אני אתחיל...
שטפתי סיר ל'כבוד' ההגעלה באמבטיה. באחת הפעמים הדלקתי בטעות את הטוש ולא את הברז וקיבלתי המון המון מים בפרצוף עד שהצלחתי לכבות את המים.(מה חגי ממתי אתה מתקלח עם בגדים.....?)
![]()
אני אתחיל...
שטפתי סיר ל'כבוד' ההגעלה באמבטיה. באחת הפעמים הדלקתי בטעות את הטוש ולא את הברז וקיבלתי המון המון מים בפרצוף עד שהצלחתי לכבות את המים.(מה חגי ממתי אתה מתקלח עם בגדים.....?)
![]()
משהו
לא כזה הזוי. גם לאחים שלי היו עצמות כשהם היו קטנים, ולחניך שלי יש אוסף שלם.. כולל גולגלות.

סתם אחת
נשמה שלי!
גיברת פלסף.

ה.ת.
לא כזה הזויי אבל עדין נחמד
לגמרי בטעות. |תמים|
כולה רציתי להוריד את שאריות הצבע מהרולרים. וזה לא ירד אחרי ששטפתי אתזה עם מים 
מקום בעולם
רייצ'ל=)עזרתי לאחותי לנקות את הבית שלה..
ואז ניקיתי ת'מקלחת ואז--איכשהו...הדלקתי את המים שמעלי...וסלאכצ'!!!הייתי כולי מים!!!
----
בבית הורדתי איזשהו שלט שהיה מודבק על הקיר והסלוטייפ קילף חתיכת קיר איתו(לא רק את הצבע... אלא ח-תי-כת קיר!!!!)
---
שטפתי עם אחיינית שלי(בת שנה וחצי)מגירות של המקרר עם סקוצ' ואז היא התחילה לקרצף אותי עם פוול סבון עד שקלטתי

לראות מה יצא לי... 

קול דממה
קול דממהאחרונהשנה שעברה לקחנו 2 ספרים מהספריה בתחילת ניסן, וחשבנו שהחזרנו אותם לספריה אבל הספריה אמרו שלא החזרנו, וכבר שנה אנחנו מחפשים אותם. ואז אתמול בערב אחותי הוציאה כלים לפסח מארון שכמעט לא פותחים והספרים היו בקופסה עם הכלים לפסח!!!!! היה קורע... אבל עכשיו אנחנו צריכים לשלם לספריה על זה שלא החזרנו את הספרים שנה
ומצאתי מבחנים מכיתה ב' (אני בכיתה ח)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים