שידור חוזר פעמיים בחודש...נהורה 23

הבן שלי בן שנה

חולה פעם בשבועיים בערך.  כל פעם זה חוזר אותו סיפור:

חום, דלקת עיניים, צפצופים בנשימה (זקוק לאינהלציות)

לפעמים גם שיעולים.

מן צינון כזה שמסתבך קצת

ובא בהתמדה לביקור...

מה זה יכול להיות?

נראה לי שלרפואה הקונבנציונאלית אין מה להגיד. הרופאה אף פעם לא חשבה למה זה לא באמת נעלם לגמרי.

תמיד נותנת אותו דבר: אקמול/נורופן, חומרים לאינהלציה, טיפות עיניים.

אבל כל זה רק משתיק את הסימפטומים,

למה לא לטפל מהשורש? אולי הוא אלרגי למשהו?

אולי יש אוכל שאני נותנת לו שלא טוב לו?

אשמח אם מישהו שמבין בעניין

או מכיר מישהו שמבין

יפנה אותי

לכיווני מחשבה כאלו או אחרים.

תודה

לדעתי זה קשור לתזונהפרח-בר
הגוף מסמן לך שמשהו לא מתנהל נכון- אצל הרבה ילדים הבעיה היא רגישות לחלב צריך לבדוק את זה קודם כל... במקביל להוריד סוכרים וקמח לבן לחלוטין במידה ותקפידי את תראי שיפור מידי...לתת כל יום 5 סוגים שונים של ירק/פרי...ובקיצור לנקות את הגוף מרעלים, בנוסף לבדוק אם יש עובש בקירות בבית במידה ויש לטפל בזה בדחיפות...בהצלחה!
אשמח להסברים...נהורה 23

רגישות לחלב- מה ז"א? שאסור לתת מטרנה כלל? כשאמרו לי שחלב קשור למערכת הנשימה הפסקתי לתת לו לבן וגבינות אבל חוץ מזה הוא צורך חלב בתוך המטרנה. האם גם זה לא טוב? 

אני אשמח לקבל ממי שיודע שמות (ומספרים) של אנשים המטפלים בכך (עדיף מאזור המרכז...) וידעו להתאים לו לסוג הדם את האוכל הנכון לו וכן ידעו לומר לי מה אסור לו לאכול. מישהו במקרה מכיר? נראה לי מוזר שלכל האנשים בעולם באופן גורף אסור לאכול קמח לבן, חלב וסוכר, לא?

לגבי העובש- איך זה יכול להיות קשור? באמת הייתה נזילה לאחרונה מהשכן שמעלינו ובתקרת האמבטיה היה עובש. ב"ה טופל.

אני מקווה שלא הזיק לנו בריאותית בדרך... איך זה משפיע באמת על הדיירים?

תודות

תגובהפרח-בר
תנסי לתת לו מטרנה ללא לקטוז ותראי את ההשפעה של זה עליו...אני אישית לא מאמינה בדיאטה לפי סוג דם זה נשמע לי לא הגיוני ולא מסתדר..אני כן מאמינה שיש אנשים עם מערכת חיסון חלשה ביותר שרגישים להמון סוגי מזון ובעיקר בעיקר לסוכר לבן וקמח , סוכר לבן הוא רעל - להוריד לגמרי מהתפריט יהיה הכי טוב ...תנסי שבועים לתת לו רק קמח מלא ומוצריו ובלי סוכר לבן ותראי שתתמכרי להשפעה החיובית של זה על חייו... בקשר לעובש יש כאלה שרגישים לעובש וזה משפיע מידית על מע׳ הנשימה שלהם במידה והעניין טופל אז בסדר... בהצלחה !!!
בקשר לעובש...אמא!!

כשאני הייתי ילדה היתה שנה שלמה שסבלתי בצורה נוראית מאסטמה ושותפיו....

בסוף הסתבר שהיה פיצוץ בצנרת של הבית והצטבר שם עובש נוראי.

שלחו אותי לבדיקות שונות בהם מצאו אלרגיה לעובש

(לאף אחד זה לא בריא, אבל יש כאלה שמגיבים בחריפות יותר...)

לגבי בדיקות- ברפואה הרגילה ישנן בדיקות אלרגיה,

אך מתאמצים לבדוק רק אם זה עלול להגיע למצב "מסכן חיים" ולא מתאמצים מידי לשפר איכות חיים

(כך הסביר לי מומחה אלגריה שלאחר התקפי אלרגיה רבים וכמה בדיקות שעשה, אמר לי שאני לא אלרגית לכלום)

רפואה משלימה- בוודאי יתנו רשימה של מאכלים מותאמת אישית שלא טובים לו.

אני מכירה בירושלים- אם רלוונטי עבורך, אשמח להמליץ באישי, באזור המרכז- איני מכירה.

אשמח לשמוע גם באזור י-םנהורה 23

אסע עד לשם אם צריך.

מישהו מכיר רופא מתחום הרפואה המשלימהנהורה 23

שידע לומר לי עליו ספציפית מה לא טוב לו מבחינת אוכל?

הביקום עובדים ככה.אמא!!

בירושלים יש את שושנה שטייף שממליצים עליה הרבה

אפשר פרטים?נהורה 23

כתובת? מס' טל'?

בבקשה : הכתובת ולטלפון של שושנה שטייףesther k

טל: 02-5000534

כתובת: אמרי בינה 14 , ירושלים

מכירה משהי מקסימה בתל אביבאנונימי (פותח)

קוראים לה נורית הוכמן 0549985788

היא עובדת בשיטות מוח אחד וTAT. יש לה המון ניסיון בטיפול בילדים.

בהצלחה ורפואה שלימה

הוא נמצא במסגרת של גן?~א.ל

כי שם הרבה פעמים חולים- מתאוששים וכך חוזר חלילה. אחד מדביק את השני

דלקת עיניים זה דבר שמדבק באופן מתמיד, כלומר אם זה לא מטופל היטב במסגרת הגן

הוא יחזור כך כל פעם מחדש..

שיעולים וחום- כנ"ל.

מה שכן, אני מצטרפת להמלצה לבדוק תזונה, כי אם זה חוזר תדיר כל כך, ייתכן שהגוף לא מחוסן מספיק כדי לעמוד בפני הדברים הללו..

עם 2-3 ילדים אצל מטפלתנהורה 23

אני רוצה להאמין שזה לא משם. לכן בדיוק לא שלחתי למסגרת גדולה

שלא יביא איתו מחלות משם...

לענ"ד לחזק את המערכת החיסונית שלומה אני ומה חיי

ע"י דברים טבעיים, יש מוצרי אלוורה למיניהם...

רפואה אלטרנטיבית יכולה לעזורסבתא-אמא

כדי למצוא את הגורם וגם כדי לחזק את מערכת החיסונים של הילד, כדאי להעזר ברפואה אלטרנטיבית. צריך למצוא משהו אמין ולא חאפר. יש המון תחומים אפשריים, הומופאטיה יכולה לעזור, אני נעזרתי מאד במכשיר ביקום + הומופאטיה ובעיות דומות נפתרו במהירות יחסית אצל ילדי. זה דורש מאמץ וגם עולה כסף - אבל לדעתי שווה.

לכי לרופאת ילדים אחרת.ספק

יש רופאים שהם לא מאוד טובים שלא יודעים לקשר בין דברים. 

אני אסביר:

אני מכיר מישהו שהיה כל הזמן חולה בכל מיני מחלות שונות ומשונות והרופאה שלו כל פעם נתנה לו תרופה כזו או אחרת לאותה בעיה ספציפית שעליה הוא התלונן באותו זמן. 

אחרי כמה זמן הוא עבר דירה וגם החליף רופאת משפחה כחלק מהמעבר. 

ברגע שהרופאה החדשה ראתה את הבדיקות שלו - היא שלחה אותו לבדיקות מקיפות והתברר שהוא חולה בסרטן (מסוג קל יחסית, הוא החלים מאז ונמצא במעקב). 

מיותר לציין שאף הומאופת או רופא על טבעי אחר לא היה עוזר לו במקרה שלו ודחיית הבירור הרפואי היתה עלולה להסתיים בצורה הרבה יותר גרועה. 

אני לא מנסה להלחיץ אותך או להפחיד אותך, אבל דברים כאלה קורים ולא מעט. לצערנו, יש לפעמים רופאים שהם לא מאוד טובים - כמו בכל מקצוע אחר.  

לכן, תנסי לקבל המלצות (אם אין לך ממי, אני יכול לנסות לברר לך מי נחשב טוב) ולכי לרופא או רופאת ילדים אחר\ת. 
אם הוא באמת חולה כל שבועיים, זה לא תקין ואם הרופאה שמטפלת בו לא עושה יותר מדי - אז פשוט מחליפים רופאה. 

רפואה שלמה. 

כדאי להתייעץ עם רופא ממש מומחה,ד.

לילדים.

בד"כ בביטוח המשלים יש אפשרות להתייעצות עם רופא מומחה. תבקשי בדיקות לאתר את שורש הענין.

[הוא יכול לתת גם בדיקות לאיתור אלרגיות, אם יש אופציה שזה זה, ואז יותר קל לדעת מה לעשות] 

נשמע אופייני לאלרגיה בעיקר לחלב, גלוטן ובוטנים.44444

ויטמין C לחיזוק מערכת החיסוןבת 30

לא שוללת את המלצות התזונה והטיפול. אבל במיידי- הרבה פלפל אדום שעשיר בויטמין C, וגם אפשר לתת לו סוכריות ויטמין לילדים- אבל במינון לא נמוך. (יש כאלה של 60 , זה לא כ"כ הרבה, אפשר להשיג במינון גבוה יותר גם לגיל הזה.)

מטרנה צמחית או איזומילאמא זוכרת

ילדיי היקרים סבלו ממחלות שונות בינקותם. ודווקא האיזומיל (חלב מסויה) פתר את הבעיות.

בנוסף, גם לי גב' שושנה שטייף עזרה מאד. שווה לנסות!           בהצלחה!

בנוסף...זהב שקיעה

עוזרות מאוד כל חיזוקיות החורף למינהם - הסוכריות של פרוטק/חיזוקית/ וכל אלה עם האכיניצאה וכו'...
נסי חודש ותראי את ההבדל. 

המלצות.!!..

א. אולי תנסו לעשות בדיקת שתן? (אצל הבת שלי היה סיפור כמו שלכם, וזה מה שזה היה בסוף). אמנם אצל בנות זה הרבה יותר נפוץ, אבל הבדיקה ממש פשוטה אז אולי שווה לנסות.

ב. יש משהי מקרית ארבע שמציעה פיתרון באמצעות אוכל לבעיות בריאות (גם כאבים). שמעתי על כמה שהלכו אליה וזה עזר. קוראים לה 'המכשפה' מרב שהיא עוזרת... שמעתי שהרב אליהו הפנה אליה (לא בטוחה בזה). מה שמעיד עליה זה שאם הטיפול לא מצליח - לא משלמים.

לבןטט

לבן שלי היה חום פעם בשבועים עם דלקות אוזנים קשות הלכנו לדוקטור היימליך רפואה לא קובנציונלית 02-5376414 והיתברר שהוא רגיש למוצרי חלב מאז אין לו שום חום בכר חודשיים והבן השני רגיש לקאקאו

יצחק 0587600512 אפשר להתקשר ואשמח לעזור

להסיר דאגהנ.ה

הרופא שלנו תמיד אמר עד גיל שנתיים שיהיו חולים ואח"כ הם יהיו יותר מחוסנים .וזה עבד .

שתהיה רפואה שלמה במהרה.

היה אצלי משהו כזהאם היית

והייתי כל פעם אצל רופא ילדים.

בעקבות אלרגיה כלשהי הייתי עם הילד במיון - וכחלק מהשגרה בבדיקות דם נמצא CRP גבוה.

וזה למרות שגם הרופא במיון כבר קבע שהחום והשיעולים (שהיו בלי קשר לאלרגיה) הם משהו ויראלי וסתם צינון.

צילום חזה - וזו היתה דלקת ריאות!!!

כנראה שהיא גם יודעת להתחבא. הילד קיבל אנטיביוטיקה 3 ימים וסיפור הצינון החוזר נגמר.

אז אומנם זו לא רפואה טבעית כמו שביקשת - אבל זה כיוון מחשבה.

הבן שלי היה ככה טיפלנו בהומאופטיה פרטים בפניםמינימאוס2אחרונה

לקחנו אותו לטיפול הומאופטי פרטי אצל ד"ר דניאל גרילסמר - 0507504532

נדמה לי שהוא מקבל דרך מכבי אנחנו לקחנו אותו פרטי

ראינו שיפור מייד!!

אמהות לבנים עם אטופיק- יש תקווה לשרוול קצר בקיץ?שיח סוד

עד היום לבש ארוך בקיץ,

מסכן שכל החברים בגן עם קצר מרענן - הוא חם לו עם ארוך.

אבל כשהוא עם קצר בשרוול/במכנס הוא מתחיל לגרד כי זה נגיש…

עם השנים למדנו יותר להתנהל עם האטופיק ועכשיו ההתפרצות במצב סבבה

מפחדת לקנות לו מלאי של קצר ולהתבאס (מה שקרה קיץ אחד שפשוט מלא כסף הלך לחולצות שלא השתמש…)

לא יודעת להגיד כי כל החורף סתיו לבש ארוך

בקיצור, באיזה גיל כבר יכלתם לשים להם קצר בקיץ? אם בכלל…

משהו אחד- במזגנים בקיץ לא כזה חם....יעל מהדרום
לק"י

לילדים שלי היה, אבל לא זוכרת שגירדו הרבה.

ומציעה לך לשאול בפורום הו"ל, שהרבה יותר פעיל.

ואפשר לקפל לו את השרוולים ולבדוק איך זהיעל מהדרוםאחרונה
לק"י

אם העור בסדר והוא לא מגרד, לקנות לו גם קצר.

משפחה תורנית מחפשת יישוב קטן, קהילתיbula

עם קליטה פתוחה ודירות להשכרה

אשמח לרעיונות

באיזה אזור?פתית שלגאחרונה
מועדון מאמא דילmama273

🌸 מאמא דיל – דילים שאמא באמת צריכה! 🌸

כאמא ל5 ילדים בגילאים מגוונים, אני יודעת כמה אנחנו מחפשות לחסוך – בלי להתפשר על מה שחשוב באמת לילדים ולבית.
בדיוק בשביל זה פתחתי את מועדון מאמא דיל 💕

ערוץ שבו אני משתפת כל יום דילים שווים – כאלה שאני גם קונה בעצמי 👶🛍️

✔️ מוצרים שימושיים לבית ולילדים
✔️ מחירים משתלמים באמת
✔️ חוסך זמן וכאב ראש
✔️ רק דברים שעושים חיים קלים יותר

📲 להצטרפות לערוץ הטלגרם

📩 לא בטלגרם? אין בעיה!

אפשר להירשם ולקבל סיכום דילים מרוכז למייל (כפעם בשבוע):

👉 להרשמה במייל

מאמא אחת לשנייה – בואי לחסוך חכם 💕

מעון/משפחתון תורני מומלץ בהדר גניםאושי 9
בננו הבכור יהיה בספטמבר הקרוב בין שנה ותשעה חודשים. אנחנו אמורים לעבור להדר גנים, פ"ת. יש למישהו המלצות על מעון/משפחתון תורני ואיכותי?   הרף המינימלי, שתהיה למקום כשרות בשרית למהדרין. 
יש ברחוב בגין מעון חסידימתיכון ועד מעוןאחרונה
שנראה לי די מוצלח, המינוס העיקרי זה שיש בו המון ילדים, מנהלת ממש משקיענית ואכפתית
איך נותנים לילדים הרגשת יציבות בתקופה כזאת?מתוך סקרנות

אני מרגיש, שאת הילדים מטרידה בעיקר ההפסקה הפתאומית (מבחינתם) של פעילות מסגרות החינוך, כשבינינו אף אחד לא יודע מתי יחזרו.

לכל השאר הם יחסית מתרגלים ומסתגלים...

,למישהו יש טיפים איך לתת להם בטחון בנושא זה (יש לילדה אחת לדוגמה עוד חודשיים יום הלדת בגן, וכבר עכשיו מוטרדת האם יתקיים או לא...)?

אפשר לשתף את הגננתמענין

שתדבר איתה בטלפון. שכשיחזרו לגן יחגגו לה.

אצלינו משתדלים להתקשר לילדים, ולשלוח סרטונים כדי לשמור על קצת תחושת חיבור כמה שאפשר בין הגן לילדים.

באמת תקופה מורכבת לילדים, מחפשים את השיגרה ואת הביטחון שהם רגילים אליו. 

רעיון, תודהמתוך סקרנותאחרונה
סיר בישול איטיטרכיאדה

בעקבות המלצה פה של @פשוט אני קניתי סיר בישול איטי. 

שמתי בבוקר חלקי עוף ותפוחי אדמה, הוספתי תבלינים והדלקתי על החום הנמוך (יש שתי דרגות חום- נמוך וגבוה, ועוד אפשרות של שמירה על חום)

לאחר חמש שעות בדקתי וראיתי שהעוף לא מתחיל אפילו להיות עשוי, בעוד שעל החום הנמוך ההמלצה היא 6-8 שעות.

בהתייעצות עם גי פי טי הוספתי כוס מים והגברתי לחום הגבוה, חיכיתי עוד שעתיים, וכעת העוף מוכן בקושי, רחוק מאד מלהיות רך ועסיסי כמו 

שתארו לי. התפוחי אדמה מוכנים אבל מעט קשים. בקיצור, ממש לא מה שדמיינתי.

אשמח שתאירו את עיני איפה טעיתי, כי תוצאה כזאת יכולתי להשיג גם אם הייתי מניחה סיר עם עופות על האינדוקציה לכמה שעות (ואז החום היה הרבה יותר גבוה והבישול יותר טוב)

בנוסף, הנוזלים בתבשיל בקושי מבעבעים, זה נראה כאילו החום כל כך חלש!

אולי תשאלי בפורום מתכוניםיעל מהדרום
נראה שהיה חסר רוטבחילזון 123אחרונה

זה לא סיר לאפיה זה סיר לבישול

ואולי היה כדאי לכסות עם מגבת מעל

כשהאיש בעבודה בזמן המלחמהעקרת הבית

בימים הראשונים האיש שלי עבד מהבית, ועכשיו נוסע לעבודה.

מה אתן עושות כדי לגרום לאיש שלכן להבין שיחד עם העבודה, יהיה קשוב לצרכים שלכן ושל הילדים?

הוא יודענהג ותיק

שיש לך ולילדים יותר צורך ממנו בימים האלה?

אולי פשוט לדבר איתו על זה

אם יורשה לי (בתור מי שבעבודה, אמנם מהבית)משה

בטח שנסע לעבודה. יש לכם חשבונות לשלם ומשפחה לגדל. צריך להעריך את זה ולקבל את זה קודם כל.

אחר כך אפשר לאזן מחדש.

משתפים מהלבתהילה 3>אחרונה

היה לי ממש מאתגר היום הרגשתי פשוט אמא גרועה/

הייתי כל כך עייפה ורק רציתי שמישהו יחליף אותי ויהיה לי שקט לשעה

אני ממש צריכה שתגיע שעה מוקדם יותר/שתבקש לעבוד מהבית/שתיתתן לי שעה לנוח כשאתה בא כדי שאני אצליח לחזור לעצמי/שתראה את המאמצים שלי/שתיקח אחריות על x וכו

שלום מחפשת פסיכיאטר לילדים באיזור מרכזממתקית

או הסביבה, ירושלים, או כל מקום אחר.
לא דרך הקופה
מישהו פרטי שאני יכולה להתקשר אליו לפלאפון באופן אישי.
אשמח לטלפון בפרטי

בדרך כלל גם לפסיכיאטרים פרטיים יש מזכירהמתואמת

ולא מתקשרים אליהם ישירות לטלפון.

בכל אופן, עוד כחודש יש לנו תור לפסיכיאטר פרטי שקיבלנו עליו המלצות, והוא מקבל בתל אביב. אחרי התור אוכל להמליץ עליו באופן אישי כנראה...

לא נכוןאריק מהדרום
יש לי פסיכיאטר שאני מתכתב איתו בווצאפ ובמייל וזמין בטלפון, הןא מקבל גם באזור המרכז ובזום אבל הוא לא לילדים.
תודה אבל צריכה לילדים.ממתקית

אבלאם אפשר בכל זאת מספר...

זה יפה! ומעניין כמה זה נפוץ...מתואמת
בכל אופן, זה רק אחרי הפגישה הראשונה איתו, לא?
אז זה באמת יפה...מתואמתאחרונה
יש את ד''ר מרים פאסקיןמתיכון ועד מעון

את ד''ר ליעד רוטשטיין

ד''ר מאיה אליעזר

במרכז, פרטיות

אבל מה הטלפונים? אפשר בפרטי? בבקשה...ממתקית
אין לי בשלוףמתיכון ועד מעון
אבל יש בגוגל, בטוחה שיעלה לך שתכתבי את השמות

אולי יעניין אותך