אריה דרעי, צדקת כשהלכת עם השמאל!!אריה דרעי.

לפני כמה שנים הייתי ימני קיצוני ו "צריך להרוג ערבים" "אסור לפנות שום יישוב" "להיכנס בערבים להראות להם מה זה!!"

ועוד כל מיני "פנינים" נחמדים שכאלו, עד אחרי מה שקרה בשנה וחצי האחרונות, הפכתי מימני לשמאלני בזכות בנט נתניהו הבית היהודי ודרעי, 

אני זוכר שהאשימו את אריה דרעי בשמואלניות [רחמנא ליצלן] מיד כשנכנס לפוליטיקה לפני שנה וחצי ואני אמרתי לעצמי לא הגיוני שהוא שמאלני חס ושלום

היום אני אומר:  אריה הצדיק, אני מבין אותך כל כך היום למה אהבת יותר את השמאל מהימין המחורפן הזה, אנחנו בימים אלו רואים את החורבן הגדול שבא ממשלת הליכוד [המסורתיים עאלק] הבית היהודי [דתיים עאלק] שהם לא משאירים שום תקציב שקשור לתורה שהם לא פגעו בו, הימין זה ראש וראשון למחריבי התורה  והם העמלק של דורנו!!

הציבור החרדי בימים אלו נפרד מהברית הפוליטית שהייתה בעשרות שנים האחרונות בין הציבור החרדי לדתי לאומי והופך לשמאלני, תתרגלו לזה ש18 מנדטים עוברים צד לצד השמאלי של המפה הפוליטית ויש לזה השלכות אדירות  שנראה אותם בשנים הקרובות

הציבור הדתי לאומי ברוב יהירותו חושב שהוא מספיק חזק והוא לא זקוק יותר לציבור החרדי, אחלה! בוא נראה מי צריך את מי עוד כמה שנים אני מבטיח לכם שאתם עוד תלקקו בשנים הבאות את הפצעים שנגרמו מהמעשים הטיפשיים של בנט החולה נפש הזה

שבוע שעבר נכרתה הברית בין הרצוג ממפלגת העבודה לבין אריה דרעי שאת ההשלכות שלה אני מבטיח לכם שנראה

אוהה אריה דרעי, כמה שהמזרוחניקים לא סובלים אותו ככה אני אוהב אותו יותר [כל הכבוד על הניצחון האדיר של אבוטבול בזכות אריה דרעי בבית שמש, בין אלי כהן החילוני שתמכו בו ה"דתיים" הכופרים האלו והחילונים מול הציבור החרדי שהתאחד בצורה מדהימה וניצח את הבחירות האדירות האלו] כמה שכל המזרוחניקים המטופשים האלו אוהבים לשנוא אותו אני אוהב אותו יותר, 

אני כל כך שמח שמי ששולט היום במפלגת שס הוא אריה דרעי ולא אלי ישי המפגר הזה שהפך את שס למפלגת ימין קיצונית וכך הציבור החרדי איבד את המעמד המיוחד שהיה לו שהימין והשמאל כל הזמן רצו אותו בממשלה שלהם וככה הציבור החרדי הרוויח מזה

יש עוד נקודה והיא שממשלות הימין הם ממשלות שמעודדות קפיטליזם וכל הזמן החירים פה במדינה הזאת עולים זה בגלל ממשלות הימין 

יש סירטון נפלא שרץ ברשת,של שלום עכשיו    והוא עוצמתי והוא מוציא אתכם כאלו אהבלים וזה עושה לי טוב!!

אני בכלל לא מססכימה!!!!!shira cohen
שמאלני זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות!!!!!!!!!!
השמאלנים האלו חתיכת..............shira cohen
בוקר טוב. כנס לתגובה..yedidiaz9
דבר ראשון : אם אתה מאמין בתורה אתה גם מאמין בא"י השלמה, מה שנוגד את תפיסת השמאל הישראלי.
דבר שני : יכול להיות שבנט ונתניהו לא בסדר. זה אומר שבגלל זה אתה צריך להפוך לשמאלני?! אל תשכח שיש את עוצמה לישראל..
דבר שלישי : אריה דרעי רשע! מי שאומר עליו שהוא צדיק - או שהוא תמים, או שהוא מטומטם.
דרעי שותף לאוסלו. הוא שותף לרצח של אלפי יהודים! חוצמזה, אל תשכח שהוא גנב כסף מישיבות. זה מי ש"מגן" על עולם התורה?! זה שגנב מישיבות כסף?!
לפי הדברים שכתבת אתה חרדי.
הגיע הזמן שהצבור החרדי יתפכח, ולא יילך בעיניים עצומות אחאי הפוליטיקאים והעסקנים שלו, ואני אומר את זה בתור אחד שהחברים הטובים ביותר שלו הם חרדיים.
יום טוב.
ועוד דבר-yedidiaz9
הסוציאליסטים נכשלו פעם אחר פעם.
מייסד תנועות הסוציאליזם בסוף ימיו נהיה קפיטליסט כי הבין שזו הדרך.
אתה ממש נעל...צבי-ליזציהאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך