חג שמח חיחי...

חג שמח בנות! מה לדעתכן חשוב לבנות שירות בעתיד לדעת לקראת שנה הבאה שאתן הייתן שמחות שיאמרו לכן?

אומרים שפריירים לא מתים, הם מתחלפיםדוסה
כנראה שזה תקף גם על פרייריות. אני בת 17 ואין מצב שאני יעשה שום שירות חובה למדינת ישראל. התנדבות בקהילה? בוודאי! שירות התנדבות חובה? אין חיה כזאת!!
א.שירות לאומי זה לא שירות חובה..~מישי~

ב.ואם זה היה חובה- דברים טובים הם רק כשהם בגדר רשות? 

אחרי שהתחלת אין לך מצב להפסיקדוסה
וכן התנדבות ותרומה לקהילה באה אך ורק כשזה חופשי לגמרי. עבודות שירות על שום מה?!??
לגבי הטענה הראשונה- זה לא נכון, את יכולה לעזוב~מישי~

ולהפסיק שירות לאומי באמצע השנה רק לא תקבלי את הזכויות של בת שעשתה שנה של שירות לאומי לפי הכללים (שאם נודה על האמת, זו לא הסיבה שאני עושה שירות לאומי...)וגם אם זה לא היה ככה אני לא רואה בעיה בהתחייבות למשהו. להיפך. זה טוב שאת צריכה לקבל החלטה שתחייב אותך. החיסרון זה שעלולים להיות בעיות שאת לא מודעת לקיומן לפני שאת מתחילה ולכן למרות כל החסרונות בכך (למשל, שהרבה בנות עוברות מקום שירות באמצע שנה וזה משבש את העבודה להרבה מקומות...) אני כן שמחה שאפשר לעזוב שירות לאומי באמצע.

לגבי הטענה השניה אני ממש לא מסכימה איתך. למרות ששוב, כמו שאמרתי שירות לאומי זה לא חובה (בפטור מצה"ל כתוב שאני פטורה משירות בצה"ל ואם אני רוצה אני *יכולה* להשתלב בשירות לאומי אזרחי- לא זוכרת את הניסוח אבל זה הרעיון) ולכן זה ממילא לא רלוונטי לשירות לאומי. בכל זאת אתייחס לטענה בגלל העיקרון - ידוע שהמצווה ועושה גדול משאינו מצווה ועושה. אז נכון, המדינה זה לא התורה (למרות שאפשר לומר שחייבים לציית להם משום "דינא דמלכותא דינא") אבל הרעיון שאם אתה עושה משהו כי אתה חייב ולא כי אתה מתנדב (וזה אומר שאתה צדיק נורא) זה פחות טוב, לפי מימרא זו אנו רואים שזה להיפך...

לא מסכימה איתך אבל מקנאה בך רצחדוסה
איפה קונים את התמימות המתתתוקקה הזאת?
אל תעשי שירות בשביל המדינה,צוריה

תעשי שירות בשבילך ובשביל האנשים שתפגשי איתם.

מי שעושה שירות בשביל המדינה עושה שירות עם הגישה הלא נכונה.

מסכימה.. את מתנדבת עם אנשים, לא עם המדינה..~מישי~אחרונה

אני עושה שירות כדי לעזור לאנשים, לעשות טוב.. 

השירות מלא הזדמנויות[-]

לכן כדי לנצל אותם.

פיתוח האישיות העצמית, ההתחככות עם העולם האמיתי, כלים שתוכלו לקבל מאנשים מנוסים מסביבכם, ועוד דברים רבים....

למגיבה דוסה, הטענות שלך לא כל כך נכונות. אף אחד לא מחייב אותך לשרת, והמדינה תסתדר גם בלי זה שתהיי בת שירות. עם זאת, אני חושבת שהשנה הזאת מעניקה כלים שלא מקבלים בתיכון, ויוצרת הזדמנות לפתח תחום הקרוב אל ליבך, ויעזור בבחירת דרכך העתידית.

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך