ב"ה
היי בנות!
אני רק בסוף י"א, אבל אני כבר מתלבטת בנושא השירות 
איך בוחרים? איך מחליטים לאן ללכת?
מה זה גרעין? יש מישהי בגרעין אומנויות?
מה אתן עושות?
![]()
תודה רבה למי שתענה 
וסליחה אם חפרתי ![]()
ב"ה
היי בנות!
אני רק בסוף י"א, אבל אני כבר מתלבטת בנושא השירות 
איך בוחרים? איך מחליטים לאן ללכת?
מה זה גרעין? יש מישהי בגרעין אומנויות?
מה אתן עושות?
![]()
תודה רבה למי שתענה 
וסליחה אם חפרתי ![]()
משרדי? מדרשה להפצת יהדות? בתי חולים? עמותות שונות? מפתנים?
, מנוי לבריכה חינם, מנוי לקולנוע חינם וכ') אם זה רק מה שאת מוצאת במקום שםבעיקרון, אני מתנגדת לשרות לאומי. שרות לאומי זאת דרך של המדינה ושל מוסדות שונים לקבל
SOMETHING FOR NOTHING
כלומר לקבל שרות בלי לשלם. זאת לא תרומה ראויה כשבת-שרות משמשת כפקידה בקופת חולים. בעצם, זה סוג של גזל. בחורה כזאת גוזלת מקום עבודה ממישהי אחרת שזקוקה לעבודה הזאת כדי לפרנס את משפחתה. עדיף שבחורה כזאת תלך ללמוד מקצוע כדי שתוכל להתפרנס בכבוד בעתיד. אם אין ביכולתה ללמוד, היא יכולה לצאת לעבודה ולחסוך כסף לקראת הזמן שהיא תתחתן ותהיה זקוקה לכסף. יש אומנם כמה דברים שבת-שרות יכולה לעשות שיהוו תרומה גדולה לעם. ללמד יהדות בבתי ספר חילוניים, זאת תרומה חשובה. לעסוק בהסברה כדי להדוף את הדה-לגיטימציה של המדינה בכלל והמתנחלים בפרט, אלה דברים חשובים מאוד. אבל לא כל הבנות יכולות לעסוק בדברים הללו. לכן, אין לדרוש מכולן לשרת שרות לאומי. כמו כן, יש לברך את אותן בנות שתורמות כחיילות בתחום המודיעין והשימוש במחשב. ומי שחושש שהבנות תצאנה לתרבות רעה בצבא, אינו אלא טועה כי בשרות הלאומי, איפה שיש הרבה פחות פיקוח על הבנות מאשר בצבא, הסכנה גדולה הרבה יותר. ככלל: מי שאין גדרים בליבו, שום דבר לא יעצור אותו, ומי שיש גדרים בליבו, לא יסטה מדרך הישר אפילו יהיה בחברה מעורבת. אבל לחיילות קרביות יש להתנגד כי הן רק פוגעות ביכולתם של החיילים ובבריאותן הן.
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..