בס"ד
אם מישהו רוצה חוברת מהממת שעוסקת בארץ ישראל,
הכוללת ציטוטים מכל המקורות ומאמר של הרב סמוטריץ', ('לכבודה של ארץ ישראל', בהוצאת קוממיות)
ניתן להשיג אצלי!
כל הקודם זוכה, המלאי מוגבל
.
בס"ד
אם מישהו רוצה חוברת מהממת שעוסקת בארץ ישראל,
הכוללת ציטוטים מכל המקורות ומאמר של הרב סמוטריץ', ('לכבודה של ארץ ישראל', בהוצאת קוממיות)
ניתן להשיג אצלי!
כל הקודם זוכה, המלאי מוגבל
.
See the pain
צופצוףאפשר?!
בס"ד
מי שרוצה מוזמן למסר"ש מקום לימודים/ מגורים/ דרך להעביר..
שכוייח!
בחיים לא שמעתי עליו.
הרב חיים ירוחם (אבי) סמוטריץ הוא רב המושב בית יתיר שבהר חברון ור"מ בישיבת ניר שבקרית ארבע.
למד בישיבת מרכז הרב אצל הרב צבי יהודה הכהן קוק. נשלח ע"י הרצי"ה להיות חלק מהגרעין המייסד של מושב קשת ברמת הגולן. לאחר מכן, התבקש על ידי הרב משה צבי נריה לשמש כר"מ בישיבת הגולן בחיספין. לאחר מכן, לימד חמש עשרה שנה בישיבת בית אל. לאחר מכן החל לשמש כראש מוסדות "בית מוריה" לתורה וקירוב רחוקים בבאר שבע, במשך שלוש שנים.
החל משנת תש"ס מכהן כרב המושב "בית יתיר" שבדרום הר חברון, ובמקביל מכהן כר"מ בישיבת ניר בקרית ארבע.
נמנה על רבני תנועת "קוממיות".
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים