1. יניב וחבר תומכיו הולכים על שתי רגליים, בדומה לאדולף היטלר ותומכיו. זה נכון.
2. ליניב וחבריו יש פה גדול מלא בשנאת ישראל, כמו לנאצים. שום שנאת ישראל, אולי אהבת האדם. אין לי דבר נגד עם ספציפי.
3. האידיאולוגיה של יניב היא כרגע דעת מיעוט קיצונית ושנואה, כמו שהיה אדולף היטלר לאחר הפוטש, רדוף קיצוני ושנוא. לא כזו מיעוט, תחשב לבד כמה מנדטים לקחו העבודה, מרצ וחד"ש ביחד. קיצונית? שתי מדינות זה הרעיון המתון, אינני תומך במדינה דו לאומית, אתגייס כמו כולם, איני קורא למחבלים "לוחמי חופש" - בקיצור, אני לא חלק מהשמאל הקיצוני. אני דווקא ציוני כמו שניתן לראות, אני תומך במדינה יהודית.
4. יניב וחבריו הם אנרכיסטים שמאיימים על הסדר העולמי והלאומי הקיים, בדומה למה שניסה לעשות אדולף היטלר לפני שעלה לשלטון. אינני אנרכיסט, אני סוציאליסט שיותר קרוב לקומוניזם מן הסתם מאשר לאנרכיזם.
5. יניב וחבריו מצדיקים רצח יהודים, כמו הנאצים. אני מתנגד לכל שימוש באלימות, מעולם לא הצדקתי רצח של יהודים. אני בעד לפתור את הסכסוך כדי להפסיק את שפיכת הדמים.
6. יניב וחבריו מצדיקים שיתוף פעולה עם הערבים, כמו שהיטלר שיתף פעולה עם חאג' אמין אל חוסייני. שלום עושים עם אויבים.
7. מרבית האנשים שמחזיקים בדעות דומות ליניב הם אתאיסטים, וכנראה גם היטלר היה כזה. היטלר לא היה אתאיסט.
8. ליניב וחבריו יותר כואב שמפנצ'רים צמיג לערבי מאשר רצח של ילדה יהודייה בת 3 חודשים בשנתה, בדומה לנאצים שהיה חשוב להם יותר חיות מאשר יהודים. שוב, לא נכון. שקר מאוד צורם. מתי אמרתי שכואב לי יותר על צמיג מאשר חיי ילדה?
9. יניב וחבריו היו שמחים לראות מדינה ערבית בין הירדן לים, בדיוק כמו שהיטלר ניסה לתת לחוסייני. אני תומך במדינה פלסטינית לצד מדינת ישראל.
10. יניב וחבריו בדומה להיטלר, משתמשים בדמגוגיה כדי לשכנע את האנשים, ואולי מי יודע, יצליחו להגיע לרמתו של היטלר בכבודו ובעצמו. אולי.
למה שכתבתי, לא ענית, בחרת לכתוב שקרים שמנותקים מהמציאות כמו הצדקת רצח. מעולם לא הצדקתי רצח. עזוב דיוק, לפחות אל תמציא ותטעה אחרים.
אם אתה מקווה שטעית, למה לכתוב שטויות ולבזבז את זמנך? המידע שצירפתי לתגובה היה מדויק, עקרונות כתובים. לעומתך, שהמצאת דברים בהם אני תומך. לכאורה.