מה הייתם עושים אם.....................מתו"ש
מממ...איזה שאלה!!!מופי=]]
בס"ד
הולכת להנות מהחיים ...... לאכול בלי סוףףףףף לגזור לי תבגדים לגזור לי תשיער עקום כזה
להתחרפןןן וחוואעהעהאהאהעהעה ואל יודעת המון דברים
אהמ..להבת-כוח
נפרדת מכולם.
אולי עושה דברים שתמיד רציתי אבל לא יכולתי, גם דברים גשמיים וגם רוחניים.
משתדלת לא לבכות! חח.
מבקשת סליחה מכל האנשים שאני מכירה..תימניה בנשמה!
מאיפה הקרצת את השאלה הזאתת???
נפרדת מכל האנשים שאני אוהבת....~H.L~
באמת מזה השאלה המוקרצת הזאת???אחת ללא שם
פעם עשו לנו את זה בפעולה ואחרי שכולם אמרו אז שאלו אותנו-
אז למה אתם לא עושים את זה עכשיו?
יצא לא כ"כ מובן,לונורא..
יאללה שתוק!!! מה הבעיה בשאלה??[שאלה רטורית]מופי=]]
לא אומרים מה שאמרת -אח..
סתם לידיעתך...
זה יכול לפגוע ולהעליב!!
אחי , קח לתשומת ליבך.
אני הייתי מבקש סליחה.
יומטוב!!
מסופר על ------ אוף שכחתי איזה רב,tomerittal
שידע שיש לו כמה שעות להפטר מהעולם, והתחיל לבכות. ואז תלמידיו שאלו אותו "למה אתה בוכה?"[לפי המצוות שלו, חשבו שהוא הולך ישר לגן עדן!!] ואז הוא אמר "עכשיו שאני נפרד מהעולם, כל שניה שהייתי עם ציצית היה לי פלוס מצווה, ולעשות את זה היה כ"כ פשוט. ועכשיו אני לא יוכל יותר לקיים את המצווה החשובה".(משו כזה..)
רבן יוחנן בן זכאי.רגב
אהה... לא. זה סיפור אחר.רגב
בהתחלה קראתי רק את ההתחלה של הסיפור. אז זה היה נשמע אותו דבר. אבל יש ספור אחר על רבן יוחנן בן זכאי. שהוא הלך למות ואז הוא התחיל לבכות. שאלו את תלמידיו למה הוא בוכה והוא ענה להם שהוא לא יודע לאן שולחים אותו. התפלאו התלמידים כי הוא היה צדיק, והיה ברור שהוא הולך לגן עדן! אז הוא אמר להם שבגלל אותו סיפור של יבנה וחכמיה הוא לא בטוח לאן הוא הולך. זה מוכיח כמה מדקדקים איתנו על כל דבר שאנחנו עושים בעולם הזה, ואיך צריכים להשתדל, וכמה ה' מדקדק עם צדיקים.
כמדומני - ה"חזון איש" זצ"ל.אח..
תקן אותי אם אני טועה...
חנוכה שמח! 
אני היתי מתאבד..ילץ
* תיקון - "הגר"א" זצ"ל.אח..
כן.עמישב
כבר תקנתי-שזה היה סיפור אחר.רגב
מתחתנתשרון אבורביע
מתבוודדת ל'ה יתברך!שיסלח לי על כל מה שעשיתי..יקירה
חיחיחיחיחי...סלחתי
מתו"ש

משתדלים לעשות כמה שיותר מעשים טובים-שלאחילא דמשכנא
ד.א. כתוב"שוב יום אחד לפני מיתתך"ובגלל שאנחנו לא יודעים מתי נמות צריך תמיד לחזור בתשובה ולעשות מעשים טובים. תחשבו שיכול להיות שבאמת ח"ו ב24 שעות הקרובות כבר לא נחיה-הכל תלוי בה' ובנו.
יש פה כמה תשובות כל כך רדודות שבאמת גיוועלד420mal
מה שבטוח- הייתי עושה תשובה על כל המעשים שלי ומבקש סליחה מכולם, ואז לומד תורה עד שאני ימות..
מלאכי..מאמא מיה
שכל אחד יעשה מה זבא לו! מה זהתשובות רדודות? לא כולם חייבים ללמוד תורה בזמנם האחרו בעולם..
אני הייתי מנשקת את ההורים שלי מליון פעם
ו...זה באמת היה עוזר לך הרבה?אח..
אני..יושי=]
מבקשת סליחה ממי שפגעתי והולכת למקומות שרציתי להיותהיסטוריונית
הייתי מת רק מלדעת שאני הולך למות כ"כ מהר...knight
תשובה ברגע האחרון עוזרת מאודאנונימי (פותח)
מסכת קידושין
רַבִּי שִׁמְעוֹן בֶּן יוֹחַאי אוֹמֵר, אֲפִלּוּ צַדִּיק גָּמוּר כָּל יָמָיו, וּמָרַד בָּאַחֲרוֹנָה - אִבֵּד אֶת הָרִאשׁוֹנוֹת, שֶׁנֶּאֱמַר, (יחזקאל לג) "צִדְקַת הַצַּדִּיק לֹא תַצִּילֶנּוּ בְּיוֹם פִּשְׁעוֹ", וַאֲפִלּוּ רָשָׁע גָּמוּר כָּל יָמָיו, וְעָשָׂה תְּשׁוּבָה בָּאַחֲרוֹנָה, אֵין מַזְכִּירִין לוֹ שׁוּב רִשְׁעו, שֶׁנֶּאֱמַר, (יחזקאל לג) "וְרִשְׁעַת הָרָשָׁע לֹא יִכָּשֶׁל בָּהּ בְּיוֹם שׁוּבוֹ מֵרִשְׁעוֹ". וְנִיהֲוֵי כְּמֶחֱצָה עֲוֹנוֹת וּמֶחֱצָה זְכֻיּוֹת? אָמַר רֵישׁ לָקִישׁ, בְּתוֹהֶא עַל הָרִאשׁוֹנוֹת:
וכן כתב בספר החינוך - מצוה שסד
וְהַתְּשׁוּבָה מְכַפֶּרֶת עַל כָּל הָעֲבֵרוֹת, וַאֲפִלּוּ הָיָה רָשָׁע גָּמוּר כָּל יָמָיו וְעָשָׂה תְּשׁוּבָה שְׁלֵמָּה בָאַחֲרוֹנָה אֵין מַזְכִּירִין לוֹ שׁוּם רִשְׁעוֹ, שֶׁנֶּאֱמַר (יחזקאל לג יב) וְרִשְׁעַת הָרָשָׁע לֹא יִכָּשֶׁל בָּהּ בְּיוֹם שׁוּבוֹ מִרִשְׁעוֹ וְגוֹ'. בַּמֶּה דְּבָרִים אֲמוּרִים שֶׁהַתְּשׁוּבָה לְבַדָּהּ מַסְפֶּקֶת בַּעֲבֵירוֹת שֶׁבֵּין אָדָם לַמָּקוֹם, כְּגוֹן הָאוֹכֵל דְּבַר אִסּוּר אוֹ בוֹעֵל בְּעִילָה אֲסוּרָה, וְכֵן הַמְבַטֵּל אַחַת מִמִּצְוֹת עֲשֵׂה וְכַיּוֹצֵא בָזֶה, אֲבָל עֲבֵירוֹת שֶׁבֵּין אָדָם לַחֲבֵרוֹ, כְּגוֹן הַחוֹבֵל בַּחֲבֵרוֹ, אוֹ הַגּוֹזֵל מָמוֹנוֹ, אוֹ בְּכָל דָּבָר אַחֵר שֶׁהִזִּיקוֹ שֶׁלֹּא כַדִּין בֵּין בְּמַעֲשֶׂה בֵּין בְּדִבּוּר, אֵין נִמְחָל לוֹ לְעוֹלָם בִּתְשׁוּבָה בִלְבָד, עַד שֶׁיִּתֵּן לַחֲבֵרוֹ מַה שֶּׁהוּא חַיָּב לוֹ וְעַד שֶׁיְּרַצֵּהוּ,
היתי יורה במי שאמר לי את זה!!!!!בן של מלך
מארגנת מסיבה מטורפת..מי ישלם?בקטנה
אם הייתי יודעת דבר כזהבועית מחשבה
מדברים אם ה' מממשיך לחיות עד 120מכאל 2 3
ל"המלאך" סתום תפה שך וזריז למה חבל עליךך ילדטורו!!!
יש ספר מרתק,אחד מאלף
בס"ד.
"המרדף אחר אור היום, כיצד מותי המתקרב שינה את חיי" זה ספר של סופר סיני, שנודע לו שהוא הולך למות עוד מעט...
תכל'ס, עצם הידיעה שאנחנו הולכים למות, נותנת לנו את המשמעות לחיים. אדם שחי לעולם, מאבד את היחס לזמן, לסוף, מאבד פרופרציה.
חאלס ניצלו"ש, תכל'ס- מה הייתי עושה?! אנערף? נראלי שמסייים את כל המשימות שהתחלתי, ומחפש אנשים שימלאו את המשימות שתכננתי...
מתוקה שכזאת- מ'מצב? מה זה הדיכי הזה? "כשיודע האדם שכל מאורעותיו הם לטובה- זאת הבחינה היא מעין עולם הבא"...
איש ימיני-מה מזבלת תשכל?????????.ובכלל-מתו"ש
הייתי נפרדת ומנסה להקדיש זמן אישי לכל קרוב חבראנדרלמוסיה
וידיד..
שנזכה לחיים ארוכים אמן!!!!!
ואווחסה :)
א. עושה חשבון נפש עם עצמי
ב. יוצאת להתבודד איזה שעה
ג. מבקשת סליחה מכול בנ-אדם לא משנה עם זה חברה/משפחה/או סתם בנ-אדם ברחוב וסולחת לכולם
ד. מרבה בחסד ומצוות
ה. עושה את כול מה שרצתי לעשות גשמי ורוחני
טוב!!בנדא מצוי!!
ב. נתון צדקה
ג. מתחיל ללמוד תורה בלי הפסקה ככה יהיו לי יותר מ24 שעות! ראו דוד המלך!
לא...!?מה הקשר?? סתם עיניין אותי תגובות של אנשיםמתו"ש
זה היה תגובה ל"טבח"מתו"שאחרונה
אמממ... הייתי נפרדת מכולם...חיוכים
מחבקת כל היום את אחיות שלי הקטנות,מתקשרת לכולם לבקש סליחה, מתפללת!!! אממ... לא עולה לי עוד...
אמ,פלספנית
בעזהי"ת
מבקשת סליחה מכולם, כותבת צוואה- אבל לא במובן של כסף, אלא במובן של "מה אני רוצה שאחרים יעשו כשאני לא אהיה פה", ויושבת לרשום את התאורייות שלי, שלא ילכו לאיבוד, ואז שולחת את זה לכמה מישיות, שאני סומכת עליהם.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לכל אלה-וגם לעצמי- שרשמו "אעשה חשבון נפש"/"אתבודד"/"אחזור בתשובה" וכו'- למה? כתוב "ושוב יום אחד לפני מיתתך", אנחנו לא יודעים מתי נמות!
למה אנחנו לא עושים את זה עכשיו, כי "אולי מחר נמות"? אה? נק' למחש'.
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים