צורך הקשבה וריכוז! נכתב מהלב!מחפש את עצמי
מתוך השארות ער בלילה ומחשבות:
קודם כל- אם מישהו/משהי צריך/צרכה עזרה בכל דבר אני אשמח לעזור!
חבר'ה להתעורר! נכון, לא כל הפורום הזה הוא פריקות. והפורומים פה הם באמת טובים והחבר'ה הם טובים. אבל, חייבים להתעורר. נכון, החיים מבאסים לפעמים/לרוב, הם קשים. כמעט תמיד הם לא לפי מה שאנחנו רוצים ומתכננים. ובאמת קשה. ובאמת קל לבכות להגיד ככה אני. אלו החיים שלי. זאת המציאות וזהו. נראלי שלא! קשה כן. כואב כן. אבל צריך להתחזק. ולזכור שכל הניסיונות והדברים שקורים לנו זה זה שיושב למעלה וכנראה שאנחנו יכולים לעבור אותם. וזה מאוד קשה. אני ממש לא בא ממבט על אני בא מלמטה כאחד שכואב שזה ככה שהוא אחד מכם. נראה לי שאנחנו צריכים להתחיל לעשות. להתחיל לפעול. הפריקות לא יקחו אותנו לשום מקום. למרות שישי מקום לפריקות וזה חשוב!
שכל אחד יקח על עצמו לעשות טוב. בדברים הכי קטנים. )ברור לי שעושים ואנשים פועלים פה ברמות( אבל צריך להשפיע. לא להתחיל לחנך למה אתה ככה ולמה אתה ככה. אלא להתחיל לבנות ולחזק סביבה וחברה טובה יותר. שעושים טוב. לא שכל היום יעזרו לזקנות לחצות את הכביש. שאנשים יתחילו לראות בעיין טובה. שלא יסתכלו מה ההוא. לזרוק מילה טובה לחבר. בדברים הקטנים. כל אחד עם החברים שלו/ה, המחזור, הנוער, השבט וכו.. וכו.. המדריכים יכולים לחנך את החניכים הצוות וכו.. למילה טובה. להוסיף טוב. מה אנחנו בסוף עושים פה בעולם. באנו "לתקן" אז בואו כל אחד יתן את מה שהוא יכול. עם האחים. משפחה וכל מי שהזכרנו. ולאט לאט בתקווה (ואת הכל לעשות מתוך אהבה ולא ביקורת)
שזה יצליח.
(אני את עצמי עדיין לא מצאתי. ואני לא עושה את מה שכתבתי פה אחד לאחד. כתבתי מהלב וצריך להתחיל לעבוד ולהשתדל!!)
ואל תשכחו אנשים יכולים להשתנות!!
חג שמח!
*דברים שנכתבו בלשון זכר מטעמי נוחות אך מתייחס גם לנקבה בשוויון מוחלט. **ואם דברי לא הובנו ממש כנראה זה בגלל השעה ושלא נרדמתי בנתיים.
תשתדלו לחייך גם אם קשה!
כתבת יפה. תודה!נולאית
ישר כוח!רותם333
תודה!
כתבת יפה Look Smile

כולנו מחפשים את עצמנו בצורה כזו או אחרת ,

אתה לא לבד

עניין של זמן עד שכל אחד יגיע למקומו

בהצלחה!

באמת צודק!נייס טו מיט יו

אממן שנזכה!

תודה! אשמח אם עוד יגיבו למרות שזה ארוך.מחפש את עצמי
וואו, התאים לי עכשיו.*בננית*

צריכה את התזכורות האלה מידי פעם.

וזה כ"כ נכון מה שאתה אומר על הדברים הקטנים.

הם כ"כ חשובים. ובכלל - לתקן את עצמנו כמה שאפשר. תודה!

וואו.וואו.וואו.תודה רבה!שושנת העמקים

לשמוע את זה ממך,ב"ה!

בעז"ה שנזכה-"לתקן עולם במלכות שדי" מתוך הרבה שמחה ואמונה

-נערך-מחפש את עצמיאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך