בעייה!!!קופיקו!!!

אני אוהב מישי שאף פעם לא ראיתי...

וממש אוהב ממש...

ולא יודע אני שואל אותכם מה הסיכונים שבזה?

הסיכוניםפרת משה רבינו

לפי השאלה ניתן להסיק (תקן אותי אם לא) שמדובר במישהי שאתה מתכתב אתה באינטרנט.

אז מעבר לעובדה שהיא יכולה להתברר כאדם אחר לחלוטין ממה שאתה חושב וממה שהיא אמרה שהיא, ייתכן גם שבמראה אתה לא מסתדר אתה ואז תתאכזב. והסיבה הכי חשובה - חברות וקשר בין בנין לבנות בגיל הזה נוגדת את דעת ההלכה, ולא בריאה לנפש!

יש בזה הרבה בעיות יכול...~מיכל~

להיות שהיא בכלל בן והיא לא מעלה על דעתה שאתה באמת רוצה להיות חבר שלה...

תבקש מימנה תמונה שלה אבל אל תחייב אותה כי אז היא לא תרצה אותך...סתם...

אין לי כוח לפרט עכשיו הקלדתי היום פוווול ואין לי כוח...

מיכל

צא מיזה ומהר..צביה:]
למה אה רושם בכרטיס האישי..מאמא מיה
שאתה נקבה?
לא.. ממש לא להתקרב!!Michal1

גמלי היה משו דומה, שלא הכרתי איזה מישו ופשוט חשבתי...

אבל לא, זה סתם ההרגשה!! לא השכל אומר לך שאתה רוצה, אלא הלב!! ברור שצריך להקשיב ללב, אבל אם אתה כותב גם שאתה מתלבט- כנראה שגם השכל שלך אומר לך ל-א!!

אז.. תעשה מה שבראש שלך.. ומקווה שעזרתH!!

..יושי=]

קודם כל-תפגוש אותה..תיפגש איתה לפחות פעמים לפני שבכלל תגיד לה משו..

ותיראה לאן ה כבר יילך אחרי שתיפגשו..

אם לא ראית אותה, אתה לא אוהב אותה.פגזניקית גאה!
פגזניקית לפי דעתי את טועה כי~מיכל~

זה הסתכלות על אופי חיצונית בלבד!

יש אהבה מ"מקש ראשון"...אחד מאלף

בס"ד.

אפשר לאהוב מישו בלי לראות אותו. אחרי ההתכתבות וכו'...

זה קרה לא לאחד ולא לשתים ולא לשלוש...

תזהר מזה כמו מאש. דבר איתי באישי אם אתה רוצה...

מניסיון אישיאנוכי חסויה...

השאלה היא מה הסיכונים מאיזה בחינה?

מבחינה בטחונית? יש את הדבר הנפלא שנקרא חוק הדתיים השלובים, אתה כבר יכול למצוא קשר.

מבחינה של האם זה טבעי? כן זה טבעי לגמרי, נוצר קשר מאוד עמוק דרך התכתבות במחשב, וטבעי שיתווסף לזה רגשות.

עכשיו בקטע הפרקטי, האם יכול לצאת מיזה משהו? בתכל'ס כן, אני מכירה בת אחת שאחותה ובת דודה שלה פגשו את בחיר ליבם דרך האינטרנט. ואני יכולה גם להעיד על עצמי, שיש לי חבר אותו הכרתי דרך האינטרנט.

שוב כמו שאמרתי ואתה בוודאי יודע, יש מקום לתקשר בצורה יותר פתוחה, ולכן גם קל יותר לתקשר, ולהתאהב, אין את המחסומים של פגישה בארבע עיניים. למרות שכמובן בסופו של דבר המחסום יורד... לא קשור.

בכל מקרה, עצתי היא, אם אתה חושב שזה ראוי, תנסו לעבור לטלפון.

וסתם שתדע, יש קשרים שהזוג/2 אנשים מסתדרים מצויין בטלפון/אינטרנט ובסופו של דבר בחיי היום יום ממש לא מסתדרים, וזה גם טבעי. יש לי חברה ממש טובה, שהכרנו גם דרך האינטרנט, ואנחנו מדברות בטלפון מלא, אבל במעט פעמים שנפגשנו (בהפגנות ועוד כל מיני) אנחנו פשוט לא מסתדרות. אז השארנו לטלפון וזה סבבה לגמרי. אבל אין לי מושג מה הייתי עושה אם זה היה בן, ב''ה שזה לא.

בכל מקרה, אז טלפון, ותיראו לאן זה מוביל. ואין בעיה לאהוב בנאדם אחר! הסיכונים הכי נוראים זה שתיפגע, אבל ב''ה הקב''ה נתן לנו לב חזק, ובסופו של דבר גודלים מלב שבור. אז המון בהצלחה!

הממ..גייטל רייזל

1 מ-1000-אהבה מ"מקש ראשון" [אגב, שנון]? אני לא בטוחה שזאת אהבה. אתה פשוט יותר סקרן לגבי הבנאדם איתו התכתבת. הרגשות של הערכה כלפיו, ובעיקר, הכי הרבה-סקרנות. אהבה? לא נראה לי.  אלא אם כן פוגשים ת'בנאדם..אז זה יכול להיות...

אנוכי חסויה-זה קורה הרבה היום...חברויות באינטרנט דרך זה..[גם בין בת לבת וכו'...]אני אישית, חברת-נפש שלי הכרתי פה. אומנם זה קשה, המרחק גדול...אבל בנפש...

קופיקו----לאאא!! ושוב לאא! לא כדאי לך...!!! מניסיון...

לא הבנת אותי.פגזניקית גאה!
לא אמרתי שבגלל החיצוניות הוא לא יאהב אותה.
אלא-
שאני יכולה להמציא לכם איזה מליון דברים, לכתוב כ"כ הרבה שטויות, להציג מישו שלא קיים בכלל, ואת תתאהבי בו.
יש הבדל בין אהבה להתאהבות.
אוכל לפרט, אבל לא עכשיו.
לא באלי.

בהצלחה.
למה לא?אנוכי חסויה...

אני באמת לא מבינה למה לא!! זה סיכון, זה נכון. אבל בתכל'ס, מה אם כן יכול לצאת מיזה משהו?

אם זה בגיל המתאים יכול לצאת מיזה לא רק חבר, אלא גם בעל בעז''ה.

חוצמיזה לפי דעתי אהבה ממקש ראשון, (אולי שתלויה בדבר, ואולי אהבה לא בריאה) אבל זה עדין סוג של אהבה. מלבד זאת, מהאהבה הזו יכול לצאת אהבה אמיתית.

תשמעי, הכל יכול להיות.תפוזה 1

בס"ד

אולי באמת יכול לצאת מזה משהו טוב, אבל בשביל האולי המסכן הזה לקחת סיכון גדול?

שנייהאנוכי חסויה...

על איזה סיכון את מדברת?

על הלב שלו<? מבחינה בטיחות?

ואם הוא ממש אוהב אותה, למה לא לנסות. מנסים, מה לעשות זה טבעי שלפעמים זה לא מסתדר

לענ"ד אהבה וירטואלית זה בולשיט ענק420mal

עזוב ת'בעיה בחברות בגיל כזה, פשוט יש הבדל ענק בין איך מישו מדבר בכתיבה דרך האינטרנט לאיך שהוא "על אמת"

נגיד באינטרנט יש הרבה יותר זמן לחשוב איך מגיבים,

אתה לא יכל לשמוע את הטונים, צורת הדיבור, תנועות [תן קטימב"ה]

באינטרנט יותר קל לזרום

-קיצור אתה יכול להתכתב עם מישהו [בעצם מישהי..מצטער שאני מדבר בלשון "הפוכה"] ואז לגלות שזה ממש לא מי שחלמת עליו כל הזמן         

וגם אם זה נראה לך שזה כן מי שחלמת עליה, ההרגשה הזו מושפעת מהסטינגמות שבראש

כל מה שכתבתי זה די בהקצנה אבל קיצור ממש לא נראה לי הדרך הזו.....

לענ"ד, מי שכותב ככה על 'אהבה', זה בולשיט ענק.אוסנת

אם מישהו מוצא את עצמו באמת אוהב מישהו אחר, וזה באמת שייך ורלוונטי - זה לא נשמע ככה.

הוא לא יטרח לפרסם את זה בפורום רב משתתפים, ולא ידבר על הנושא בצורה כ"כ ציבורית.

מלאכי,אנוכי חסויה...

אני נגעתי בנקודה הזאת, ואתה צודק שיש שוני בין הדמות למחשב, אבל מנסים, ויודעים שייתכנו אכזבות.

וכמו שאמרת אדם בונה סביב הדמות הזאת בועה של "היא מושלמת ואני אוהב אותה ממש" ופשוט לא לשים לב שהיא לא ככה באמת, ושזה לא עד כמה זה מתאים. אז או שבסופו של דבר יהיה פרידה כי לא ניראה לי שאפשר לחיות ככה, או שהדמות היא בכל זאת דמות שהבנאדם מסוגל להתסדר איתה, למרות השוני בין הכינוי לדמות.

ודווקא לי ממש כן ניראה לי הדרך הזו. תסלחו לי מאוד, אבל באינטרנט אפשר לפתח קשרים נהדרים, קשרי חברות, וקשרי חתונה. ואני בטוחה שלפחות חצי, שברגע הראשון שהם ראו את האדם השני עלה להם לראש, "מה? זאת היא?" אבל אם האהבה קיימת, התגובה הזאת תעבור. והכל יבוא על מקומו בשלום.

ולא אני לא אומרת את זה מתמימות, אני אומרת את זה מניסיון אישי.

אני עם מלאכי ואנוכי חסויה.פגזניקית גאה!
מנסיון, לא אישי. אבל כמעט.
מה שלא יהיה, לא תתנו לעובדות לבלבל אתכםאחד מאלף

בס"ד.

אני אומר לכם שזה קורה. להרבה אנשים.

עובדה!

אף אחד לא אמר שזה לא קורה..הרועה
השאלה היא אם זה אמיתי.
והתשובה היא,אחד מאלף

בס"ד.

שיכול להיות שכן.

זה אולי לא שייך. זה אולי אסור. זה אולי לא כדאי.

אבל זה קיים.

-קלמנטינה

אם במשך שבוע-שבועיים לא תדבר איתה, פתאם תרגיש כמה שזה לא אמיתי, שהיא לא באמת מה שאתה אוהב ורוצה..
לצערי מניסיון..

זה אפשרי!!..המלכה של העולםאחרונה
מניסיון!! ולדעתי קלמנטינה צודקת!!..
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך