אחרי ההכתרה באולפנה שלנו הרב דיבר איתנו על זה שמוציאים מלא כסף על שבוע אדר והפקה וכו'
ושאל אותנו מה אנחנו חושבות אם לדעתנו צריך להשקיע את הכסף הזה בפעילות שתעשה שמח או
להשקיע סכום עצום לתרומה לחברה בדרכים שונות . מה דעתכם?![]()
הנאה/תרומה
אחרי ההכתרה באולפנה שלנו הרב דיבר איתנו על זה שמוציאים מלא כסף על שבוע אדר והפקה וכו'
ושאל אותנו מה אנחנו חושבות אם לדעתנו צריך להשקיע את הכסף הזה בפעילות שתעשה שמח או
להשקיע סכום עצום לתרומה לחברה בדרכים שונות . מה דעתכם?![]()
הנאה/תרומה
אחרי הכל,אדם לא יכול להשקיע הכל באחרים כאשר הוא לא משקיע בעצמו אפילו מעט..
אז נכון שיש אולפנות שמוציאים על שבוע אדר באמת מלא כסף,אבל אפשר להנות גם עם חצי מההוצאות..
אנחנו לדוגמא ממש לא מוציאים המון על שבוע אדר, השמינית מרוויחה כסף לכסות על האולם ועל אירוע סיום,ועושים פעילויות שעולות כמה שפחות כסף. וב"ה אנחנו נהנות!
הפנינג זה יום אחד.אולי אדיר ומטורף אבל אחד!
חוץ מזה התכוונתי גם להגיד שאיזה חודש לפני ההכתרה השמיניסטיות וגם האולפנה גורסות כוח
אדם
ומשקיעות ויוצאים דברים מדהימים
גם מהעשייה וגם מהתוצאה הסופית! אבל אם משקיעים כ"כ הרבה כוח
עדיף שגם התוצאה הסופית תהיה מטרה "נעלה" .
ואם זה בשביל הנאה לא צריך לעבוד בפרך 100 בנות ויותר במשך חודש כדי לעשות שבוע!אלא פשוט להנות באותו
רגע או להכין את זה במשך כמה ימים.
וואי חפרתי![]()
![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים