אני פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפויקה
משנכנס אדר מרבין בשמחה![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אני פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפויקה
משנכנס אדר מרבין בשמחה![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
מנגל
יש לו רמות כאלה וזה טעיםםםםםםםםםםםם הוא מבשל עם יין משהו לא נורמאלי
אחווש770
אחווש770
1. מלהיטים תחילה את הפויקה על האש.
2. בזמן שהפויקה מתחממת, ממליחים ומפלפלים את הבשר ומקמחים קלות.
3. צולים את הבשר היטב מכל הצדדים (אין צורך בשמן). מוסיפים את הגזר והבצל ומטגנים מספר דקות.
4. כאשר הבצל משחים מוסיפים את עלי הדפנה, אבקת הקארי העגבניות והיין הלבן. מנמיכים את הלהבה מכסים את הסיר ומבשלים חצי שעה.
5. לאחריה מוסיפים לפויקה את הסוכר ותפוחי האדמה ומבשלים עם מכסה סגור שעה נוספת.
אופן ההגשה: מניחים את הבשר במרכז הצלחת ,יוצקים מעט רוטב ומפזרים בצל ירוק טרי קצוץ דק
מה קורה?
מה נשמע?
מה המצב?
תתחדשי 
יש פה עוד מישהו?
פעם הייתי כאן
אין אף אחד שיגיב לך על זה
איך במלחמה והכל?
אין לי מושג אם מישהו זוכר אותי האמת
בני כמה פה האנשים עכשיו??
הו התקופה היפה שהיה כאן פעיל
אשתמש באותם מילים שהשתמשתי אז
זוכרים זוכרים
וגדלתי מאז
הייתי בת 11
היום ב"ה 13 חחח אשכרהה
חח, אני זוכר אותך נראה לי מביקורים פעם בפורום הזה... את טלי או משהו?
זה באמת מגניב לגלות כמה זמן עבר...
טוב, אבל שיניתי שם מאז...
אני טלי
ועכשיו אני חוחי ומצטערת על כל רגע. למה עשיתי את זה לעצמי?
אבל מתנצלת וזה
אבל כנראה בגלל ששינית שם לא מזהה אותך? (או שבכלל לא אמורה לזהות?)
רציתי להבין למה אף אחד לא רושם פה אף פעם דברים?!?!?!?!?!?!?!![]()
אז יאללה בואו תרשמו פה יותר דברים!![]()
![]()
ותזמינו עוד אנשים שיכנסו לפורומים![]()
אז יאללה![]()
מי עוד בעד?![]()
תזמינו אנשים!![]()
![]()
ותחפרו פה!!![]()
ושמי שלא בפורומים מפסיד!!![]()
![]()
ונהפוכו אם עד עכשיו היה יבש כאן אז עכשיו ''ונהפוכו'' כולםםם בפורומים!!
דובמבה צודק ממש![]()
ממש יבש פה!!![]()
![]()
אבל חושבת שזה רעיון טוב שלא יהיה יבש פה