כי גם לי זה מציק...בת הכפר

בשרשור הזה אני לא רוצה להיכנס לויכוח ילדותי של איזה תנועה שווה יותר, טובה יותר ושאר פנינים. אני רוצה להציג נושא שמפריע לי מאוד כאן בפורום ובכללי.

כל תנועות הנוער עושות פעילות יפה ומשמעותית גם היא לא בדיוק מה שאנחנו היינו עושים. אני פונה לאנשים שלא מסוגלים לפרגן לתנועה אחרת, להסתכל על הפעילות שלה ועל התמונה כולה, אלא מתעקשים להשמיץ, להכליל וכמו שאני רואה את זה- בעיקר ליצור שנאת אחים שאינה במקומה.

חברים יקרים, בבקשה מכם, הסתכלו מעבר למה שאתם רואים, מעבר לאדם הספציפי ששייך לתנועת נוער # ומתנהג באופן לא הולם, מעבר לגאווה במקום שאתם נמצאים לעומתם, פשוט מעבר. יש אדם אמיתי וטוב מאחורי הפנים האלה ונשמה שפשוט מחפשת את עצמה. בהתעקשות שלכם להסתכל עליהם במבט עקום ובעליונות אתם מרחיקים אותם גם אם אתם לא מרגישים את זה. נסו לדון כל אדם לכף זכות, וגם אם אתם לא מצליחים אל  תעשו השלכות מההתנהגות שלו על ציבור שלם.

אנחנו מדברים כל היום על ארץ ישראל, עם ישראל, ותורת ישראל. איפה ההסתכלות הזו ואיפה הערכים האלו?

אל תצרו שנאת אחים!

תנועת נוער שתמיד מושמצת ושמוכללת בעקבות התנהגות לא ראויה של חלק מחניכיה (שאגב, קיימת גם בכל תנועה אחרת) היא בני עקיבא. התנועה הזאת אמנם לא תנועה דוסית כמו תנועות אחרות אבל פועלת בשטחים רחבים יותר של עמ"י במטרה ליצור מסגרת לילדים עם רקע בעייתי לדוגמא ולחנך גם אותם לערכי התורה ובכלל, מה שיוצר הסתכלות עקומה על שאר חניכי התנועה. בעיניי הפעילות הזו מדהימה.

מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי ושבאמת תיקחו את זה ללב וליומיום.

אם מישהו נפגע אני מתנצלת מראש.

רקע בעייתי?רותם333
אני מקווה שזה באמת לדוגמא,כי לא ידוע לי על רקע בעייתי בסניף שלי ;)
הכוונה היא שיש בבני עקיבא סניפי עולים ועוד כל מינירייצ'וש

סניפים "מיוחדים" ומקימים סניף איפה שצריך בלי למדוד אורך של חצאית וכו' דבר שאני לא זכיתי לראות בתנועות נוער אחרות. זה ה"יעוד" של בנ"ע, תנועה של עם.

^^^רועת צאן..
מסכימה. אם יש משהו שיכול לגרום לשנאת אחים זו התנשאות.

זה גרם לקרע בין יוסף לאחים, זה גרם לעדתיות בעם... בואו נדאג שזה לא יפריד ביננו
למה אתה חושב שאנחנו טובים רק שם?!משהו בעולם הזה
ושאריאל/עזרא הם תנועות יותר 'איכותיות'?!

זה בדיוק מה שרועת צאן כתבה עליו, ואני מסכימה עם כל מילה. ההתנשאות שלכם.... |זועם| |מתוסכל|
^^^^^^^מתחברת=)

, כל אחד רואה מה שהוא רוצה לראות.

סליחה על הישירות- מה אם ההתנשאות שלך??רנה בנהאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך