סיפרתי לאחי על השרשור, קרא אותו, קרא את הסיפורים שכתבתם, אהב.
חשב שמה שנפתלי כתב- כתוב טוב, אבל נקטע באמצע. אז הוא כתב המשך 
הנהנתי.
לא שהיה לי משהו אחר לעשות, לא רציתי שהוא ידע שאני מצטער, ובטח שלא לומר לו שהוא צודק, אז פשוט הנהנתי.
הוא הרים את הנייר, בוחן אותו שוב, כאילו לא מבין איך זה יכל לקרות לי.
"נכשלת בפעם השלישית, אתה יודע"
ישבתי שם, דומם.
תמיד ספרו על גופות צפות בזרם בסוף סיטואציות כאלה, אבל הבוס שלי לא היה מהסוג שיטריח את עצמו לגרור את הגופה עד לביוב הקרוב.
"מה כבר ביקשתי?" הוא אמר, מלטף את החתול שישב בחיקו.
הוא הרים את הדף שוב, כאילו מנסה לחפש משהו חדש בין האותיות הצפופות.
אחר כך הוא שיחק עם המאפרה, הוא תמיד אהב לשחק עם המאפרה. הוא אפילו לא עישן, אבל מי לא אוהב לשחק עם מאפרות, הרי הן נזר הבריאה.
"ואתה לא מפסיק, וזה לא נראה שאתה מצטער לרגע"
הוא כיווץ את עיניו כשקרא את המילים. שוב. הוא עבר שוב על הדף, מופתע ממה שהוא רואה.
הוא השתעל לתוך ידו, החתול התכווץ.
"ואיך בכלל עשית את זה? איך בכלל ידעת?"
לפעמים עדיף לשתוק, לסתום את הפה.
"הרי, בינינו, אף אחד גם ככה לא יקרא את זה- גלה לי, איך עשית את זה?"
נשברתי.
"אני לא יודע" אמרתי לו
"אני יודע שזה לא בסדר.. אני יודע שזה לא מספיק טוב.. שאין לי תירוץ.. פשוט.."
הוא נדרך, יושב זקוף מולי, מחזיק את השולחן באצבעות דקות // עד כאן- הקטע של נפתלי.
נשף טבעות עשן דמיוניות לאוויר ונעץ בי מבט
" ביקשתי ממך לעשות דבר אחד פשוט , לחנוק את הבן אדם - הרי אתה יודע שזה חלק מתהליך הקבלה שלך , ואתה - כלומר, אם מה שאמרו לי נכון , וזה אתה ש..ממ תסביר לי שוב איך עשית את זה? "
להסביר לו שוב..
מההתחלה?! הרי זה ישעמם אותו.. זה הבחינה האחרונה שלי , בשביל להתקבל לגילדת הרוצחים.. והם דורשים בפירוש " לחנוק בן אדם" אני לא מבין מה מפריע להם שהבן אדם מת.. לא בדיוק בדרך שהם רצו..
איך אפשר להסביר לו את הרצף המשוגע הזה של האירועים??? כאילו שהוא יאמין שאני תכננתי את הכול..
" טוב אז ככה , עקבתי אחרי המטרה , בדיוק כמו שאימנתם אותי , והצלחתי לוודא שזה באמת הוא , (הרי טעויות במקצוע הזה הן .. טעויות של חיים ומוות... יותר בלי הקטע של החיים.)
ואז כשזינקתי על המטרה מעמוד החשמל הסמוך
הוא קרס תחתיי כשחוט החשמל יוצר קצר אדיר ושרפה קטנה לא פחות , הרכב שעבר בכביש סטה ממקומו במהירות ונכנס במטרה שלי , שלצערה לא מתה באותו הרגע ,והוא נפל על הראש אחרי שנתן משמעות חדשה לקפיצת דולפין לתוך הכביש , אחרי זה היה לי קצת קשה לשכנע אותו שאני צריך להרוג אותו בחניקה , הוא טען שזה פוגע בזכויות האדם שלו , שהוא סובל מידי , והוא לא מוכן למות בכזה מוות איטי , ודרש משהו מהיר יותר
אז אממ סליחה בוס , אבל ריחמתי קצת עליו, ו.. מה זה משנה איך הוא מת ? הוא מת!
- "למה ? כי אצלנו אנשים מזמינים הזמנה ברורה , ואנחנו צריכים לעקוב אחרי דרישות הלקוח.
זאת היתה הפעם השלישית, וגם האחרונה..
אני מצטער בשבילך שנפגשנו,אבל הגילדה לא זקוקה לאנשים עם לב כמוך
תעבור דרך הבטחון , הם כבר ידאגו לך.."
תמסור לאח שלך שהוא גדול!