לפני כמה שנים הייתי ימני קיצוני ו "צריך להרוג ערבים" "אסור לפנות שום יישוב" "להיכנס בערבים להראות להם מה זה!!"
ועוד כל מיני "פנינים" נחמדים שכאלו, עד אחרי מה שקרה בשנה וחצי האחרונות, הפכתי מימני לשמאלני בזכות בנט נתניהו הבית היהודי ודרעי,
אני זוכר שהאשימו את אריה דרעי בשמואלניות [רחמנא ליצלן] מיד כשנכנס לפוליטיקה לפני שנה וחצי ואני אמרתי לעצמי לא הגיוני שהוא שמאלני חס ושלום
היום אני אומר: אריה הצדיק, אני מבין אותך כל כך היום למה אהבת יותר את השמאל מהימין המחורפן הזה, אנחנו בימים אלו רואים את החורבן הגדול שבא ממשלת הליכוד [המסורתיים עאלק] הבית היהודי [דתיים עאלק] שהם לא משאירים שום תקציב שקשור לתורה שהם לא פגעו בו, הימין זה ראש וראשון למחריבי התורה והם העמלק של דורנו!!
הציבור החרדי בימים אלו נפרד מהברית הפוליטית שהייתה בעשרות שנים האחרונות בין הציבור החרדי לדתי לאומי והופך לשמאלני, תתרגלו לזה ש18 מנדטים עוברים צד לצד השמאלי של המפה הפוליטית ויש לזה השלכות אדירות שנראה אותם בשנים הקרובות
הציבור הדתי לאומי ברוב יהירותו חושב שהוא מספיק חזק והוא לא זקוק יותר לציבור החרדי, אחלה! בוא נראה מי צריך את מי עוד כמה שנים אני מבטיח לכם שאתם עוד תלקקו בשנים הבאות את הפצעים שנגרמו מהמעשים הטיפשיים של בנט החולה נפש הזה
שבוע שעבר נכרתה הברית בין הרצוג ממפלגת העבודה לבין אריה דרעי שאת ההשלכות שלה אני מבטיח לכם שנראה
אוהה אריה דרעי, כמה שהמזרוחניקים לא סובלים אותו ככה אני אוהב אותו יותר [כל הכבוד על הניצחון האדיר של אבוטבול בזכות אריה דרעי בבית שמש, בין אלי כהן החילוני שתמכו בו ה"דתיים" הכופרים האלו והחילונים מול הציבור החרדי שהתאחד בצורה מדהימה וניצח את הבחירות האדירות האלו] כמה שכל המזרוחניקים המטופשים האלו אוהבים לשנוא אותו אני אוהב אותו יותר,
אני כל כך שמח שמי ששולט היום במפלגת שס הוא אריה דרעי ולא אלי ישי המפגר הזה שהפך את שס למפלגת ימין קיצונית וכך הציבור החרדי איבד את המעמד המיוחד שהיה לו שהימין והשמאל כל הזמן רצו אותו בממשלה שלהם וככה הציבור החרדי הרוויח מזה
יש עוד נקודה והיא שממשלות הימין הם ממשלות שמעודדות קפיטליזם וכל הזמן החירים פה במדינה הזאת עולים זה בגלל ממשלות הימין
יש סירטון נפלא שרץ ברשת,של שלום עכשיו והוא עוצמתי והוא מוציא אתכם כאלו אהבלים וזה עושה לי טוב!!