ננננננננשלו
שלום! ניסיתי להכין את העוגה הזאת, הקטע האפוי יצא לי סבבה אבל עשיתי את הקרמל עם בננות וזה יצא דוחה!!!!!!!!! הבננות עם טעם מגעיל ביותר!! יש למישו רעיון דחוף מה לעשות עם המצב?
עוגת שוקו בננה מפנקת!
מצרכים )לתבנית 20 * 30 (:
לשכבת מוס אפויה:
6 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
200 גר' שוקולד מריר
3/4 כוס שמן ) 100 גר' חמאה מומסת, לגרסא חלבית(
לבננות מקורמלות:
6-7 בננות בשלות פרוסות
1/2 כוס סוכר
רבע כוס שמן ) 50 גר' חמאה מומסת, כנ"ל(
לגנאש:
250 מ"ל קרם קוקוס )לא מרגישים את הטעם!! /שמנת מתוקה לחלבי(
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים + מלח ומחצית הסוכר בהדרגה לקצף חזק.
בנפרד, מקציפים את החלמונים עם שארית הסוכר לקצף בהיר.
ממיסים את השוקולד + שמן במיקרוגל או בסיר כפול. מערבבים את הקרם לתוך החלמונים.
לאחר מכן מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול עדינות.
אופים בתנור או טוסטר אובן חום בינוני ) 180 מעלות( כעשרים דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
במחבת גדולה שמים שמן וסוכר. מבשלים עד שנוצר קרמל. מוסיפים את פרוסות הבננה
ומערבבים. מפזרים את הבננות בצורה פחות או יותר אחידה על פני המוס האפוי.
ממיסים יחד )בסיר כפול או מיקרוגל( את קרם הקוקוס והשוקולד. כשהתערובת אחידה
מורחים אותה מעל שכבת הבננות.
אפשר לאכול קר אבל יותר מומלץ לחמם לפני ההגשה )עובד מצוין על הפלטה(.
!!! תעזרו לי
)
)
