה לא מרגש או ראוי להתייחסות מספיק אם זה בחיים האמיתיים.
פעם אמרתי למישהי שאין לי מה לעשות כאן. שאני בוכה לאלוקים כבר 16 שנה, ועוד לא קיבלתי שום סימן שהוא שומע.... אני לגמרי מאמינה שהוא כאן, שהוא קיים. אז למה? למה הוא לא עוזר לי? אני כבר 4 שנים בדיכאון, אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי. כואב לי כל כך בלב. ואני צועקת, ואף אחד לא שם לב. אני בוכה לכרית, כי אין לי למי לבכות. יש אנשים שיגידו שאני סגורה. מה אני אמורה לעשות? אין לי שום כוחות לאף אחד אחר. אין לי כוחות להיות נחמדה לאחרים, או משהו כזה... הכאב סוחט הכל...את כל הכוח שעוד יש בי. אני ככה כבר 4 שנים...בלי אף אחד שידע מה באמת עובר עלי. בלי אף אחד שבאמת אכפת לו. תתארו לכם...4 שנים, שאתה לא יכול להגיד מה מעיק עליך ומה כואב. 4 שנים לסחוב בלב את כל הכאבים של עצמך... אני הולכת לישון כל לילה, ולא יודעת אם ה' יחזיר לי את הנשמה בבוקר. כי סך הכל, ככה אני אומרת לעצמי - אין לו בשביל מה. אני סתם סובלת פה כל יום מחדש.
בבקשה, תשימו לב. לא אלי, אני כבר אבודה. תשימו לב לכל שאר האנשים שעוברים לידכם. תחייכו אליהם, תרעיפו אליהם אהבה. תחבקו אותם, תשאלו באמת אבל, "מה שלומך?" זה כל כך יעזור. אני מבטיחה.
פשוט, אל תתנו לעוד אנשים להגיע לשפל הזה שאני נמצאת בו. לתחושה הנוראה הזאת, שאין לך אף אחד בעולם.
אתם יכולים לצחוק, לחשוב שאני מגזימה, לא אכפת לי. באמת שלא. רק, יהודים! תפתחו את הלב שלכם! תרגישו את הכאב של הזולת, תנסו להקל עליו. זה לא חכמה להקיף שערים, החכמה האמיתית היא לדעת לפתוח את שערי הלב. שלכם ושל אחרים. ניפגש בכיתה. במבחן. בתוצאה.
נשמה!!!כתבתי לך באישי!!!אמריקאית גאה!!
בינתיים יקרהאדם נוף מורשתו
כל כך כואב לקרוא את מה שאת כותבת, ממש לבכות!!!
בצד זה מדהים אותי שאת מסוגלת לחשוב על אחרים כרגע,
או שזה פשוט יותר קל להטות את זה לאחרים מאשר להתמודד עם המצב של עצמי...
בנאדם לא מגיע לכזה מצב סתם כך. ואפשר לצאת ממצבים כאלה. ולבנות את עצמך ולהמשיך.
אני מכירה נשים שהצליחו, וב"ה בנו את עצמן אח"כ היטב, וכיום הן אפילו מאושרות.
וזה הרי מה שכולנו רוצות... להיות מאושרות...
אם את רוצה,תחזרי אליי לפרטי.
ובינתיים - חיבוק ענק, עוטף וחם, שמרגיע ומנחם מכל מה שעובר.
היימורי
אם תרצי אני אשמח לדבר איתך.. בווטסאפ או משהו..
כתבתי, מחקתי, כתבתי ושוב מחקתי.מישהי=)
יש לי כ"כ הרבה לומר,
לא ע"ג דף הפורום.
אני רואה שמציעים לך עזרה, אם יש צורך שלחתי לך פרטייסוד
יישר כח על הכנות, בטוח שניתן לעשות המון המון לתקן. צרי קשר.
אני מכיר מישו שאמר את זה...google
ואחרי יומיים נפטר בתאונת דרכים...צריך להיזהר...ברית כרותה לשפתים...ותאמיני לי...יום אחד את תראי כמה החיים האלה טובים..וכלכך כייפים ואת תחזרי בך...בהצלחה....
צריכה עוד עזרה?Look Smile
^^^^^^^במבה!!!
בהחלט מבין אותך ,זה קשה אבל זה למטרה !Look Smile
בס"ד
את מכירה מישהו שאין לו קושי ?!
שלא קשה לא במשהו ?
אני לא מכיר אחד כזה!!
לכולם יש קשיים כאלה ואחרים .
הקושי בא לעזור לנו אומנם זה נשמע לא ממש מי יודע מה,
אבל ללא הקושי לא היינו שורדים בכלל .!
ניקח למשל תינוק,רוצה להתחיל ללכת ,הוא מתחיל אבל נופל שוב ושוב ...
אז יאללה שיפסק ללכת אם הוא נופל לא?
אז זהו בגלל שהוא המשיך ונפל ככה הוא לומד אך לתקן לקום !
ללא הנפילות הוא לא היה קם !!
קשה לא נורא זה עובר !
את חייבת לפרוק ! זה חשוב !
תמציאו מישהו שאת סומכת עלו ,אמא אבא אך אחות או חברה טובה תספרי לה את מה שאת עוברת !
ותחשבו ביחד אך יוצאים מיזה !
אם לא תספרי אם הם ידעו ?
אולי הם חושבים שהכול בסדר ...
ברגע שמישהו שאת סומכת עלו ידע , הוא יכול לעזור לך !.
זה יעזור לך המון - את חייבת לעשות את זה !
רק שימי לב שזה אדם טוב שאת סוכמת עלו .
בהחלט צודקת במשפט האחרון ,
מוזמנת לאישי תמיד .
שונא את המשפטים האלה...
כפיר ורשואר
שונא זה לא אומר שזה לא נכון.Look Smile
במקרה שליכפיר ורשואר
אני אשמח לדבר איתך באישי.cookie_monster
יש לי הרבה מה לומר לך.
בהצלחה בהכל
תודה. הקטע היה יותר שתנסו להסתכל על אחרים ולעזורבינתיים
להם, לא לי...אבל תודה
סמיילי מחייך זו התחלה טובה ליציאה מהבורנושבת באוויר!
אוקי. אחרים חשובים, ואת לא. סבבה.טובי =][=
אבל שכוייח על החשיבה על אחרים.
לא. אני לא חשובה. הבנת לגמרי נכוןבינתיים
הבהרה: סמיילי מחייך זה צרוף של נקודותיים וסוגריים. זה לא חיוך.
וברור שאת חשובה. ככ.מוריה^^^
לייק על פרושו של המושג סמיילי.טובי =][=אחרונה
אמצתי.
זאת בהחלט אחת הבעיות באינטרנט. אדם מדוכא להחריד ישים סמיילי ענק של חיוך ולהפך. יש בזה משו כ"כ לא אמיתי..
למרות שמצד שני, המימד הלא אמיתי הזה לפעמים עוזר להמון אנשים להיפתח.
ולעינינו-
את יושבת לי בראש כבר שלושה ימים.. סליחה שרק עכשיו היה לי זמן.
סורי.. אבל לא כ"כ ניראה לי שכל מטרת ההודעה הזאת היא בכדי שנתחיל להסתכל האם חברים שלנו רוצים למות.
אולי בנוסף.. אבל זאת לא ניראת לי הסיבה שלשמה פתחת את השרשור.
אז גם אם אני טועה, בא לי לעצבן אותך ולספר לך כמו שהמון אנשים עשו, עושים ועוד יעשו לפני - לנסות להסביר לך למה את כן חשובה. ![]()
אז בהנחה שעוד לא סגרת את תגובתי מרוב עצבים - אשמח שתנסי להקשיב. ![]()
אז נתחיל - לאיודעת מה איתך.. אבל לפני שאנחנו מתיחסיים וחושבים כ"כ על הסביבה ואיך אפשר לעזור לה - ניראה לי שכדי שקודם כל נסתכל קצת על עצמנו .
כי כשאדם לא שלם, לא אוהב את עצמו - הוא לא יכול להיות שלם עם אחרים.. הוא לא יכול לעזור להם על אמת.
ההסתכלות שלו טיפה שגויה.
כי בואי נדבר דוגרי, גם אנחנו. עצמנו. - בני אדם.
כן. גם בתוך האנשים שמכירים את היצורים ההזויים והנוראים הללו מקרוב. [עצמנו]. גם אם אנחנו יודעים שעשינו שגיאות איומות, ולטענתנו אין לנו כבר זכות קיום - סליחה. על אנשים אחרים לא הינו מוכנים שיגידו את זה.
בשביל לעזור לאחרים נרוץ, אבל עם עצמנו זה לא שווה.. זה ניראה לנו חסר סיכוי מראש.
אז זהו- שלא. כן. גם אם אנחנו מרגישים ככה -
או ככה-
או ככה-
או ככה-
או ככה-
[ותודה לך. בזכותך אני זוכה להשתמש בנקודתים ובמקשים נוספים של המקלדת שלא באמת מסמלים כלום, אבל בשביל הההדגמה אני מרשה לעצמי. ]
מגיע לנו לחיות. יש לנו מקום. יש לנו מחילה.
אבל בשביל זה, אנחנו צריכים להחליט לסלוח לעצמנו באמת. ולקבל את עצמנו איך שאנחנו.
איך? עם עבודה. ועבודה. ועבודה.
וזה דבר שחשוב לעבוד עליו! לא חשוב פחות מהנתינה לאחרים, ומהחשיבה עלהם.
כן! את חשובה! גם אם את לא מאמינה לי.. את לא תקלה ביצור של ההוא שם למעלה. ומגיע לך, ואת יכולה לחיות ולהרגיש יותר טוב. אם רק תרצי.
ואם כן הגעת לפה, אשמח שתכתבי לי אפילו נקודה. אשמח ליותר.
ממש ארצה לדעת למה החלטת שאת לא חשובה. אולי תביאי לי סיבה מספקת שתשכנע אותי
[וזהירות, יהיה לך קשה.
]
סתם. אשמח מאוד לדבר איתך באישי. יש לי כמה דברים לחלוק איתך.
אם רק תרצי - בשמחה בשמחה. אני דיי פעילה ורואה תגובות פה.
לילה נהדר!
בטח שישא , ב
אחי יש'ך עולם הבא.. ורק כאן אתה יכול לעשות דברים למענו.. העולם הזה לא נברא בשביל כיף אלא בשביל הכנה לעולם הבא (מסל"ש פרק א') אז יאללה אחי תן בראש!! גם אם באסה וקשה- לך תתפתח תורנית וזה גם ישפיע עליך בעולם הזה..
בהצלחה ומוזמן לפרטי
חחחח..תודה. זה הצחיק אותיבינתיים
תשמעירננה קץ רחובות
אז מתישהוא (בלי נדר השבוע ) אני ייכתוב לך איסה משהו ארוך (הרבה אבל תתעודדי)
אבל עד אז מה שאני יעולה להגיד לך שלחייך לא יסיק אף פעם אס תני חיוך וימלאושר=)

נ.ב כתבתי הרבה אבל הייתי חייבת ללכת אז מחקתי הכל ואני יתחיל מחדש הלי נדר השבוע; )
מחפשים בני נוער לכתבהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
אני חדשההרהמורניק
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הפצות!!יהודי חסידי
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
וואודומיה תהילהאחרונה
שלוםטאטע מלך העולם
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
אמממטאטע מלך העולם
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
בד"כ זה כן סותריהודי חסידי
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
כן...יהודי חסידי
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
וואי תודה!טאטע מלך העולם
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...
בדידותהרשפון הנודד
למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?
לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.
אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?
אתה לא חבר בתנועת נוער?
זה לא זההרשפון הנודדאחרונה
זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)
...הרמוניה
א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך?
מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?
תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.
ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...