אני הייתי מדריכה באחד הסניפים בתנועה.נכנסתי לסניף שממש ממש לא רציתי אותו.אפילו לא היה לי חיבור אליו.אבל אמרתי לעצמי יאללה לכי תנסי ה' כנראה רוצה שתדריכי שם.אז הלכתי להדריך קיבלתי גיל של קבוצה שאני חושבת שלא מתאימה לי אבל ה' רוצה אז מי אני שאתנגד לזה.בהתחלה הכל הלך ממש טוב עם החניכות שלי ועם הצוות ועם כל הסניף בכללי!אבל עברו חודש והחניכות לא באו יותר ז'א באו אבל לא כולן..אמרתי לעצמי תקחי את עצמך בידיים שלך ויאללה בראבק לכי תחזירי אותן לקבוצה וזה מה שעשיתי לאט לאט ועם המון עזרה מבנות ובנים מהצוות (רק המרכזת לא עזרה) והן שוב חזרו ובאו.אבל שוב והן לא באן ושוב לא הייתה לי שום עזרה מהקומונרית.ופתאום יום בהיר אחד המרכזת רצתה לדבר עימי ודיברנו..ומה היא אומרת לי?!שמעי אני ממש מצטערת אבל וואלה את לא מתאימה להדרכה היא אומרת לי שאני שפיצית בהכל והכל טןב אצלי שאני עוזרת לכולם ותמיד אני אעזור לא משנה אם אני אוכל או לא אני אתן מעצמי הכל אבל היא אמרה לי אני מוציאה אותך ממנה..בלי לתת לי להסביר כלום זה מה שהיא החליטה היא ורכז אזור..היא אמרה עוד משו אל תדאגי את תחזרי להדרכה.רק רציתי לציין שזה קרה בחופש הגדול..
והנה באה קומנרית חדשה ואמרתי שוב פעם לעצמי לכי על זה לכי דברי איתה על הכניסה להדרכה והלכתי לדבר איתה והיא ממש זרמה איתי ואמרה לי אני איתך.אני רק אברר עם הקומונרית הקודמת ועם הרכז וזהו.והנה היא דיברה עם הקומונרית שהוציאה אותי ומה היא אמרה לחדשה שאני אדם שלא עושה למען הקבוצה ולמען הסניף ומען הצוות וזה מה שהרס אותי ממש התמוטטתי נעלבתי פה כבר לא יכלתי להתמודד שככה היא מדברת עליי וכמובן שלא חזרתי שוב להדרכה..אז הלכתי לברר בבני עקיבא שבעיר שלי והקומנרית שם הייתה ממש נסיכה והיא רצתה ממש להכניס אותי אבל היא צריכה לדבר עם הרכזת שלה ואז נראה דיברתי גם אני עם הרכזת שלה והרכזת של המחוז שלה הכירה את אותה קומונרית שהוציאה אותי והיא אמרה עליי פשוט אותם דברים נוראים!!מחילה אם זה לא יצא מובן אבל פשוט רציתי לפרוק את זה!
ואני לא אסלח לא למרכזת שהוציאה אותי!לא לרכז של האזור שבקושי שמע אותי ושמע רק למרכזת!וכמובן שלא לתנועה הזו עזרא!כי התנועה הזו חינכה אותי לאהבת הזולת וכל הדברים האלה ופשוט התאכזבתי מהתנועה..

,הודעה חשובה ,נא לקרוא