בס"ד
דבר ראשון- תודה לכולכן שעזרתן לי במציאת כיוון שלי לשירות הלאומי.
הכיוון שנראה לי שאני אחפש (בנוסף לקומונה
) זה גרעינים למינהם. אם אתן מכירות/יודעות על מקומות ספציפים שיכולים להתאים- אני אשמח...
יומטוב!
ותגובות למי שהגיב לי:
לפנינה-
למרות שאני גרה ב'חור' [הערה בנוגע לחורים: כל מקום יכול להקרא 'חור' כי אין איך להגיע/לצאת, אבל מי שגר שם לומד באיזה שעות יש טרמפים ואוטובוסים ומנהל את החיים לפי זה. חוץ מזה שאיפה שאני גרה זה לא כ"כ חור וב"ה יש איך להגיע ברוב שעות היום די מהר (חצי שעה מהטרמפיאדה)] חשוב לי להתרחק מהבית כי אני מרגישה שהניתוק יעשה לי טוב. אז נכון, אני לא אלך (בלנ"ד) לגולן כי זה 3-4 שעות נסיעה עד הבית בנסיעה כמעט ישירה אבל אני גם לא אעשה יותר מדי קרוב שתוך שעה אני בבית כי אני חוששת שאם זה יהיה כ"כ קרוב אני אחזור הרבה הביתה וכל פעם שקצת יהיה לי קשה- אני "אברח".
גם מעיוורים וחרשים יש לי איזה 'דיסטנס' אבל גן שפה וסגנון כזה- יכול להיות למרות שאני לא פוסלת כלום. נראה לי שאם אני אחשוב על מקום אז אני אבוא לבדוק ואראה אם זה מתאים או לא...
בכולופן- תודה!
שרה**-
האתרים של האגודות למיניהם יותר עוזרים למי שיודע פחות או יותר מה הוא רוצה כדי למצוא מקום ספציפי. אני לא בדיוק ידעתי מה אני רוצה בכלל ולכן נעזרתי בפורום פה. עכשיו אני אכנס לאתרים (או יעזר במקשרות באולפנא שלי) ויחפש מקומות ספציפים שמתאימים לי! בתכלס באתרים יש המון המון מידע ולפעמים לא כ"כ יודעים להתמצא וזה קצת מבלבל.
אם את מכירה דברים שאולי יכולים להתאים לי אשמח אם תציעי לי כי באתרים לא כ"כ מצאתי והבנתי...
לרוב יותר נחמד לדבר עם בני אדם מאשר עם מכונות...
bnot-hail -
תודה על התגובה אבל נראה לי שאני מחפשת כיוון קצת אחר...
א.א.א.-
תודה על הארות שלך! הארת לי דברים נוספים שחשוב לזכור שבוחרים שירות.... קיבלתי אותן.