ספר בלשון לבגרות חורף.תירא-אל

בס"ד

אני ניגשת לבד, ואני מחפשת נואשות ספר שיסכם לי את החומר, הלוואי עם תירגול. הכי טוב זה ספר על המיקוד, אבל אני אסתדר גם עם ספר כללי שמסכם, רק הוא צריך להיות עפ"י התוכנית החדשה (והארורה..). אה, ואני ניגשת ליחידה הראשונה. או, כמו שהם קוראים לזה: עברית לשון והבעה א'.

יש למישהו רעיון אקטואלי לספר? ניסיתי ביואל גבע, לא היה להם מיקוד בלשון, וגם הספר המסכם שלהם נגמר בהצואה. באנקורי לא מצאתי משהו לתכונית החדשה, ואצל לחמן השירות לקוחות גרוע בטירוף.

אם יש מישהו, שעובר\עבר את הבגרות החדשה הזאת (א-ר-ו-ר-ה), ויודע על ספר מועיל. אני נורא אשמח.

אולי רכס?מוריה
כה, אני עושה השנה ת'תוכנית החדשה....גב''שניקית גאה
אני לומדת- בין המילה לטקסט - של יפעת שרעבי ונגה גנאל
אני עברתי אותה!!tomerittal

ב"ה גם בציון..

אני עשיתי שנה שעברה גם את התכנית החדשה א', וזה אשכרה מרגיז..

לא יודע אם יש מיקודית לחורף, אבל בקיץ שנה שעברה המיקודית של אנקורי הייתה ממש ממש מעולה..

מצטרפת לגב"שניקית.דבורל'ה
כנ''ל, בין המילה לטקסט!להבת-כוח
אם את מבקרת בירושליםסבא גפטו
תנסי ב'משה-חי ספרים'. יש להם ספרים משומשים (וחדשים) ממש טובים. בנוסף להכוונה הטובה שהמוכרים 'נותנים' לקליינטים.

~פרסומת סמויה~

וברצינות, שם באמת אפשר למצוא ספרים טובים. גם אם את לא יודעת בדיוק איזה ספר את מחפשת (-כמו שכתבת), הם יכוונו אותך.
אני אסגיר אותך לשלטונות! (למשה, בעצם)תירא-אל

קניתי כבר ספר מתכונות של רכס, אבל אני צריכה גם תירגול. כן, אולי אני באמת אקנא את המיקודית של שנה שעברה באנקורי, הלוואי שנשאר.

ה, בין המילה לטקסט- זה ספר לימוד של ביה"ס או סיפר שמסכם?

ואיפה זה ה'משה חי ספרים' הזה?תירא-אל
את השורה השניה של ההתגובה הראשונה - לא לגמרי הבנתיסבא גפטו
הכתובת היא יפו 58.
התאפסות על המיקום: הצומת שמעל לכיכר ציון, צומת שבה היתה המסעדה 'סבארו' (בצומת נמצאת גם חנות 'מעיין שטוב', גם מדי פעם חב"דניקים שמניחים תפילין, ועוד איזה יהודי-אוקראיני/רומני שפורט על סוג של כלי פריטה). וכמובן - הצומת שנוחתת בהצטלבות של יפו עם שטראוס-המלך דוד (קינג ג'ורג')
מזל שאני מכירה את ירושלים,תירא-אל

כי עם הוראות כל כך כלליות ולא ממוקדות כמו שלך- אתה יודע כמה יהודים אוקראינים\רומנים יש ברחובות הלל ושמאי? אלפי, מליוני, טריליוני יהודים עם מבטא מוזר שמנגנים בכלים מוזרים עוד יותר. איך, איך, אני אמורה להבין איזה רחוב בלי לדעת את שם הכלי המדוייק?

קשה לי להבין על איזו שורה אתה מדבר ('בין המילה לטקסט' זה ספר שהמליצו לי עליו כאן).

מצאתי, מצאתי! אחרי עמל ויגע, השגתי סניף של 'אי-קיו' (*פרסומת גלויה*) שהסכים להזמין לי גם את הספר של יואל גבע הנואש ההוא, וגם את המיקודית מהקיץ של אנקורי. מישהו זוכר מה היה אז המיקוד? שאני אשווה לזה של החורף..

דווקא לא דיברתי על הכיוון של הלל ושמאי.סבא גפטו
אלא על הכיוון השני, על הסט"א - הצד שכנגד [בהנחה שהאמצע הוא כיכר ציון-צומת ההצטלבות המלך-דוד/יפו - הסט"א של הלל/שמאי = תחילת שטראוס/מעלה רחוב יפו] בכ"א אני לא מובן, זה 'מובן' לי.

לא מכיר את הספר.

תהני. [מהספר. לא ממציאתו]

ו'גלוק17' הגיבה תשובה ש[נראה לי] תספק אותך.

ואם כבר העלת את נושא הכמות האסטרונומית של כל ה'סלאבים' שמטיילים בירושלים ובמיוחד בבוהמה שעל 'ציר' המושבה הגרמנית-יפו, אני נזכר שהלכנו ['נוער כהנא' ז"ל] לחלק חומר תעמולה נגד המיסיון במועדון של בעלי רעמות סוס, מכונה בלע"ז תספורת 'פאנק', משהו גועלי ביותר. בד"כ צבוע בצבעים עזים. בכ"א ורוסים כמו רוסים, לא מבינים עברית. ואיכשהו הלכנו איתם מכות. זאת הפואנטה. שבאנו במטרה לחייך אליהם, ועזבנו מחוייכים אך להוטים ומתנשפים במרץ. בקיצור היה מעניין.
זהו, עכשיו הבנתי.תירא-אלאחרונה

ממש ז"ל.

הם יודעים ללכת מכות, הרוסים. טוב, אני מאמינה שגם הנוער כהנא (ז"ל!) שלך טובים בזה, העיקר שלא ביישתם את האומה, כן?

איזה להנות, אני לא אוהבת לשון. לפחות במקביל יש לי את הבגרות באנגלית, מה שקצת מנחם.

(זהו, שכבר קניתי את מה שרכס הציע. אבל תודה על השימת לב.)

זה הי'ה מזמן...גלוק17

לק"י.

סתם..

אנחנו השתמשנו במיקודיות של רכס. כל הספר זה תרגול לפי מיטב זכרוני.

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך