זה הולך להיות ארוך אז בבקשה סבלנות ותעזרו לי בבקשה..
אני מאורסת לגבר מקסים המבוגר ממני בכמה שנים טובות ואני אוהבת אותו מאוד וגם את המשפחה שלו מלבד אחיו הקטן-הוא אלכוהוליסט שבכל פעם שהוא באחד ממצבי הרוח שלו משפיל את בן זוגי ואותי,אני מנסה להבליג כי הוא עובר המון כנראה-אני סקפטית.
בן זוגי היה גר עם אביו ואחיו אלכוהוליסט שהתגרש,לאחר מריבה והשפלה מזעזעת מצד האידיוט החלטנו להשכיר בית ביחד ויצאנו מהבית,ליתר דיוק אני יצאתי מהבית והעברתי את כל הדברים שלי לדירה החדשה כשבן זוגי רק מגיע לישון,אין לו שום דבר אישי שלו בבית מלבד כמה בגדים שקניתי לו שיהיו לו כשהוא מגיע.
לאחר כמה ויכוחים על כך שאין לו שום דבר בבית ושהוא לא גר בבית באמת הוא אמר שהוא יעביר את הדברים שלו-עדיין לא נעשה.
בגלל ההשפלות של אח שלו אני לא מוכנה לעשות איתם שבתות ואפילו לא להתקרב לבית,בן זוגי אומר שאני צריכה להבליג אבל בשנה האחרונה הבלגתי יותר מידי ונמאס לי,בן זוגי אפילו לא שתה כוס קפה עם המשפחה שלי ואני כבר עשיתי איתם חגים!
מלבד זאת בגלל שאני הבחורה היחידה שם אני צריכה לשטוף הרים של כלים(הם רגילים לכך שיש המון סלטים על השולחן וכל מנה בצלחת שונה)ולנקות הכל ולאח יש תמיד תלונות על הכל.
מה אני עושה?
אני מודעת לחוסר גמישות מצידי אבל מצד שני במשך שנה סבלתי שם.
וזה מוביל להמון חיכוכים ביני ובן זוגי שטוען שאני צריכה להתעלם כי האח מסכן,והאח מנצל את זה שאף אחד לא מתייצב מולו.