תגובה להטרדה של הבנות בצעדהנחשון מהרחברון

כל הבנות שאמרו "אויויויוי אז ילכו ביחד וכו.... ציטוט:

"גבי הצפיפות- באמת אין לי מושג. לא הצלחתי להגיע.

אבל מה הבעיה בצעדה? בן אדם עם ערכים, ששם לעצמו גבולות, יתנהג בצורה מכובדת גם כשהוא בישיבה וגם כשהוא מוקף בנות. א ו ק י - אז הולכת ליד שביעיסט כלשהו בת!! אז מה?! אין לו בגרות? גבולות? אני לא מבינה מה שונה פה?

מי שבאמת בנה את עצמו יתנהג באותה צורה בכל מצב. וזה שטויות להגיד שבאריאל זה לא קיים. זה קיים ועוד איך ואת יודעת את זה.
תעשו חשבון נפש דחוף..."

נכון גם לכן קשה אבל לנו באמת פי אלף!!!!!!!!! בלי לזלזל, זה יצר, זה הורמונים וזה משיכה חזקה.

בדיוק להיפך בן שלומד בישיבה ולא נחשף/נפגש עם בנות המפגש הזה הרבה יותר קשה לו, זה קשה לשלוט אז בבקשה - אל תעימדו אותנו בניסיון...

ורק בנים?!? אלי (למרות שאני לא איזה חתיך עולם אלא להיפך) נגשו בצעדה6 בנות שלא הכרתי והתחילו לדבר איתי ולפתח שיחה.

אתם יודעות כמה כוחות נפש היה צריך כדי לאמר להם "די אני משתדל לא לדבר עם בנות"??? זה קשה!!!!!

אל תכניסו אותנו לזה

לא מדבר על האלה שעומדות בצד מצחקקות שעה ואז ניגשות עם שאלה מטומטמת כמו מה השעה שיש לה שעון ביד.. (קרה גם בצעדה)

אז די, בבקשה תתחשבו

וכן באריאל מחנכים להפרדה מתוך ההכרה בקושי הזה שגם שמחנכים עדיין קשה!  זה לא שבורחים מהתמודדות אלא מעבירים אותה לזמן שריאלי להתמודד...

אני  אתן משל. אדם אחד נופל לו על הרגל פטיש וכואב לו אדם שני נופל לו על הרגל פטיש ולא כואב לו. למה? כי הוא בריא והוא משותק - אז הוא לא מרגיש...

מי שאומר שלגבר עם בנות לא מזיז לו, להיפגש עם בנות או שבנות מתחילות איתו לא מזיז לו אז או שהוא שקרן או שהחלק שאחראי על זה בנפש שלו משותק - שחוק הוא צריך ריגוש הרבה יותר גדול

למה בייניש רואה אישה עם חולצה קצרה הוא מזיז את הראש - כי מפריע לו - הוא בריא יש לו רגישות טבעית אבל חילוני יכול לראות בחורה בבגד ים ולא יזיז לו למה? כי הוא שחוק, הרגש שלו משותק הוא חייב משהו ענק שירגש אותו. אז אחרי שהוא יתחתן ואשתו לא תספק אוותו - הוא ירעה בשדות זרים וככה מגיעות כל הסטיות הנוראיות בתחום הזה, לאנשים מתקהה הרגש - כי הם לא נזהרים ואז הם מחפשים ריגוש גדול יותר יויתר

אז בבקשה אל תכשילו אותנו

כל מי שהגיב בחד"ר בבקשה תכתבו כאן שיהיה דיון יותרנחשון מהרחברון

רחב

!!מתנחלת איפשהוא

בס"ד

כ"כ כ"כ כ " כ נכון מה שכתבת!

כמו שאנחנו רוצות שהבנים יכבדו אותנו ולא יבההו בנו/ ימשכו לנו בתיק/ יצחקו עלינו וכו', אנחנו צריכות בדיוק באותה מידה לכבד אותם. לא לעמוד בצד ולצחקק ואז לגשת עם שארלה טיפשית, לא לנסות להתעסק איתם וכו'...........................

נו באמתשוקו =)

לא הבנתי מה אתה רוצה

אין בעיה של צניעות לפי מה שאמרת, הבעיה שלך זה עצם הקיום של הבנות סביבך? אל תבוא 

ובנות שמתחילות עם בנים ולהפך תמיד יהיו לא משנה מה תרצה.

נחשון!הודוש!

אני מאוד מסכימה עם מה שאמרתה...

(אני הייתי בצעדה) וראיתי הרבה בנות שציחקקו עם בנים

לי אישית הפריעה שזה היה מעורב.. כי לא היה שיחרור כזה...

והיה בנים שעשו כול שנייה מורלים ונשארו במקום במעגל -איך ציפתם שנעבור אתכם??!!

היינו צריכות לחכות עד שתועילו בטובכם לסיים....!

לכול אחד יש את המקום שלו ...

צריך לפתור את הבעיות בצורה טובה

ולא בזלזול....

כן

הרשה לי לחלקו עליךנפתלי הדג

כן. אני מצפה ממךלהתמודד עם היצרים שלך.

סליחה על זה שאני ממרר לך עכשיו את החיים.

סליחה שאני לא נותן לחינוך לבריחה להשתלט.

אבל לרוע המזל, זו היא, ותמיד הייתד, דרכה של היהדות. אנחנו לא ברוחים.

ברור שהבנות שהתחילו איתך הן לא בסדר והן העמידו אותך בניסיון (כהגדרתך) שאין סיבה שתעמוד בו (למרות שאני בהחלט מצפה ממך להיות מסוגל לעשות את זה בעת הצורך- והיא תבוא, אם לא כאן אז במקום אחר).

כן, לדעתי החינוך של אריאל לקוי.

(אבל כן- אני בעד סניפים נפרדים באופן כללי)

למה?

כי יצדקת בדבריך, להיות כהה זה רע- אבל יש גם רגישות שהיא כבר שריטה לא בריאה.

לא להסתכל על אישה לא צנועה זה בריא, זה טוב.

חוסר יכולות להתמודד עם עצמך כשמדובר על אולפניסטיות בצעדה (וגם אם הן היו לא צנועות, היה קשה- אבל אפשרי לא להסתכל- גם אם אני ממש נגד ליצור מצב כזה) היא בעיה- היא לא רגישות טובה, היא רגישות יתר שלילית.

^^^ממש נכון.יצור הודי

מסכימה חלקיתחלולה
החינוך של אריאל בהחלט לוקה בזה לדעתי.
ברגע שחניך לומד להתמודד עם חברה מעורבת בצורה מבוקרת, הדרגתית, עם דמות חינוכית א-פורמלית שמלווה אותו בכל התהליך התוצאה היא (לענ"ד) חניך שבנוי בצורה הרבה יותר חזקה ושיודע יותר טוב לשים לעצמו גבולות (גם כשהמדריך לא לידו).
בנ"ע השקיעו בזה הרבה מחשבה. מתחילים כבר בג'-ד' (כשעוד אין משיכה, ההפך, בד"כ יש דחיה) להציב גבולות. מלווים בהדרגתיות את הנוער בשלב שמתחילה ההתענינות בין הצדדים (בד"כ ו'-ז'). מרימים ומחזקים במשברים, אם יש (בד"כ ח') ובסוף, כשהחניך כבר בנוי ומציב לעצמו גבולות, נותנים לו להתמודד עם זה כמעט לגמרי בלי 'דמות חינוכית מפקחת'. ובכ"ז בסביבה מבוקרת (פעולות חב"ב). התוצאה היא ב95% מהמקרים בוגרים חזקים יותר. שיודעים להציב לעצמם גבולות ולהפעיל שיקול דעת בריא גם בסביבה מעורבת.

אבל במחילה נפתלי, קצת מפריעה לי ההשלכה אישית עליו. אנחנו לא באמת במצב של לשפוט או להסיק מסקנות על אנשים ספציפיים
נכון, אבל-אש להבה

אם הכל יהיה בהפרדה מלאה מלאה לא נדע איך לגשת למין השני בכלל..

ואז מה?

בתור התחלה,נפתלי הדג

האמירה כמובן לא הייתה אישית לגביו- אלא כלפי הגישה שהוא מייצג כשהוא המייצג שלה.

אבל כמובן שאת צודקת ואם זה התפרש אחרת- אני מתנצל.

בנוגע לדעה שהצגת, אני חושב שהמצב כיום הוא מאוד גבולי.

בהרבה מאוד סניפים החינוך לא נעשה בצורה הנכונה- מושכלת, חושבת, מעמיקה וכך בסופו של דבר לא נוצרים חניכים ובוגרים חזקים יותר אלא להפך- חלשים יותר, מכיוון ששני צידי המטבע זהים פה.

כלומר, אם עירוב בא בצורה שהגישה היא גישה בעייתית של בנים בנות בפן רדוד ושטחי זה לא בריא והתוצר יהיה בדיוק כזה רק במקרה בו הדברים נעשים בצורה מושכלת, מבוררת וחושבת זה יכול לעבוד.

זו בדיוק הסיבה לפיה (כרגע) אני לא רואה אפשרות לערב את המינים בשנים הראשונות של התיכון, לפי מה שאני ראיתי, ההורמונים בגילאים האלה משתוללים, היצרים פחות ניתנים לשליטה- והבנת העומק היא עדיין לא מושלמת, על זה אני יכול לפחות להעיד אצל הבנים. ראיתי את זה בי ואני רואה גם באחרים (כמובן שיש יוצאי דופן, אני לא מתכוון לפגוע וכו'- הכוונה לכלל).

הקטע לגבי בני עקיבה לא נכוןנעמי7

מתוך הכירות אישית מה שהולך בבני עקיבא באמת מזעזע(כן יש גם חברה שהם לא באים מבתים דוסים במיוחד)

והאיפשור הזה לכל מיני דברים הוא לא נכון מבחינה טכנית(לא נתעמק עכשיו מבחינה תיאורתית נסתכל רק בעובדות)

אולי גמלי הצליח קצת|שותק||מרוצה מעט|כישוף כושל
לא הבנתי..נפתלי הדג

תסבירי?

(כאילו..באיזו נקודה?)

הי סבא רבא שלי כתב את זה!!!hbhcjhrhאחרונה
אני מצפה מהבנים שישלטו בעצמם לא משנה מה!!ללללללל

ושיכניסו לראש שאם הם מטרידים מישהי זה יכול להרוס לה את החיים!!!!!!!!!!!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך