שאלה אליכם נוער חביב:סגולה להצלחה!!

האיך בחג גאולה שכזה, כבולה אני לספסל הלימודים? ומתי בכלל אזכה להתכונן לקראת החג ולהוסיף בכיבוד הורים ובנקיונות לחג הקרב..?

ועכשיו ברצינות,
אני מודיעה מראש שאני יודעת שלימודים זה חשוב... צריך תעודת בגרות, צריך להספיק חומר שלא למדנו.. אבל פסח בעוד שבוע וקצת!! ובמעט החופש שנותר לי אני מבלה (נחשו איפה..)--> באולפנה!! בשבוע הבא יהיה לי חופש בשלישי, חמישי ושישי!!! מתי אני אמורה להספיק גם להכניס חג? לעזור לאימא????

אני לא יודעת מה איתכם, אבל יש לי הרבה טענות נגד משרד החינוך, שמלמד אותנו שלימודים קודמים ל-ה-כ-ל! המום (וסלחו לי על הפרכת האמירה המשמעותית הזו)

זה רק אני בעסק הזה? מה אתם עושים?? אשמח לתשובות עצוב

לימודים זה לא לפני הכול!!!בתייייק!!
לימודים זה לא לפני הכול יש דברים לפני כמו: כיבוד הורים, להיות בנאדם, וכ"ו... וסליחה שאני מגיבה ככה פשוווט גם אני שונאת את משרדת החינוך ואין לי כול ללימודים כבר...
אך גם לא אחרי הכל..ללימודים יש חלק~מישי~

חשוב בעיצוב שלך כאדם.. הם לא חשובים רק לתעודת בגרות..
הרמב"ם אומר שאדם צריך להיות חכם וטוב- כלומר גם לחקור ולהשיג בשכלו את מה שיכול להשיג (והוא אומר במקום אחד שככה גם האדם מגיע לאהבת ה' ויראת ה') וגם להיות בעל מידות טובות..

צודקת לגמרי.... האבסורד זה שאנשי חינוך אומרים לא..האחר קודם

האבסורד הגדול זה שהרבה מאנשי החינוך אומרים לא לחיות בזרם וכל המסגרת החינוכית היא הזרם הכי גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!עצבני

פעם נכנסתי לכיתה ביקשתי מחבר לעזור לי משהו, והוא לא הסכים בגלל שהוא למד.. אמרתי לו שזה לשנייה והוא צעק אלי אז הבנתי מה קורה כששמים לימודים לפני דרך ארץ...

זו באמת בעיה ערכית גדולהסגולה להצלחה!!

ומה תגובתכם אנשים?

אגב, לא באתי לפתוח שרשור עצבים על לימודים אלא על הבעיה הזו ספציפית, של התנגשויות כאלה כפי שהוזכרו לעיל כאילו מוציא לשון

אני באותו מצב כמו שלך. ומה תגידי על זה ש..See the pain

בס"ד

שכל יום ראשון יש אצליינו מבחנים בפרשת שבוע!? 

כאילו, לכי כל השבת ללמוד למבחן מעפן בפרשת שבוע

שבת זה זמן ליישון... לא ללמוד לעזאל

ושאני כל החופש צריכה ללמוד לשתי בגריות שיש לי ישר אחרי פסח... 

בר

אימלה אתם באולפנא מטורפת!! איך אפשר? יצאנו היוםמתנחלת איפשהוא

לחופשת פסח מוציא לשון

יצאנו יום שני.See the pain

בס"ד

אבל צריך ללכת ללמוד הנה"הח

אני יצאתי בשלישי,ממיזה

וברוך ה' אני לא צריך להשלים שום מבחן,

ולאחותי יש פסיכומטרי יומים לפני פסח בלי שום זמן לעשות שום סדר לפסח

גם לנו יש ימי עיון..batsheva100

צרת רבים חיוך

היי יקרה ,דרך חדשה

קודם כל, משתתפת ממש בתסכול שלך. הבגרויות האלה עושות את החיים הרבה יותר מסובכים... 

מה גם שכל המבוגרים לא מפסיקים להגיד שהבגרויות רק נעשות יותר ויותר קלות! שיא המתסכל. גם לא נכון וגם מתסכל לשמוע שלא מבינים אותך בכלל...

אז ככה. הבנתי ממה שאמרת שרוב הזמן שלך מושקע בלימודים, ושאת לא ממש מוצאת את הזמן לעזור לאמא שלך ולהתכונן לקראת החג.
אני ממש (ממש) מבינה את הרצון הטוב הזה לעזור לאמא, ואת באמת צריכה, אבל אל תרגישי רע אם את לא מצליחה להקדיש את כל הזמן שיש לעזור לאמא. את צריכה גם ללמוד כדי שכשתיהי אמא תוכלי גם להביא אוכל הביתה לילדים

תשתדלי שבזמן שיש לך שהחלטת להקדיש לעזרה לאמא- תנצלי אותו הכי טוב שאפשר. 

אל תדאגי, זה יעבור בקרוב... ככה כולם אומרים  

ה' יהיה בעזרנו !חיוך

תודה רבה על כל התגובות סגולה להצלחה!!אחרונה

שוב, אני מסכימה עם הצורך בימי עיון, אבל כמו שאני מסכימה עם הצורך לעזור בפסח. אין פה כ"כ נכון ולא נכון.. מבולבל

לדרך חדשה- האמת היא שקשה לי להשקיע כל הזמן בלימודים, אבל בשביל זה ביטלתי התנדבויות, נגינה, בילוי עם אחיינים, סיבו"שים, הליכות --> ובעצם, כמעט כל דבר שעשיתי בעבר! בגלל שזה קשה לי כ"כ.. עצוב

ועכשיו ביומולדת שלי גם מתקיים יומעיון במתמטיקה (אגב, הימי עיון אצלנו חובה!!) ואני מתלבטת אם לעזוב את התוכניות ליומולדת, וללמוד אחרי היומעיון למתכונת במתמטיקה שאחרי פסח... מה אתם אומרים?

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך