תקשיבו אני חייבת עזרה אני אנורקסיתSWAG $_$

אני חייבת עזרה אני אנורקסית שוקלת :39 גובה: 164 אני בקושי אוכלת עזרהה דחוופה ו

אני לא מצליחה להיגמל!!!SWAG $_$
ה' ברא אוכל בשביל שנוכל לא ?Look Smile

אם את רוצה להיות יפה ,תאמני לי זה לא אם את תוכלי יותר או פחות -תמיד צריך להיות בין לבין .

אם זה מגעיל ? מה מגעיל באוכל כולם אוכלים !

זה כבר לא עוזר !SWAG $_$

אני מנסה לאכול אבל אני מקיאה.. 

כי מכניסה בשכל שלך שזה לא טוב ...Look Smile

הכול בראש.

מה יוצא לך מישה שאת לא אוכלת ?!

כלום !פשוט כלום !

אז למה לא לאכול ?!!?!

זה לא כ"כ פשוט כמו שזה נשמע...SWAG $_$
דברי עם מישהו שנמצא איתך רוב היוםמשהו בעולם הזה
תסבירי לו את המצב ותבקשי ממנו שיעקוב אחרי מה שאת אוכלת.
ויש סוג של אוכל שאת ממש לא יכולה לעמוד בפניו? אולי תדאגי שאוכל כזה יהיה תמיד בבית שלך?
*ואם אפשרמשהו בעולם הזה
שאנשים שמודעים למצב יהיו איתך רוב היום, כאלה שלא ייתנו לך ללכת לשירותים בלי לחקור אותך ואז יהיה לך פחות הזדמנויות להקיא
חברות שלי כבר חושדות בי! אבל אני מתביישת בזהSWAG $_$

חברות שלי כל היום מציקות לי בשאלות למה אני כ"כ רזה וכאלו... ואני ממציאה להן תירוצים 

אני מתביישת בזה ואני לא מעיזה לדבר על זה עם אף אחד

אין מה להתבייש,משהו בעולם הזה
אין לך מושג כמה בנות נמצאות במצב שלך (לי בכיתה היו 2-8. תלוי באילו תקופות ובאיזו רמה).. ואם מישהו יודע וחופר לך לאכול זה עוזר
אני אנסה לספר לחברה טובה שליSWAG $_$

אבל אני לא רוצה שכל הכיתה שלי תדע על זה 

כמובן..משהו בעולם הזה
עדיף שלא כ ו ל ם ידעו על זה.
ואם תרגישי שאת יכולה- לדעתי ממש יעזור אם תדברי גם עם אח שלך (אם הוא גדול ממך..?) ולמישהו מהצוות. יקל עליך לדעתי
את בבית או בפנימיה?משהו בעולם הזה
אני בביתSWAG $_$
וההורים שמו לב?משהו בעולם הזה
אמא שלי נפטרה כשהייתי קטנה ..SWAG $_$

אבא שלי רוב היום בעבודה במיוחד עכשיו שהוא טס לחודש ורק אח שלי הגדול נישאר איתי 

וואי מצטערת! לא חשבתי ש..משהו בעולם הזה
זה בסדר ... מגיל 3 זה ככה זה לא קשהSWAG $_$

גם ככה לא יצא לי ממש להכיר את אמא שלי .. לצערי 

תפני באישיפייגליניזית

ותקבלי מס' טלפון של דיאטנית למקרי חירום שכאלה.

תאמיני לי שהיא מעולה בסדר גודל. אם את רוצה להמשיך ל "smile" כדאי לך לפנות אליה במהירות האפשרית.

שמעי לה.ב"ה יש אנשי מקצוע..בחורצ'יק
בדרך כלל אני לא נוהגת להגיב פה...תפארת =]

אבל פשוט רואים שאתם לא מבינים בזה....

אנורקסים זו מחלה שממש קשה להיגמל ממנה! 

לכי לפסיכולוג או משו, דברי עם הורים שלך הם יביאו לך איזה מישו שיעזור לך.

אני מסכימה לגמרימשהו בעולם הזה
ברור שלהיעזר באנשי מקצוע זה עולם אחר במקרים כאלו, אבל הנחתי שאם היא פונה לכאן אז כנראה שהיא לא תרצה לאשפז את עצמה... אפילו שלדעתי זה הכי קל
תקראי את מה שרשמתי מקודםSWAG $_$

עם ההורים אין לי ממש אפשרות לדבר .. ואני גם ממש מתביישת אבל אני אדבר מחר עם חברה שלי גם ככה היא כל היום מציקה לי על כמה שאני רזה..

את חייבת לדבר עם אבא שלך ברגע שיחזור וללכת~מישי~

לאיש מקצוע. נכון זה לא יהיה נעים. זה מבייש אם יגלו אבל זו הדרך היחידה שלך באמת לצאת מזה. תהיי אמיצה ותצילי את עצמך.

אני לא רוצה !SWAG $_$

אני פוחדת מהתגובות של המשפחה והחברות אני לא רוצה שיאשפזו אותי !  אני אדבר עם חברה טובה מחר .. בתקווה שתוך שבוע עד שאבא שלי יחזור אני אעלה במקשל .. מה שלא יקרא לעולם 

איך הגעת למצב הזה?רייצ'וש

זאת השאלה.

מה היו הסיבות שלך?

תשבי עם עצמך או עם מישהו קרוב ותעשי רשימה של כל הסיבות, אפילו אם הם לא כ"כ משמעותיות וממש דביליות, אל תשקרי לעצמך.

אחרי השלב הזה, תרשמי ליד כל סיבה לפחות 2 דברים שיסתרו אותה. ככה תשכנעי את התת מודע שלך שמפריע לך.

המון ב"הצלחה!

נשיקה תזכרי שמכל מצב אפשר לצאת ואין יאוש בעולם כלל!

הבושה כאן לא משחקת תפקיד,זו יכולה להיות סכנת חייםשואף לאור
עבר עריכה על ידי שואף לאור בתאריך ו' באדר תשע"ד 08:46

הבושה תהיה גדולה יותר אם זה יתגלה רק כאשר זה יהיה בולט כ"כ מבחינה חיצונית או דברים גרועים יותר ח"ו.

פיקוח נפש דוחה כל מצוות שבתורה (מלבד שלוש הידועות),האם הבושה גדולה יותר מכל המצוות שבתורה ?

נשמה, ברגע שאת לא מדברת*בננית*

את רק מחמירה את המצב.

החיים שלך יותר חשובים מכל בושה ופאדיחה אחרת!!!

תדברי עם מישהו, ומומלץ עם ההורים. או לפחות איזה מחנך/מורה.

אין מה להתבייש בזה. זה החיים שלך!!!

זה מאוד מסוכן.

תיזהרי. מתחננת.

כאב לי לקרוא את מה שכתבת

אני דואגת לך.

תפני למישהו!!

פה אף אחד לא יוכל לעזור לך ככל הנראה.

את צריכה מישהו במציאות.

ואל תדחי את זה! אל תחכי. כבר מחר תדברי עם מישהו.

בהצלחה אחותי

תקשיבי,מתנחלת איפשהוא

אנחנו כאן בפורום בסה"כ נערים צעירים ואין לנו כ"כ נסיון חיים!

את חייבת לפנות למישהו יותר מבוגר ממך שבאמת יעזור!

כמובן לדעתי תשתפי את החברה הכי טובה שלך שהיא תהיה התמיכ  שלך אבל זה לא מספיק..! יש קו סיוע לנשים אני לא יודעת אם זה גם לאנורקסיה......... אבל נראה לי

בהצלחה! תשמרי על עצמך! 

אני עכשיו בביצפר ..SWAG $_$
אני מתכוונת לספר עוד מעט לחברה הכי טובה שלי .
אולי כדאי שתפני לעזרה מקצועית...numb
עבר עריכה על ידי .numb בתאריך ג' באדר תשע"ד 19:43
עבר עריכה על ידי .numb בתאריך ג' באדר תשע"ד 19:42

כי כאן בפורום לא ממש יכולים לעזור לך..

בהצלחה וזה..

אני מתביישת..SWAG $_$
הודעה מנהליתצבי-ליזציה

החבר'ה פה הם בעיקר בני נוער, ואני לא בטוח שיש פה מישהו שיכול לעזור לך. אני מזכיר לכולם שהם רק נערים ושיזהרו כשהם נותנים עצות בדברים שקשורים בחיים ומוות. אני מקווה שאחד מכמה אנשי מקצוע שכן משוטטים פה מדי פעם יצרו איתך קשר.

בהצלחה!!! הלוואי ויצא טוב מההודעה שכתבת פה.

הרבה הרבה בהצלחה פורסם לפני כחודש באינטרנטהאחר קודם
היי.קוראים לי מוריה. אחרי הרבה מחשבה החלטתי לכתוב פה.אני לא מחפשת שידוך ולא לייקים - כותבת את זה בשביל להעלות את המודעות למשהו שאני חושבת שאין מספיק כזאת בקשר אליו, ואם מישהי\הו ת\יקרא, יזדהה וייעזר בזה בצורה כלשהי - זכיתי. יצא לי לראות פה כבר כמה פעמים אנשים שמפרסמים תמונות שלהם לפני ואחרי דיאטה. כמו רוב האנשים פה גם לי תמונות כאלה גורמות להתרגשות מסויימת בשביל אותו אדם ולהתפעלות - איזה כוחות ורצונות יש לאנשים וכמה הם עושים כדי להגשים ולשנות. מדהים.

אני רוצה לכתוב על משהו דומה, אבל בעצם שונה. שונה מאוד. גם אני עושה דיאטה, אבל לא דיאטת הרזיה - אלא להפך - דיאטת העלאה במשקל - דיאטה שדורשת לא פחות כוחות ורצון כדי להצליח בה. יש לזה שם למה שאני מתמודדת איתו - קוראים לזה הפרעות אכילה, או במילה יותר מפחידה - אנורקסיה. 

אני לא אתחיל לפרט את הקשיים שאני מתמודדת איתם יום יום כבר שנתיים. רק מקווה שהפרסום הזה יגיע לעיניים הנכונות כדי להגיד שבחיים אל תשפטו אנשים עד שתחוו בדיוק את מה שהם חווים. בעצם גם אז אל תשפטו אותם כי יכול להיות שבשביל האישיות שלהם ההתמודדות הרבה יותר קשה ממה שהיא בשבילכם.
ואני לא כותבת את זה בתור הצדיקה שלעולם לא שופטת, אני כותבת את זה בתור מישיהי שעד שחוותה את האנורקסיה על בשרה - שפטה בנות כאלה בצורה של - "מה הבעיה להעלות במשקל? שפשוט תאכל ותשמין". 

אז זהו - שיש בעיה. יש הרבה בעיות. והמבטים וההערות של אנשים לא ממש מוסיפים להתמודדות אחת הקשות שיש בחיים האלה. אני ב"ה אחרי מאבק ועבודה לא קלה בכלל במצב יציב ומקווה להמשיך לאסוף את עצמי ולצאת מזה לגמרי. 
אבל הבקשה שלי היא בשביל בנות שכרגע עוד בתחתית ובשביל כאלה שלצערי עוד יתמודדו עם המחלה הנוראה הזאת (בתקווה שיהיו כמה שפחות כאלו). 

אז בפעם הבאה שתראו מישהי מאוד רזה - גם אם קופצת לכם לראש איזה הערה (ואגב,זה יכול להיות מתוך דאגה - אבל מנסיון זה לא מתקבל ככה אצל הצד השני) בבקשה תעצרו את עצמכם ותחשבו פעמיים אם, מה ואיך להגיד. תדעו שאותה ילדה\נערה\אישה נמצאת בתקופה לא קלה - במילים עדינות - וכל דבר ומילה משפיע בצורה עוצמתית...
כתבתי בלשון נקבה אבל כמובן שהרגישות צריכה להיות גם כלפי בנים שמתמודדים עם מצב דומה. תודה! 
ועוד פניה אישית למי שנמצא\ת במצב הזה או בדומה - אפשר לצאת מזה! אל תתייאשו אף פעם. ואני לא עוד אחד\ת שאומר\ת את זה בלי לדעת מה זה, אני בדיוק כמוכם. 

חודש טוב והרבה בריאות ושמחה לכולם

—

את צריכה ללכת לרופא..!!!אמריקאית גאה!!
חברות שלך לא יכולות לחשוד..-אם את אנורקסית אז..אמריקאית גאה!!

רואים את זה!!!!!!!זה שקוף!!!וזה מסוכן מאוד...את יכולה להגיע למצב של חסוחלילה שאת תצטרכי ללכת עם מקל להליכה ואז ככה לאט לאט יותר ויותר גרוע...זה מסוכן......חס וחלילה!!!

לכי לרופא\לפסיכולוג!!!!!

מתביישת..SWAG $_$
אני כל הזמן ממציאה תירוצים לחברות שלי. שככה זה מבנה הגוף שלי ... אני יודעת שכולם אומרים לי לגשת לאיש מקצוע אבל אני מתביישת .. אני לא מסוגלת לעשות דבר כזה גם כל המשפחה שלי תסתכל עליי כמו לא יודעת מה ואני לא אהיה מסוגלת להסתכל לאבא שלי בעיניים. בנתיים אני מתכננת לספר לחברה הכי טובה שלי מה שגם לא סיפרתי שאחותה של החברה הכי טובה גם עברה אנורקסיה כמוני.. והיום היא בריאה ושלמה
סליחההרוזן!

אין פה שום מקום לבושה!

מה זאת אומרת מתביישת?

תתארי לעצמך אדם שחולה ל"ע במחלה קשה, והוא ממש רוצה ללכת לרופא, אבל... מה לעשות... הוא מתבייש...

אין דבר כזה!

את צריכה לתקוע לעצמך בראש שמדובר בבריאות שלך, בשאלה איך ייראו החיים שלך, ואסור לתת פה שום מקום לפדיחות ובושות!

הפדיחה שתיגרם לך שווה את זה!

הרוזן..-צודק!!!את לא צריכה להתבייש!!!!!אמריקאית גאה!!

במיוחד שזה מדבר על החיים שלך!!זה מסוכן אנורקסיה!!!!!ממממאווודדדד!!

וחס וחלילה יכול להוביל ל..!!!זה מסוכןןן!!!!!

נשמה!אביגיל=)

נראה לי שזה ממש לא לפורום. ובמיוחד לא לפורום של נוער שבסה"כ לא יודעים מה עושים עם דברים כאלה ברמה המקצועית. מאוד מאוד כדאי (אפילו חייב) ללכת לטיפול...

שיהיה הרבה בהצלחה! 

למה את עושה את זה? את רוצה להיות רזה כמו דוגמנית?אברי
יפה? זה מה שמושך אותך?
תקשיבי, אני חתום על חוזה דוגמנות. לא משנה איפה. (מי שיודע יודע..) הסעיף הראשון הוא שאסור לעשות דיאטה. אם עשית דיאטה בשנה האחרונה, את/ה לא יכול להתקבל. צריך להראות טבעי. זה הדבר הכי יפה. ואני אומר לך בתור אדם מתוך עולם הדוגמנות, מזהים בשניה אנורקסים. וזה מגעיל. אני למשל, בחיים לא אצא עם מישהי כזאת.
כדאי לך להיגמל מזה מהר. פשוט לעשות החלטה
אתה מאוד לא מעודד אתה יודע...להבה ירוקהאחרונה
עזרה מקצועית.נערת חווה
אנשים פה לא יעזרו לך.Slow motion

מצטערת. זו המציאות.

את צריכה לשתף מישהו שאת מכירה על אמת. 

אנשים מתו מזה. אז תספרי ומהר!!batsheva100

לא לכל הכיתה. לאבא/אח בתנאי שהם מבטיחים לא לאשפז אותך אלא רק פסיכולוג או טיפול אצל דיאטנית.

אבל זה רציני! תראי את זה כאילו ח"ו גילו לך מחלה, זה באמת באמת מסוכן!!! לא מכחישים את זה.

תדברי עם אנשים דחוף..sasad52

אני מקווה שהורים שלך יודעים - כי זה עניין רפואי ואת חייבת להגיד להם..

דבר שני - בת כמה את? (אשמח שתגידי, אם את רוצה אז בפרטי)..

דבר שלישי - תשתפי את חברות שלך, אנורקסיה זה לא בושה וחבל שתשמרי בלב שלך עד שהוא יתפוצץ..

---אנשי הגשם

תפני מהר למשהו שיותר גדול ממך ואת סומכת עליו ושהוא יפנה את זה לאן שצריך..

זה יכול להיות מורה, מדריכה, אבא, אח גדול , דודה וכו'..

אל תשמרי את זה!! תספרי!!

בהצלחה!!

אני הייתי אנורקסי...אלירני

תלכי לפסיכולוג זה מה שהוציא אותי מיזה... וב"ה אני אוכל עכשיו כרגיל...

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילהאחרונה
מדהים!
שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

בדידותהרשפון הנודד

למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?

לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.

אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?

אתה לא חבר בתנועת נוער? 

זה לא זההרשפון הנודדאחרונה

זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)

...הרמוניה

א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך? 

מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?

תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.

ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...

אולי יעניין אותך