קניתי פולי סויה יבשים בשוק בירושלים, תבליני השוק נראה לי שקוראים לחנות
חנות גדולה ודיי יפה שלא אכנס אליה יותר לצערי בגלל יושר שאני מסופקת לגביו(מנסה לדון לכף זכות את 4 השקלים הלא קשורים שצצו לי בחשבון...) במטרה להכין חלב סויה ביתי ותבשילים(מצאתי מתכון לא מסובך בפורום באופן טבעי)
איך בוררים את זה?
תמיד אני מסננת את כל מה שצף.
אבל במקרה הזה צף לי המון בערך שישית מהתכולה, בעיקר פולים שנראים יפה.
יכול להיות שמדובר בבועות אוויר?
איך בוררים את זה? אלה שיש עליהם כתמים כהים קטנים הם פסולים?
אני תמיד מסתבכת עם ברירת קטניות, כי למדתי את זה בעצמי,
אצל ההורים שלי לא ישבו ובררו קטניות. :-/
אני לא רוצה לעבור על איסור אכילת תולעים ואני מסתבכת עם זה
ונראה לי הרבה פעמים שאני זורקת יותר מידי מתוך החמרת יתר...
מישהי מוכנה לעזור לי ולכתוב איזשהו מדריך קצר לבוררת הקטניות המתחילה? 
ו/או לתת לינק למשהו קיים וברור עם תמונות?
תודה!!!
)

