מקווה שתקראו למרוך האורך.פירסמתי זאת גם בעזראאנונימית!

התנועה עזרא!שם גדול אבל בפועל קטן!
אני הייתי מדריכה באחד הסניפים בתנועה.נכנסתי לסניף שממש ממש לא רציתי אותו.אפילו לא היה לי חיבור אליו.אבל אמרתי לעצמי יאללה לכי תנסי ה' כנראה רוצה שתדריכי שם.אז הלכתי להדריך קיבלתי גיל של קבוצה שאני חושבת שלא מתאימה לי אבל ה' רוצה אז מי אני שאתנגד לזה.בהתחלה הכל הלך ממש טוב עם החניכות שלי ועם הצוות ועם כל הסניף בכללי!אבל עברו חודש והחניכות לא באו יותר ז'א באו אבל לא כולן..אמרתי לעצמי תקחי את עצמך בידיים שלך ויאללה בראבק לכי תחזירי אותן לקבוצה וזה מה שעשיתי לאט לאט ועם המון עזרה מבנות ובנים מהצוות (רק המרכזת לא עזרה) והן שוב חזרו ובאו.אבל שוב והן לא באן ושוב לא הייתה לי שום עזרה מהקומונרית.ופתאום יום בהיר אחד המרכזת רצתה לדבר עימי ודיברנו..ומה היא אומרת לי?!שמעי אני ממש מצטערת אבל וואלה את לא מתאימה להדרכה היא אומרת לי שאני שפיצית בהכל והכל טןב אצלי שאני עוזרת לכולם ותמיד אני אעזור לא משנה אם אני אוכל או לא אני אתן מעצמי הכל אבל היא אמרה לי אני מוציאה אותך ממנה..בלי לתת לי להסביר כלום זה מה שהיא החליטה היא ורכז אזור..היא אמרה עוד משו אל תדאגי את תחזרי להדרכה.רק רציתי לציין שזה קרה בחופש הגדול..
והנה באה קומנרית חדשה ואמרתי שוב פעם לעצמי לכי על זה לכי דברי איתה על הכניסה להדרכה והלכתי לדבר איתה והיא ממש זרמה איתי ואמרה לי אני איתך.אני רק אברר עם הקומונרית הקודמת ועם הרכז וזהו.והנה היא דיברה עם הקומונרית שהוציאה אותי ומה היא אמרה לחדשה שאני אדם שלא עושה למען הקבוצה ולמען הסניף ומען הצוות וזה מה שהרס אותי ממש התמוטטתי נעלבתי פה כבר לא יכלתי להתמודד שככה היא מדברת עליי וכמובן שלא חזרתי שוב להדרכה..אז הלכתי לברר בבני עקיבא שבעיר שלי והקומנרית שם הייתה ממש נסיכה והיא רצתה ממש להכניס אותי אבל היא צריכה לדבר עם הרכזת שלה ואז נראה דיברתי גם אני עם הרכזת שלה והרכזת של המחוז שלה הכירה את אותה קומונרית שהוציאה אותי והיא אמרה עליי פשוט אותם דברים נוראים!!מחילה אם זה לא יצא מובן אבל פשוט רציתי לפרוק את זה!
ואני לא אסלח לא למרכזת שהוציאה אותי!לא לרכז של האזור שבקושי שמע אותי ושמע רק למרכזת!וכמובן שלא לתנועה הזו עזרא!כי התנועה הזו חינכה אותי לאהבת הזולת וכל הדברים האלה ופשוט התאכזבתי מהתנועה..
היום 00:07
זה באמת ממש מעצבןמגדלור באפלה

תנסי לדבר עם המרכזת הישנה,תנסי לתבוע ממנה תשובות למה היא הוציאה אותך ולמה היא חושבת דברים כאלה. תביאי לה הוכחות ומעשים בשטח שכן עשית והשתדלת, ומותר לך גם קצת להוכיח אותה שהיא זו שלא עזרה לך.

תגישי לה את האמת בפרצוף, שנעלבת ממנה ושהיא עשתה מעשה די מכוער.

תגידי לה שרק בגללה לא נכנסת להדרכה בפעם השניה, ושאת לא רואה סיבה למה היא חושבת עליך דברים כאלה. תנסי להבין מאיפה באות האמירות האלו, אולי כמה מעשים שעשית התפרשו אצלה פשוט לא נכון. תשאלי אותה אולי היו הורים שגם פשוט לא הבינו את המעשים שלך, ודיברו עם המרכזת.

באמת כנראה המרכזת שלך לא הייתה אדם ממש נחמד. יש אנשים לא נחמדיםעצוב

אבל גם חלק ממה שעשית פה זה די סתם לשון הרע והוצאת דיבה. עזרא זה מפעל ענק שתורם ועושה למען המווווון אנשים.

יכול להיות שבאמת נפלת על מרכזת ורכז מחוז לא מי-ידוע-מה, אבל ממש לא כל התנועה ככה. סתם הוצאת דיבה.

אם היית יודעת מה אני עברתי איתה ומה אני עוברתאנונימית!
עכשיו גם..
היית מבינה אותי.עד היום קשה לי לחזור למי שהייתי אני כל היום בוכה מהחופש הגדוח אין יום אחד שאני לא מפסיקה לבכות..ואף אחד לא מבין למה עדיין על זה הרי עבר מספיק זמן.אבל ממש קשה לי!קשה לי שאני כבר לא חלק מהקבוצה שהייתה לי מהבנןת הנסיכות האלה..
ואין אףאחד שמבין אותי בנושא הזה כי אף אחד לא קולט מה אני עוברת...
אז ממש צא אכפת לי להוציא דיבה על עזרא!!
זה באמת מאוד חמור.. להוציא דיבה על עזרא.א"י זה קשה

תששמעי זה שקרה לך משהו רע עם תנועת עזרא לא נותן לך זכות לפגוע בהם ככה.

סליחה שאני מטיף

וווואווו נשמה זה באמת מעצביין!!בתייייק!!
נשמה זה ממש לא יפה מה שהרכזת עשתה ... אני אשמח לדבר איתך עם את רוצה כמובן!! לי יש כמעט אותו סיפור כזה רק על תנועה אחרת !!! אוהבת אותך ואת חזקה תמצאי עוד עד המקום שלל ב"ה
ממש נכון מה שמגדלור באפלה כתבה!!!נשמה שלי!אחרונה
עבר עריכה על ידי נשמה שלי! בתאריך י' בניסן תשע"ד 19:13
עבר עריכה על ידי נשמה שלי! בתאריך י' בניסן תשע"ד 19:12
אבל אני חושבת שכבר הגזמתם זה נכוןן שזה באמת לשון הרע והוצאת דיבה אבל עדיין תחשבו
שהיא בנאדם ולפעמים זה ממש קשה להסתכל בצורה טובה על אנשים או תנועה במקרה שלך שהרסו לה ת'חיים!!!!
אני חושבת שאת צריכה לנסות להכניס את כל הכעס ולהוציא אותו על איזה מישי/הו אבל לא בפומבי להוציא שם רע על תנועה !!!!
תהיי חזקה ובעז"ה תצליחי (:
אז עכשיו זה כל עזרא!!! הגזמת ברמות!מושימי

מצטער בשבילך והכל....

אבל באמת הגזמת

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך