הבית היהודי בחוץ, העבודה בפנים. עולם התורה נהרס לחלוטין כי גם המגן האחרון על עולם התורה בדמות הבית היהודי וניסן סלומאנסקי, לא נמצאים בממשלה הדורסנית. תקציב הישיבות יישחק עד עפר ולא יהיה מי שיגן עליו. האפשרות האחרונה להציל את מדינת ישראל - תלך פייפן עם ממשלת השמאל הקיצוני של עבודה-יש עתיד-התנועה וליכוד כ"ימין" חסר משמעות וכוח בממשלה.
בנייה ביוA"? גם המעט שיש היום - לא יהיה במלאי בכלל, ולא יעזור כל הדני דנונים והיעלונים והציפי חוטובלים שעוד יישארו בכנסת.
אממ...לא. אני מעדיף את הבית היהודי מבפנים משפיעים.
ברוך מרזל לא עצר את חוק הגיוס הדורסני שיש עתיד יכלו להוציא - הוא הבוגד האמיתי! איילת שקד לעומת זאת היא זאת שועלת כדי למתן אותו בצורה שהייתה בלתי אפשרית אם הבית היהודי לא הייתה בממשלה.
ברוך מרזל הוא זה שלא נותן אישור בנייה אפילו לבית אחד ביהודה וומרון -הוא הבוגד האמיתי! לא אורי אריאל שמשתדל לבנות כמה שהוא יכול במסגרות הקיימות.
ברוך מרזל הוא זה שלא עוצר בממשלה את התוכניות ההזויות להסדר "קבע" - הוא הבוגד האמיתי! לא נפתלי בנט וסיעתו שעושים כמה שאפשר בטרם יהיה באמת מאוחר.
מרזל הוא הבוגד שלא יוצא ממהמשלה כשזה הכרחי - כי הוא בכלל לא שם כדי לצאת כשזה יהיה הכרחי, ולעומת זאת הבית היהודי עדיין לא עומדת במבחן, במיוחד כשהיא הגדירה מראש את הקווים האדומים שלה. אם הבית היהודי תהיה שותפה בהסכם הקבע ולא תפרוש - אז אולי יהיה אפשר להאשים אותם במשהו.
בכוונה הקצניתי והפכתי את הדברים והצגתי לכאורה את מרזל כבוגד - כדי להעביר את המסר - הכי קל זה לצעוק מבחוץ כשאין לך שום אחריות ושום מחוייבות לאף אחד מלבד לעצמך. לבית היהודי, לעומת זאת, יש מחויבות לבית היהודי, לבוחרים, לעם ישראל, לנסות להשפיע כמה שיותר.
תראה כמה החרדים היום "מושלים" רק מפני שהם לא בממשלה - וגם עכשיו עדיין זה לא לגמרי מושפלים כי הבית היהודי עוד לוחמים במלחמות שלהם על התורה - ותחשוב לרגע מה זה אומר ממשלה גם בלעדינו, בעידן כזה. הרס מוחלט.
אז שברוך מרזל יצעק ויצעק מבחוץ - הוא מעולם לא הצליח להיכנס לכנסת, אין מספיק ציבור שתומך בדרך שלו - אז שיתכבד ויצעק על הציבור כולו שהוא בוגד, לא על הנבחרים של הצביור הזה שבסך הכל די מרוצים מהתקוד של המפלגה בכנסת, ועל פי הרבה מאוד סקרים הבית היהודי שומרת על כוחה ואף מגדילה אותו בסקרים מסויימים באופן ניכר.
כל הציבור בוגד - לכל הציבור לא אכפת מארץ ישראל, רק למרזל ולפחות משני מנדטים שתומכים ברשימה שלו ושל אלדד ובן ארי ובן גביר. בסדר, שמענו. זה אפילו כבר לא מעליב אותנו, תאמינו לי, זה בעיקר גורם לנו לגחך ולרחם על האומללות הזאת...
ושלא יהיה מובן לא נכון - אני לא אומר שאין חופש ביטוי במדינה ושאי אפשר להשמיע דעות כאלו- אני בעיקר מוחה על דרך הצגתם, ועל התוכן המוקצן וחסר הפרופורציות המוחלט, ופעמים רבות - גם השקרי, המגמתי באופן מזוויע.
אם הארץ זה "יטאון השמאל הקיצוני" ולא עיתונות - אז ישנם גם כמה אתרים בציבור הדתי (אהמ אהמ) שגם להם אי אפשר לקרוא עיתונות, והם "ביטאון הימין הקיצוני".
הרעה החולה של חוסר יכולת לקבל את זה שיש דעות שונות ממך שבכל זאת נלחמות על ארץ ישראל - הן הרעה החולה של השמאל הקיצוני והימין הקיצוני כאחד. גם אם שניהים באים ממקור של לעשות טוב, הם איבדו את המצפן שלהם מזמן כנראה.
והייתי רוצה לראות את מרזל צועק ככה בוגדת על תושבת עירו, אורית סטרוק. איזה שכנות נעימה בטח יכולה ללכת שם, עם "אוהב ישראל" ו"בוגדת" גרים בשכנות. ממש אהבת ישראל במלוא מובן המילה.