מי שרוצה יכולה לדלג על הסיפור ולעבור לשאלה בסוף.. ממש חשוב לי לדעת איך זה בקופות האחרות בירושלים כי אני ממש אשמח לעבור למשהו נורמלי
טוב, אז הסיוט הוא כך:
עברתי לפני כמה חודשים הפלה, והיה חשד שזה היה הריון חוץ רחמי, אז אמרו לי שבשניה שאני נקלטת שוב לעשות א.ס. לראות שהכל במקום..
ב"ה נקלטתי, עשיתי א.ס. וב"ה הכל במקום. עוד לא ראו דופק כי זה היה בשבוע 6.
הייתי אצל הרופאה בשבוע 7 כמעט 8. לא הרופאה שלי, אין לי כלל רופאה, רק רופאה שהצלחתי לקבוע אליה תור. לא היה שום תור בחודש וחצי הקרובים חוץ מאצלה! הבעיה שברגע שאתה מתחיל עם רופא אתה נשאר עם קביעות, אפשר לשחרר מהקביעות אבל זה מעצבן לעשות מעקב הריון כל פעם אצל רופא אחר..
בקיצור,
היא אמרה לי לעשות א.ס. לראות דופק בעוד שבוע ואז להיכנס אליה
והיא- כאמור נמצאת רק ביום רביעי. שאלתי מה אני אעשה אם לא יהיו תורים, והיא אמרה שבמזכירות יטפלו בזה. הלכתי למזכירות, הם אמרו לי לקבוע תור ב*2700 לא.ס. ביום רביעי שבוע הבא, ואז הם יכניסו אותי לרופאה. שאלתי מה לעשות אם לא יהיו תורים? אז אמרו לי תתקשרי אליהם ואם תהיה בעיה תתקשרי אלינו.
כמובן שלא היה תור לא.ס בשבועיים הקרובים.
אחרי כמה שעות התקשרתי שוב והתפנה ביום שלישי בצהריים.
אבל איך אכנס לרופאה ביום רביעי?
בקיצור- בלגן. לבוא יום אחד לאחות ליווי הריון
ועוד יום- לא.ס. שזה בעצם כמה שעות, פעם שעברה באתי כחצי שעה לפני התור וחיכיתי שלוש שעות...
ועוד יום- לרופאה. שהיתה לא נחמדה בכלל ואנטיפטית. וחיכיתי שעתיים אחרי התור שלי עד שנכנסתי..
לא היה לי ככה בהריונות הקודמים במרפאה הזאת.
ומרפאות אחרות רחוקות לי מידי. אני לא עם אוטו.
די נמאס לי מהטרטור, אני נגמרת, יש לי בית וילדים שצריך לטפל בהם ולהוציא מהמסגרות.
גם הקופת חולים פה סיוט.
היתרון של הכללית פה זה בשירות הטלפוני שלהם.
סליחה על החפירה...
בקיצור- גם בקופות האחרות זה ככה?
אפשר לקבוע תורים בקלות לא.ס. ולרופא?
כרגע אני נוטה למאוחדת- יש כאן בנות במאוחדת בירושלים? איך השירות? הזמינות? המקצועיות? הרופאים? יש שירות טלפוני של אחיות?
דיברו כאן על רופאים שיש להם א.ס. בחדר.. זה ממש היה נשמע חלום..