איתו מ"מרכז הרב" ולדבר איתו על המחלוקת בין "מרכז" ל"הר המור" וכל הנושא המורחב הזה???
אחשלי הר המורניק אמר שאני משוגעת וסתם הוא לא יענה לי...ההורים שלי אמרו לי ללכת על זה...(אבאשלי מרכזניק בעבר..)
מה אתם אומרים??
תודה!דעתכם חשובה לי אז אמשח להענות!!
איתו מ"מרכז הרב" ולדבר איתו על המחלוקת בין "מרכז" ל"הר המור" וכל הנושא המורחב הזה???
אחשלי הר המורניק אמר שאני משוגעת וסתם הוא לא יענה לי...ההורים שלי אמרו לי ללכת על זה...(אבאשלי מרכזניק בעבר..)
מה אתם אומרים??
תודה!דעתכם חשובה לי אז אמשח להענות!!
קודם כל מי אמר שכולם במרכז חושבים אותו דבר. לכל אחד יש מוח משלו . ואותו דבר על הר המור. אז יכול להיות מישהו במרכז שמעניין אותו מה חושבים רבנים ותלמידים בהר המור או במקום אחר .
אז אם מסקרן אותך מחשבות של הרב שאת מכירה ממרכז קדימה דברי איתו . ואחרי זה בטח יהיה לך מושג מה חושב לפחות הוא ממרכז על הר המור . וכמובן אם את לא רק סקרנית עליהם אבל איך שהוא חושבת שבאופן כללי מרכז והר המור זה מתאים לדרך שלך בעצמך , אז זה אולי גם יתרום לך.
אם אבא שלך היה לפני ה"פילוג" אז הוא יכול לענות לך הכי טוב...
בישיבת מעל אדומים מכירים בכך שהקב"ה חנן אותנו במוח וביכולת לחשוב , לכן אין שם הגבלה רק לבעלי דרך אחת. יש שם את הרב סבתו ויש א הרב רבינוביץ ויש עוד.
כי היא רצתה לדעת על המחלוקת ביניהם...
היא (ככה הבנתי) לא שאלה על הדרך וכל המסביב בין המחלוקות בתפיסות העולם של הישיבות השונות,
מה שנקרא היום המחלוקת בין הגוש לקו(הבנתי נכון?)
שירתיה- יש הבדל מהותי בין מה שמכונה "ישיבות הקו" - לבין מי שלא אוחז ב "קו" כזה שממנו נגזרת המעשיות של הישיבה. והגב' לוי רוצה פשוט לברר לעצמה את הנקודות האלה.
אח שלך צודק
לא מדברים אחד עם השני בגלל שהוא ממרכז והוא מהר המור.
ישלי חברה שהמשפחה שלה מפולגתתת הם לא הולכים לשמחה הזאת כי היא בהר המור והם לא הולכים לשמחה הזאת כי היא במרכז נראה הגיוני?נראה הגיוני שתלמידי ישיבת הר המור יבואו להתפלל במרכז ו2 רבנים פשוט יעזבו ת'מקום ויילכו להתפלל במקום אחר??
לי נראה ממש לא הגיוני!!!ואני רוצה לברר למה אנשים כ"כ חריפים וקיצוניים בעניין.
לא רוצה שחברות שלי שהם לא דוסיות ישמעו אתזה על רבנים צדיקים וגדולים ויתרחקו בגלל זה מהדת!!!
רוצה להבין!רוצה שיהיה שלום!רוצה שלא יהיה מחלוקות!!!
בעז"ה שזכה לגאולה שלמה במהרה בימנו אמן!!
למרות שהיו חלוקים הלכתית.
יש בכל ציבור אנשים מקסימים.
בע"ה שנזכה "והאמת והשלום אהבו" בביאת גואל בב"א.
ובהחלט את מוזמנת לאישי...
אבל גם אלה וגם אלה ירוצו אחרי כל חילוני שיסכים לדבר אתם.
לא ?
בכל אופן,אולי אפשר לקרוא על זה בכל מיני מקומות אולי באינטרנט,כאלה שסיקרו באובייקטיביות.
אותה...
תודה רבה לכולםם!!
לדעת..
בס"ד
אם את עושה את זה בצורה מכובדת ובאמת מתוך רצון להבין אני חושבת שרב אמיתי יכבד את זה...
כמובן קבעי לפני כן פגישה וכו' כי אני מניחה שהם די עסוקים...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים