מה הייתם עושים אם.....................מתו"ש
הייתם מגלים שנשאר לכם 24 שעות לחיות????
מממ...איזה שאלה!!!מופי=]]

בס"ד

הולכת להנות מהחיים ...... לאכול בלי סוףףףףף  לגזור לי תבגדים לגזור לי תשיער עקום כזה

להתחרפןןן וחוואעהעהאהאהעהעה ואל יודעת המון דברים

אהמ..להבת-כוח

נפרדת מכולם.

אולי עושה דברים שתמיד רציתי אבל לא יכולתי, גם דברים גשמיים וגם רוחניים.

משתדלת לא לבכות! חח.

מבקשת סליחה מכל האנשים שאני מכירה..תימניה בנשמה!

מאיפה הקרצת את השאלה הזאתת???

נפרדת מכל האנשים שאני אוהבת....~H.L~
ואנאערףף....
באמת מזה השאלה המוקרצת  הזאת???אחת ללא שם

פעם עשו לנו את זה בפעולה ואחרי שכולם אמרו אז שאלו אותנו-

אז למה אתם לא עושים את זה עכשיו?

יצא לא כ"כ מובן,לונורא..

שאלה חכמה מאוד.אנונימי (פותח)
טיפול פסיכולוגי דחוף...אנונימי (פותח)
מתוקה את נשמעת ילדה מוכה סליחה אבל ככה זה נשמע ההורים גרושים זה מה שנראה לי
יאללה שתוק!!! מה הבעיה בשאלה??[שאלה רטורית]מופי=]]
לא אומרים מה שאמרת -אח..

סתם לידיעתך...

זה יכול לפגוע ולהעליב!!

אחי , קח לתשומת ליבך.
אני הייתי מבקש סליחה.

יומטוב!!

מסופר על ------ אוף שכחתי איזה רב,tomerittal

שידע שיש לו כמה שעות להפטר מהעולם, והתחיל לבכות. ואז תלמידיו שאלו אותו "למה אתה בוכה?"[לפי המצוות שלו, חשבו שהוא הולך ישר לגן עדן!!] ואז הוא אמר "עכשיו שאני נפרד מהעולם, כל שניה שהייתי עם ציצית היה לי פלוס מצווה, ולעשות את זה היה כ"כ פשוט. ועכשיו אני לא יוכל יותר לקיים את המצווה החשובה".(משו כזה..)

רבן יוחנן בן זכאי.רגב
כמעט בטוחה.
אהה... לא. זה סיפור אחר.רגב

בהתחלה קראתי רק את ההתחלה של הסיפור. אז זה היה נשמע אותו דבר. אבל יש ספור אחר על רבן יוחנן בן זכאי. שהוא הלך למות ואז הוא התחיל לבכות. שאלו את תלמידיו למה הוא בוכה והוא ענה להם שהוא לא יודע לאן שולחים אותו. התפלאו התלמידים כי הוא היה צדיק, והיה ברור שהוא הולך לגן עדן! אז הוא אמר להם שבגלל אותו סיפור של יבנה וחכמיה הוא לא בטוח לאן הוא הולך. זה מוכיח כמה מדקדקים איתנו על כל דבר שאנחנו עושים בעולם הזה, ואיך צריכים להשתדל, וכמה ה' מדקדק עם צדיקים.

כמדומני - ה"חזון איש" זצ"ל.אח..

תקן אותי אם אני טועה...

חנוכה שמח!

אני היתי מתאבד..ילץ
* תיקון - "הגר"א" זצ"ל.אח..
כבר תקנתי-שזה היה סיפור אחר.רגב
אני מבקש סליחהאנונימי (פותח)
מתבוודדת ל'ה יתברך!שיסלח לי על כל מה שעשיתי..יקירה
מבקשת סליחה מכולם!!ו
חיחיחיחיחי...סלחתימתו"ש
מאיפה זה בא לי?? תכלס שיא האינלי מושג!!.. פתאום עלה לי כזה לראש..........
משתדלים לעשות כמה שיותר מעשים טובים-שלאחילא דמשכנא
נבוא לה' ריקים ממעשים.
ד.א. כתוב"שוב יום אחד לפני מיתתך"ובגלל שאנחנו לא יודעים מתי נמות צריך תמיד לחזור בתשובה ולעשות מעשים טובים. תחשבו שיכול להיות שבאמת ח"ו ב24 שעות הקרובות כבר לא נחיה-הכל תלוי בה' ובנו.
יש פה כמה תשובות כל כך רדודות שבאמת גיוועלד420mal

מה שבטוח- הייתי עושה תשובה על כל המעשים שלי ומבקש סליחה מכולם, ואז לומד תורה עד שאני ימות..

מלאכי..מאמא מיה

שכל אחד יעשה מה זבא לו! מה זהתשובות רדודות? לא כולם חייבים ללמוד תורה בזמנם האחרו בעולם..

אני הייתי מנשקת את ההורים שלי מליון פעם

ו...זה באמת היה עוזר לך הרבה?אח..
אני..יושי=]
הייתי נפרדת מהאנשים שאני אוהבת,טוחת תותים עם קצפת..ו..נכנסת לים בלילהה!![<<הודוש האחרון מוקדש לך וליעלי באהבהה!!]
מבקשת סליחה ממי שפגעתי והולכת למקומות שרציתי להיותהיסטוריונית
בהם
הייתי מת רק מלדעת שאני הולך למות כ"כ מהר...knight
תשובה ברגע האחרון עוזרת מאודאנונימי (פותח)

מסכת קידושין 
רַבִּי שִׁמְעוֹן בֶּן יוֹחַאי אוֹמֵר, אֲפִלּוּ צַדִּיק גָּמוּר כָּל יָמָיו, וּמָרַד בָּאַחֲרוֹנָה - אִבֵּד אֶת הָרִאשׁוֹנוֹת, שֶׁנֶּאֱמַר, (יחזקאל לג) "צִדְקַת הַצַּדִּיק לֹא תַצִּילֶנּוּ בְּיוֹם פִּשְׁעוֹ", וַאֲפִלּוּ רָשָׁע גָּמוּר כָּל יָמָיו, וְעָשָׂה תְּשׁוּבָה בָּאַחֲרוֹנָה, אֵין מַזְכִּירִין לוֹ שׁוּב רִשְׁעו, שֶׁנֶּאֱמַר, (יחזקאל לג) "וְרִשְׁעַת הָרָשָׁע לֹא יִכָּשֶׁל בָּהּ בְּיוֹם שׁוּבוֹ מֵרִשְׁעוֹ". וְנִיהֲוֵי כְּמֶחֱצָה עֲוֹנוֹת וּמֶחֱצָה זְכֻיּוֹת? אָמַר רֵישׁ לָקִישׁ, בְּתוֹהֶא עַל הָרִאשׁוֹנוֹת:

וכן כתב בספר החינוך  - מצוה שסד
וְהַתְּשׁוּבָה מְכַפֶּרֶת עַל כָּל הָעֲבֵרוֹת, וַאֲפִלּוּ הָיָה רָשָׁע גָּמוּר כָּל יָמָיו וְעָשָׂה תְּשׁוּבָה שְׁלֵמָּה בָאַחֲרוֹנָה אֵין מַזְכִּירִין לוֹ שׁוּם רִשְׁעוֹ, שֶׁנֶּאֱמַר (יחזקאל לג יב) וְרִשְׁעַת הָרָשָׁע לֹא יִכָּשֶׁל בָּהּ בְּיוֹם שׁוּבוֹ מִרִשְׁעוֹ וְגוֹ'. בַּמֶּה דְּבָרִים אֲמוּרִים שֶׁהַתְּשׁוּבָה לְבַדָּהּ מַסְפֶּקֶת בַּעֲבֵירוֹת שֶׁבֵּין אָדָם לַמָּקוֹם, כְּגוֹן הָאוֹכֵל דְּבַר אִסּוּר אוֹ בוֹעֵל בְּעִילָה אֲסוּרָה, וְכֵן הַמְבַטֵּל אַחַת מִמִּצְוֹת עֲשֵׂה וְכַיּוֹצֵא בָזֶה, אֲבָל עֲבֵירוֹת שֶׁבֵּין אָדָם לַחֲבֵרוֹ, כְּגוֹן הַחוֹבֵל בַּחֲבֵרוֹ, אוֹ הַגּוֹזֵל מָמוֹנוֹ, אוֹ בְּכָל דָּבָר אַחֵר שֶׁהִזִּיקוֹ שֶׁלֹּא כַדִּין בֵּין בְּמַעֲשֶׂה בֵּין בְּדִבּוּר, אֵין נִמְחָל לוֹ לְעוֹלָם בִּתְשׁוּבָה בִלְבָד, עַד שֶׁיִּתֵּן לַחֲבֵרוֹ מַה שֶּׁהוּא חַיָּב לוֹ וְעַד שֶׁיְּרַצֵּהוּ,

היתי יורה במי שאמר לי את זה!!!!!בן של מלך
מארגנת מסיבה מטורפת..מי ישלם?בקטנה
מכפת לי אני גם ככה אמות=]
אם הייתי יודעת דבר כזהבועית מחשבה
הייתי נכנסת לפאניקה נוראה ולא הייתי יודעת מה לעשות...
מדברים אם ה' מממשיך לחיות עד 120מכאל 2 3
ל"המלאך" סתום תפה שך וזריז למה חבל עליךך ילדטורו!!!
אנחנו בלי דיבורים רק עושים
אני מכיר את "מתוקה שכזאת" והיא סתם מבלבלת ת'סכלאנונימי (פותח)
יש ספר מרתק,אחד מאלף

בס"ד.

"המרדף אחר אור היום, כיצד מותי המתקרב שינה את חיי" זה ספר של סופר סיני, שנודע לו שהוא הולך למות עוד מעט...

תכל'ס, עצם הידיעה שאנחנו הולכים למות, נותנת לנו את המשמעות לחיים. אדם שחי לעולם, מאבד את היחס לזמן, לסוף, מאבד פרופרציה.

חאלס ניצלו"ש, תכל'ס- מה הייתי עושה?! אנערף? נראלי שמסייים את כל המשימות שהתחלתי, ומחפש אנשים שימלאו את המשימות שתכננתי...

מתוקה שכזאת- מ'מצב? מה זה הדיכי הזה? "כשיודע האדם שכל מאורעותיו הם לטובה- זאת הבחינה היא מעין עולם הבא"...

איש ימיני-מה מזבלת תשכל?????????.ובכלל-מתו"ש
מאיפה המצאת שאתה מכיר אותי????????????
זה לא קשור לנוער שכול?אנונימי (פותח)
הייתי נפרדת ומנסה להקדיש זמן אישי לכל קרוב חבראנדרלמוסיה

וידיד..

שנזכה לחיים ארוכים אמן!!!!!

ואווחסה :)
בעזרת ד'

א. עושה חשבון נפש עם עצמי
ב. יוצאת להתבודד איזה שעה
ג. מבקשת סליחה מכול בנ-אדם לא משנה עם זה חברה/משפחה/או סתם בנ-אדם ברחוב וסולחת לכולם
ד. מרבה בחסד ומצוות
ה. עושה את כול מה שרצתי לעשות גשמי ורוחני
טוב!!בנדא מצוי!!
א. הייתי עושה חשבון נפש עם עצמי
ב. נתון צדקה
ג. מתחיל ללמוד תורה בלי הפסקה ככה יהיו לי יותר מ24 שעות! ראו דוד המלך!
לא...!?מה הקשר?? סתם עיניין אותי תגובות של אנשיםמתו"ש
זה היה תגובה ל"טבח"מתו"שאחרונה
אמממ... הייתי נפרדת מכולם...חיוכים

מחבקת כל היום את אחיות שלי הקטנות,מתקשרת לכולם לבקש סליחה,  מתפללת!!! אממ... לא עולה לי עוד...

אמ,פלספנית

בעזהי"ת

מבקשת סליחה מכולם, כותבת צוואה- אבל לא במובן של כסף, אלא במובן של "מה אני רוצה שאחרים יעשו כשאני לא אהיה פה", ויושבת לרשום את התאורייות שלי, שלא ילכו לאיבוד, ואז שולחת את זה לכמה מישיות, שאני סומכת עליהם.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

לכל אלה-וגם לעצמי- שרשמו "אעשה חשבון נפש"/"אתבודד"/"אחזור בתשובה" וכו'- למה? כתוב "ושוב יום אחד לפני מיתתך", אנחנו לא יודעים מתי נמות!

למה אנחנו לא עושים את זה עכשיו, כי "אולי מחר נמות"? אה? נק' למחש'.

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך