שנייה אחת לפה.אש מאנשים קרים

אני עוד אחת מאותם נוער לא נראים, שקרה מה שקרה ופתאום המסגרת ה'טובה' שהיו בה כבר לא רלוונטית למציאות שלהם.

עכשיו מבלים את הזמן הפנוי בלילות למחשבה האם החיים שווים ומה ייסגר אתי לעזאזל, זה עוד לפני שחושבים על מה חושבים עליי החברים שלי או מה יהיה עם תעודת בגרות.

כן, החברות שמות לב שאני לא מגיעה, כן, הן מסמסות ואפילו מתקשרות מדי פעם. אבל הן בבועה שלהן. נכון, הן באמת מתעניינות ובאמת רוצות לעזור, אבל הן ילדות בנות 16. שגם אם יש ביניהן מי שעברה, להכיל אחר זה קשה. ואני לא רוצה לשמוע שהן בכיתה הנורמלית והמוגנת מחכות שאחזור כשאני יודעת שאני לא אחזור, זה מכאיב. אז מסננים כשהן שולחות הודעה מדי פעם. לא להגיב זה הכי בטוח.

בבקשה תמסרו להן שאולי אבוא לבקר, אבל שלא יחכו לי.

כישוף כושל

ולמה לא תחזרי?

אני יכולה לעזור לך איכשהוא?

פה באישי אם תרצי

תדברי עם משהו שמבין, משהו שאת אוהבתענני-יה

תאמת גם לי היתה איזה מסגרתשיגר

אבל עזבתי אותה מכל מיני סיבות ועברתי פשוט למקום אחר וזה היה בסוף שביעית

תכלס אני מאוד שמח שעברתי

אם את רוצה לשאול שאלות באישי עד כמה שאני יוכל לעזור

אני מרגיש שהבעיה העיקרית כאן היא ההנחהאני77אחרונה

שכדי לשמוח צריך את המסגרת. פשוט במקום להשתעמם ולהתבטל, תמצאי לעצמך דברים מעניינים ומוסיפים לעשות.

תתחילי מקצת, כל כמה זמן תוסיפי עוד קצת, וכשיהיה לך חשק-אז אפילו הרבה (ואם תעשי הרבה מן הסתם החשק ילך ויגדל).

ואני אומר את זה מניסיון. אמנם לא נשרתי ממסגרת, אבל היו תקופות ארוכות שמצאתי את עצמי מובטל מכל מסגרת, כשהרבה מהחברים עסוקים, ומצאתי את עצמי ג"כ מבודד, ולאט לאט התרגלתי לחיות מכח עצמי ולא מכח מסגרת שאני משועבד לה, גם לא מסגרת חברתית.

כשאני מדבר על דברים לעשות, זה יכול להיות- לימוד מוסר, לימוד תנ"ך, לימוד הלכה (לגברים הייתי מציע גם דברים אחרים בתחום התורני). לימודים כלליים סתם להעשרת הידע. (אפשר למצוא המון דברים מענינים אם רוצים. במיוחד בימינו שהכל נגיש בצורות שונות ומשונות. ידע על גוף האדם. על המערכת הביולוגית. על תרופות סבתא. על מערכת השמש. ידע הסטורי (לא ספרי הסטוריה משעממים אלא ספורים יותר מעניינים).) עבודות מזדמנות למיניהן. עזרה בבית. התנדבויות. גמילות חסדים סתם כדי לעזור למישהו (אם למשל אחיך הקט מבקש שתלכי לקנות עבורו משהו, או אפילו אחיך הגדול מבקש, אין איסור להסכים מטעם "למה שאני אעשה את זה בשבילך", וגם לרבקה לא באמת היתה סיבה מיוחדת להשקות את כל הגמלים של אליעזר, ואפי' יש מצווה ומידה טובה בלעזור, וזה גם מספק תעסוקה. ואיזהו מכובד-המכבד את הבריות). לעשות חשבון נפש. לחשוב איך תוכלי להיות טובה יותר. לקרוא תהלים, ולהבין מה שאומרים זה גם חשוב. יש המון עיסוקים פשוטים שאפשר למצוא.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך