אני בת 23 ויש כאלה שיגידו שאני חיה בסרט , שאני מגזימה , שאין לי מושג באמת מהחיים האלה ...
אני לא הולכת
לפתוח את כל החרא שעברתי כדי להסביר חכם מי אני וגם לא הולכת לחפור לכם איזה דברים מדהימים עברתי כדי להצדיק את הדברים שאני אומרת ...
אני רק אגיד לכם משהו שיושב לי על הלב כבר מחא זמן ולהגיד אותו בקול קל נשמע לפעמים קצת לא הגיוני ...
אבל בשיא הכנות אני בטוחה שזו לא רק אני ולא אני לא מנסה להצטייר כקורבן אבל באמת שהיו לי הרבה נסיונות והרבה תקוות עם בנים .. אבל כל מה שקיבלתי היה כאב לב .. אם זה אחד שהרביץ לי או איד שזרק אותי שאחותי הייתה בבית חולים במצב אנושים או אולי זה שנעלם לי יום אחרי שהוא ביקש ממני לעבור לגור איתו בקנדה וחודשיים אחרי זה רואה את מסיבת האירוסין שלו בפייסבוק ...
או אלפי הבנים שהבטיחו מלא דברים ונעלמו ... יש ולא חסר סיפורים ... אבל למרות הכל לא איבדתי תקועה וניסיתי וניסיתי אבל הגעתי לקצה . נמאס לי .. בא לי סיפור מבסרטים , בא לי להתאהב ושיאהבו בי ... לא חתך הורס אבל בחור שאמשיך אליו לא זוכה פרס נובל אבל חכם לא בחור מושלם אבל בחור מושלם בשבילי ...
לצערי אני מרגישה שזה לא קיים ... אתם חושבים שזה אפשרי ? האם באמת יכול להיות סיפור לנכדים איזה משהו מדהים ? נמאס להתפשר ולהיות ריאלית ולהגיד שהכל יהיה טוב .. וזה החיים .. והחיים זה לא ״סרט ״ ... אתם חושבים שאפשר להכיר את הנפש התאימה שלך? אתם חושבים שאפשר להתאהב בכל חלק של הגוף שלך להוסיף בתוך חלום בלי להתעורר ממנו?
חלאס עם המציאות העגומה הזן ...
בא לי לחלוק את האושר שלי עם מישהו ששווה את זה