בס"ד
"איזה באסה זה..." של ערוץ 7![]()
1-איזה באסה זה שאתה במצב של עצב ורוצה להיכנס כדי להתעודד מהערוץ ומגלה שאף חבר שלך לא מחובר. ![]()
2-איזה באסה זה לכתוב ב"הקלד שם משתמש" #חדר ראשי וללחוץ אנטר ואז אתה מגלה שזה נכתב בכלל בש"א. ![]()
3-איזה באסה זה לכתוב תגובה ארוכה ועניינית בש"א\חד"ר וללחוץ אנטר ואפחד לא מגיב אליה ושאתה מסתכל למעלה אתה מגלה שיש לך נקודה אדומה. ![]()
4-איזה באסה זה ששני ערוצניקים מדברים ואינם יכולים לסיים שיחות בגלל אאוטינג... ![]()
5-איזה באסה זה להיות נוכח בדיון מעניין ובאמצע אינטרנט רימון חוסם לך כי יש תזמונטו...(אצלי) ![]()
6-איזה באסה זה להגיב לשירשור ובטעות ללחוץ שחזר תוכן והכל הלך ![]()
7-איזה באסה זה שאומרים לך "ראינו אותך" ואתה שואל "איפה?" ואומרים בצעדה\הפגנה\התנדבות ואתה יודע שאין לך סיכוי להיזכר
מי זה ![]()
8-איזה באסה זה לפתוח שירשור בנסיו"פ ולהיכנס למחרת ולגלות שהוא נעלם כי יש הצפות שירשורים... ![]()
9-איזה באסה זה להיות נוכח בדיון שכולם שם מדברים על פורום סגור שהם נמצאים בו ולך אין מושג מה מדברים ![]()
10-איזה באסה זה להיות בהתנדבות ואז שמפרסמים תמונות אתה מגלה שאתה שם בפוזה של משתעל\מקנח אף\פרצוף המום וכו'... ![]()
11-איזה באסה זה להיות במפגש פורום ומדברים על אחד שראו אותו ורק אתה פספסת אותו ![]()
12-איזה באסה זה לנסות לפענח ראשי תיבות שמשתמשים בהם ולגלות שהן סתם חסרי פשר ואתה שבוע שלם מנסה לפצח אותם ![]()
13-איזה באסה זה אנשים שמציפים את הדף בשירשור חוזר כי משעמם להם\לא שמו לב למספר הלחיצות שעשו על "שלח" ![]()
14-איזה באסה זה להיכנס לחד"ר ואז אומרים לך "יואו, למה לא באת קודם? הפסדת..." תודה באמת... ![]()
15-איזה באסה זה לשלוח לאדם מסר\ש"א ואז הוא מחזיר לך "זה לא אני, זה ניק אחר" ![]()
16-איזה באסה זה לחפש שעות ניק מסוים ואז מתברר שהוא החליף שם של הניק ![]()
17-איזה באסה זה להיות בחד"ר ואז מתנגנים לך בבית שירים של "לאבא שלי יש סולם...", "חג פורים חג פורים..." ![]()
18-איזה באסה זה שמישו מתפרץ לחד"ר וכותב "אוף, אני עצבני" ושואלים אותו "מה קרה?" והוא מתנתק מייד... ![]()
19-איזה באסה זה לכתוב subject… וללחוץ אנטר ולגלות שסלשי לא נמצא... ![]()
20-איזה באסה זה להיכנס לפורום וכולו מוצף בתגובות של "אוף, אני משועמם", "אני עצוב", "מי בא לש"א", "...", "1", "-נערך-" וכד'.. ![]()
21-איזה באסה זה להיכנס לנוג"ה ולראות שירשור של "האם יש אלוקים?" ו38 תגובות אליו ואתה מחכה שיגיע ל40 כדי שיהיה מקום
לראות משו וזה לא קורה... ![]()
22-(המשך) ואתה מנסה להתחיל לקרוא את התגובות ונאבד אחרי דקה כי הן לא מסודרות נכון ![]()
23-איזה באסה זה שמשתמשים במקד"בים במקום סוגריים וכן להיפך ![]()
24-איזה באסה זה שאנשים עושים קיצורים לתגובות ואינך מבין מה משמעותם(לדוג' <צ>, <ר>, ><) ![]()
25-איזה באסה זה שאנשים משתמשים בקיצורים לפרצוף ואינך מבין מה משמעותו(לדוג' @_@, ~_^) ![]()
26- איזה באסה זה להיפגש עם ניק ולשאול "מי אתה?" והוא עונה "לא משנה, אני חסוי" ![]()
27-איזה באסה זה שמדברים על "מושיקו" ואתה מנסה להבין מי זה ואומרים "אני מאוהבת בו, רוצה להתחתן" ואתה לא מבין מה נסגר
איזה ובסוף זה מתגלה כבקבוק\אצבע\תפו"א ![]()
28-איזה באסה זה להיות בחד"ר ומנסים לשדך שם את כולם אחד לשני... ![]()
29-איזה באסה זה פורומים שחיים מידי פעם ורוב הזמן גוססים ![]()
30-איזה באסה זה פורומים נטושים ![]()
31-איזה באסה זה שמדברים על פורומים של צמ"ע, לנ"ו ונשואים טריים ורק אתה צאדיק שלא מסתכל בפורומים של גדולים... ![]()
32-איזה באסה זה שהפורום מלא בדיבורים של אנשים על מקום מגוריהם\בי"ס ורק אתה מסתכל בצד ולא מבין דבר ממה שנכתב שם ![]()
33-איזה באסה זה לקרוא תגובה שמכתב שם "זהו. נגמר." ופרצוף בוכה ואתה כולך חושש מה קרה שם.. ![]()
34-איזה באסה זה שבחד"ר יש אנשים שמחוברים על ווי פי וכל שניה זה מתנתק\מתחבר וא"א לדבר נורמאלי ![]()
35-איזה באסה זה דיבורים על "דור בא ודור הולך", "מה שהיה בזמני, לא היה ככה", "הזיינוקים האלו סתם מורידים את הרמה של הפורום" וכד'.. ![]()
36-איזה באסה זה שהרבה אנשים מחוברים בחד"ר ואינך מצליח לעקוב אחר תגובותיהן ![]()
37-איזה באסה זה שמגלים פרטים אישים עליך ואז אתה אומר "הי!, זה אאוטינג" ועונים לך "אבל אתה בעצמך סיפרת..." ![]()
38-איזה באסה זה להתכתב עם סלשי ואז לגלות שזה לא אדם... ![]()
39-(המשך) ואז חמשחדים מגיב לך על מה שכתבת.. ![]()
40-איזה באסה זה להיות מנהל... ![]()
41-איזה באסה זה לגלות שאשכרה ישבת 4 שעות בפורום!!! ![]()
42-איזה באסה זה אדם ששינה ניק ומדבר אליך והוא מכיר אותך ואתה אינך מכיר אותו ורק בסוף הוא אומר לך הייתי הניק זה וזה ![]()
43-איזה באסה זה לראות בחצות בחד"ר "ע(א)לומה.. נחסמה מהשיחה” ולא לדעת בכלל מה זה ועל מה זה. ![]()
44-איזה באסה זה שמישהו חדש בחד"ר מגלה את נפלאות סלאשי ומתחיל לשחק איתו פינג פונג וlastsee. ![]()
45- איזה באסה זה לכתוב תגובה ארוכה לשרשור בסכנת נעילה ולנסות לשלוח ואז הוא נזכר לומר לך ש"לא ניתן להגיב לאשכולו
עתיקים\נעולים".![]()
46-איזה באסה זה להפגש עם מישהו מהפורום שלא יודע על קיומך בפורום. ![]()
47-איזה באסה זה להשקיע בחתימה גדולה ויפה ולנסות לשלוח ולגלות ש"קוד החתימה גדול מידי, אנא נסה שנית” (או משהו בסגנון).![]()
48- (לאנשים שיודעים מה זה wireshark) איזה באסה זה שאתה מנסה לנתח את התעבורה של האתר והכל בGZIP
.
49-(חוזרים לאנשים נורמאלים) איזה באסה זה שאנשים כותבים בעיברית-אנגלית, ענאל- עיי דונט ספיק עיט (השגיאים במקור).
.
50-איזה באסה זה להכנס לפורום ילדודס בטעות ולחשוב לרגע שהגעת לפורום של עולים חדשים. 
51-איזה באסה זה לנסות לראות סרטון בערוץ ולפני אתה צריך לדעת בפעם החמש מאות ש"בשביל להיות בקיא בהלכה" אתה צריך לקנות את הדיסקים האלו.
. ![]()
מוזמנים להוסיף משלכם!!
תודה לרבנו ולרק אלוקים שטרחו וכתבו 

אני לשונאת את זה!

.

...
= : -)
= : -D
= : -P
= ; -)
= ( דוס)
= ( מחשב)