הסיפור לא משקף דבר על חיי הפרטיים!
אני שמחה ומאושרת בחלקי ובמשפחה שלי ברוך ה'!
אם זה יעניין חלק מהקוראים(אם יהיו כאלה בכלל) אני אעלה את ההמשך
בס"ד
איזה שם מוזר יש לי..מה ההורים שלי בכלל חשבו כשהם קראו לי ככה?
הם רוצים שיהיו לי חיים אומללים?
רק עוד שנה וחצי ואני אוכל סוף סוף לשנות אותו! להתחיל חיים חדשים!
יודעים מה? עזבו את השם..עוד חצי שנה אני אהיה גדולה באמת! לוקחת אחריות על החיים ובין היתר על השם שלי, אני מחליטה כי אני בוגרת ואחראית!
אני בדרכי למשרד הפנים, זהו אחת ולתמיד להיפתר מהדבר הזה שרודף אותי כל חיי, שבגללו אני לא הכי הכי אלא רק הכי.
אני יפה, אני חכמה, אני חברותית אבל השם הזה! הוא הורס לי הכל!
כמה דברים יכלתי להרוויח בחיי אם לא היה לי השם הזה, כמה דברים פספסתי בגלל השם הזה.. כמו קללה שרודפת אותי ולא מרפה!
אבל, למה באמת ההורים שלי קראו לי ככה? אולי..אוף אני לא יודעת!
מצד אחד הם "הרסו לי את החיים" עם השם הזה ואני כל כך כועסת עליהם ואני לא יודעת אם אסלח להם על זה. ואם כן, זה יהיה קשה.
אבל מצד שני, כשאמרתי לאמי לאן אני הולכת ראיתי איך הבעת פניה הולכת ונהיית עצובה ומיואשת. פתאום ראיתי איך כל השמחה של האמא שבתוך תוכי אהבתי והערכתי נעלמת. אהבתי את אמי כיון שמעולם לא וויתה ואם כן זה היה בכלל לא בקלות, והיא מעולם לא התייאשה, תמיד נלחמת על מה שהיא יודעת ששווה לה להילחם עליו.פתאום היא נראית הההפך מכל מה שתיארתי למעלה.
אמא התיישבה על כיסא במטבח.
היא הייתה בעיצומם של הבישולים לשבת, אני אף פעם לא הסכמתי עם דרך החיים של ההורים שלי, אם כל כך רע לנו ואנחנו יודים מי עושה לנו את כל הרוע הזה, למה אנחנו ממשיכים לעשות מה שהוא אומר ומצווה אותנו?
אני האמנתי ותמיד אאמין אבל כל הזמן זה הולך ופוחת..
אני מאמינה כי ההורים שלי מאמינים ואני "שומרת" פחות או יותר על מצוות כאלה ואחרות רק משום כבוד להורי.
בהכנות של שבת אמי תמיד מגזימה, היא מתחילה מיום רביעי והיא תמיד אומרת לי שהשבת היא המלכה וצריך לכבד אותה כמו מלכה אמתית, בדברים המועטים שאנו אומרות אחת לשנייה אני תמיד אומרת לה שהיא מגזימה קצת וכדאי לה להפסיק למנוחה קצרה כדי שלא תתמוטט וגם בלי להזכיר את גילה המופלג.. אבל היא אף פעם לא הייתה מקשיבה לי והייתה ממשיכה לנקות ולבשל במרץ כפליים.
לאחר שאמי התיישבה על הכיסא היא החלה להחוויר, די נבהלתי אבל הייתי בטוחה שזה בגלל שלא הקשיבה לי ועצרה לנוח קצת.
חזרתי הביתה, הבאתי לאמי כוס מים ויצאתי.
בדרך הארוכה למשרד הפנים חשבתי לעצמי-"הרי אמא תמיד ידעה שאני לא אוהבת את השם שלי ותמיד ידעה שאני רוצה לשנות אותו, היא אף פעם לא אמרה לי מדוע קראה לי ככה. אם בכלל אפשר לומר "קראה" תמיד היא הייתה נמנעת מלהגיד את שמי המלא, או שהייתה אורמת את שמי השני או הייתה קוראת לי "בתי", גם אז כששאלתי אותה מדוע היא עושה כך היא שוט הייתה מפנה לי את גבה והולכת.
היחסים ביננו לא משהו, היא נמנעת לקרוא לי בשמי, מלהסתכל לי בעיניים, ובכללי עלי. תמיד הייתה מדברת עם ראש מורכן ובאדישות רבה. ומלבד זאת כשהודעתי להורי שזהו! נמאס לי! שנמאס לי להאמין במשהו שעושה לי רע, שבוע ימים הם לא הוציעו הגה מפיהם, לפחות לא לידי..
בקיצור, את מבינים שהמצב ביננו מתוסבך..
יש לך כישרון מיוחד
חבל... את כותבת ממש יפה