כמה דברים:
1. אני מאוד מסכימה עם העובדה שדווקא המעשים הקטנים, ההצלחות הקטנות הן אלו שמקדמות אותנו בחיים והן אלו שמביעות את ההצלחות הכוללות. אהבתי את הדוגמא של המתמטיקה, כי אני מאוד מאמינה שרק בסיס טוב יאפשר להגיע להצלחה..רק בניה איטית של הדברים הפשוטים שלב אחר שלב הם אלו שיאפשרו לנו להתעמת ולהתמודד עם השאלות המורכבות בזמן אמת.
כך שאני לא חולקת על שום דבר ממה שאמרת,
2. העניין הוא שכשאמרתי ״הצלחה עלובה״ אז חשבתי יותר על התחומים בהם אני משיגים את ההצלחה הזו. אני יכולה לתפוס את עצמי משקיעה כל כך הרבה מאמץ ומרץ על איזו שטות,שראבק. בשביל זה את מתאמצת? אחרי זה את רודפת?
הרבה פעמים אנחנו עושים כל כך הרבה דברים בשביל..כלום. רדיפה אחרי דברים מיותרים, אני אתחיל להשמע מעופפת רצינית כזו אבל כן, רדיפה אחרי הצלחה חומרית. משחקי כבוד. התנצחויות.סתם דברים קטנים שכולנו חושקים להשיג בלי משמעות מסויימת. או אפילו..התקדמות בלי מטרה או יעד..רק להתקדם. לסיים. לזרוק. להמשיך הלאה. לפעמים אני מרגישה שאני פשוט חייה, ממקום למקום, ממבחן למבחן..ממאורע אחד לשני. מתקדמת כי..צריך להתקדם.
אני לא מזלזלת ביעדים קטנים, להפך. אני רק תוהה על היעדים עצמם, ואם אנחנו מציבים לעצמינו אותם בכלל
וכן. הדברים הקטנים מרכיבים את הכל. אבל..מה הם הדברים הקטנים בחיים שלנו? גם אותם אפשר לפספס.
וסתם עוד נקודה כללית שעלתה בעקבות הכל...לא לגמרי קשורה עד הסוף. ואין לי כח לכתוב במקום אחר 
3. (תהיתי לעצמי אם ה״ניצחון קטן״ ידליק שם איזה משהו,) אז כן, תמיד השאיפה היא להגיע פיינל פור. ואם נסתכל על זה אז..זה היה ניצחון גדול, על הרגעים הקטנים, דווקא בגלל הדרך..יש לנו חיים, יש לנו הצלחות קטנות- גדולות.
לפעמים, יש נפילות, יש רגעי יאוש...שניות שכולם כבר מוותרים-אתה מוותר לעצמך, אנשים מתייאשים בשבילך, אלו הרגעים הכי נוראיים ודווקא משם, כשהסביבה כבר מתקפלת לעזוב אותך ואת משחק החיים שלך, דווקא משם צומחים הניצחונות הגדולים ביותר. ברגעים לא ברורים, שניות שמשנות הכל. חייבים למצוא את אותן השניות ולהתפתח ולעשות את ההצלחה הגדולה האישית ש כל אחד. שלך. בתור אדם. בתור אחד עם משמעות.
4. כבר אמרתי שסמי המתמטיקה הם דברים מושלמים ואני שוקלת להוציא כאלה למכירה בפומבי?!
אם אני מדברת כבר בלי הקשרים אז..הריני גאה להצהיר על כמעט סיום המתכונת התשיעית..מתוך העשר שיש להגיש.