אז החלטתי לחזור אחרי כמה ימים שלא ביקרתי פה וב"ה הצלחתי לעמוד בנסיון שהקצבתי לעצמי.
החלטתי לעזוב את הערוץ לכמה זמן מכמה סיבות.
אחת הסיבות היא שפשוט רציתי קצת להתנתק מהעולם.
עובר עלי משהו וכדי להצליח לעבור אותו בשקט ולבד הייתי צריכה מן ניתוק קצר מהעולם.אז בהתחלה יצאתי מהערוץ ולאט לאט התחלתי לצאת גם מקבוצות בווטסאפ, עד שכמעט הרגשתי מנותקת ויכולתי לשבת עם עצמי ולחשוב קצת.
בקיצור, אני לא יודעת מה העברתם בראש כשאמרתי לכם שאני עוזבת ושמעתי תגובות שהיו סוגשל מזלזלות כאילו מה ניראלי ולמה ניראלי וכו'.. בקיצור זה לא היה סתם לכל דבר יש סיבה, איך אומרים:"ויש סיבות לכל דבר.. "
אז גם מי שחשב שעשיתי את זה סתם שיידע שלא, כי הנה ב"ה עברתי את השינוי הקטן שהייתי צריכה לעבור וב"ה גם בהצלחה. ואם לא הייתי קצת מתנתקת מהעולם לא בטוח הייתי מצליחה לעשות את השינוי הזה.בקיצור, אז כמו שנאמר במשפט למעלה לפני ששופטים מישהו ומחליטים על מעשיו כדאי קצת לברר לפני מה פשר מעשיו. לפעמים אנשים עוברים דברים לא קלים וכמובן מתנהגים שונה ואפילו מוזר בעקבות זה, ואנשים אחרים ישר באים ומזלזלים ברור שזה לא בכוונה אבל לפעמים כן כדאי קצת לשים לב לשינויים שנעשים בסובבים אותנו.
הדברים פה לא ממש מכוונים אליכם ספציפית אבל החלטתי גם קצת לשתף במה שעובר עלי כדי שכולכם תדעו לשים לב לאחרים-זה דבר חשוב!!
ולדעתי המשפט למעלה ממש מסכם בקצרה את מה שרציתי לומר לכם.
מקווה שלא התגעגעתם מידי

תודה שהקשבתם.. אוהבתותכם תמיד הדסה
נ.ב: אתם תמיד הייתם אחלה ותמיד תשארו אחלה

תחדשי..