שמעתם על הבלאגן עם החייל?שונמית

למי שרוצה לראות את הסרטון שצולם (בטח ע"י פעיל שמאל/ ערבי בשליחותו)--

אתם חושבים שהשימוש הזה באלימות הוא לגיטימי? לדעתי בהחלט. זו ממש בושה מה שהולך שם. אני ראיתי לפני מעט זמן חייל נמצא במצב דומה- מנסה לגרום לכמה ילדים (!!) ערבים לזוז, והוא פשוט היה נראה חסר אונים באופן משפיל, פוגע! הוא לא יכל אפילו לגעת בהם.

למי שיש פייסבוק, בכל אופן, תעשו לייק לחייל האומלל הזה שכל העליהום הזה היה רק בגלל שניסה להתגונן, פה https://www.facebook.com/Israelijustice?fref=ts

למה אנשים חושבים שזה לא בסדר מה שהוא עשה?

בטח . לגיטמי לגמריי!Look Smile

בס"ד

הערבי חיפש את זה.וגם קיבל.

החייל דרך את הנשק ,ונתן ביעטה קטנה -זה לא משהו חמור בכלל.

לעמות ערבי שמתקרב אלך במרחק של אפס ולא מכון לזוז  .

וכן גם זה איום,אפשר לראות בסרטון ערבי מיד לאחר מכן, יורד למטה עם אגרופן ...

אוהב את צהל אוהב את, החיילם !

אבל מגעל לראות אך קובלים את החיילם ומורדים להם את המורל.

האמת שעד עכשיו לא ראיתי את הסרטון, ולכל מי שסיפרמקום בעולם

לי על זה עניתי שברור שזה לגיטימי וכל זה. עד שעכשיו אני רואה את הסרטון וכבר לא כ"כ בטוחה שהכל היה לגיטימי.

לא יודעת מה היה שם לפני שהסרטון התחיל, ואני מבינה את האמבוש שעשו לו, אבל הוא לא יכל לקרוא למשטרה, לחיילים? למה היה צריך ללות את זה במליון קללות ולהגיד שיכוון לו כדור לראש כשהערבי כבר רואה שהרובה מכוון אליו? לא יודעת,משו צרם לי שם גם מההתנהגות של החייל..

תנסי לחשוב מה - את היית עושה במקומו?Look Smile

הערבי עומד ממרחק אפס מהחייל ולא מקשיב מהחייל שמבקש ממנו להמשיך אלה .

מה את רוצה שהוא יעשה? יביא לו מדליה....

קחי בחשבון שהיהו שם עוד כמה נערים למטה שזה מוסיף על האיום .

ובכלל זה רק חלק מהסרטון.

החייל לא פגע בשום צורה בערבי ,אם כן היה על מה לדבר.

בואי ננסה ללמוד מצב הפוף ,מה היה קורה?

אתה צודק. לא אמרתי שהוא לא פעל נכון.מקום בעולם

השאלה היא אם הקללות הועילו לו במאבק הזה או שזה סתם היה. הבנת? הקללות שלו הועילו למצב? אני לא חושבת..

זה לא בסדרסתם אחת
כי הוא היה צריך לתקוע לו כדור בראש ולעשות וידוא הריגה
איזה אלימות?זה אלימות זה?די"מ

הלוואי היה שם אלימות.

זה שהוא מנבל את הפה באמת חבל,אבל הוא מגיע ממקום שככה מדברים,זה כמו להגיד "מטומטם" "מפגר" במקומות אחרים.

הוא לא נשפט על זה...להפך,צה''ל הודיע שפה הוא נהגאיש_בנימין
כמו שצריך
בסדר, פשוט כל מה שדו"צ אומר אמת... <צ>לולית10
גם הוא אמר את זה...איש_בנימין
נשפט על זה שתקף את המפקד שלו, זה מעיד בדיוק עלResiste

האופי האלים של החייל הבעייתי הזה.

למה זה לא בסדר? את באמת שואלת?Resiste

כן, כל חייל ערס ידרוך נשק על נערים פלסטינים, ואז כמה הזויים יבואו ויגידו שצה"ל הוא צבא מוסרי...

שאלה פשוטה - אם תבואי ותציקי לשוטר, ואפילו תתני לו אגרוף, האם זה לגיטימי שהוא יאיים עלייך עם הנשק שלו? אני די בטוח שתעדיפי שהוא ינהג לפי הנהלים הדמוקרטיים, כמו מעצר, קנס וכו'.

אין כאן התגוננות אלא איבוד שליטה, הוא לא שמר על קור רוח כמו שחייל אמור.

וזה עוד בלי לדבר על כך שהחייל נמצא במקום שבו הוא לא אמור להיות, ומן הסתם הוא יאבקו בו.

אתה ידוע כאחד שלקחו לו ת׳שכל ברגע שנולד.ט!הר
וחלקכם ככאלה שנולדו ללא מוסר או אנושיות Resiste
די! בלי "מחמאות" הדדיותשטות
מחילה.ט!הר
אני כבר לא יכולה לשמועאת הדברי כפירה האלה!
אני כל הזמן קוראת ולא מתייחסת. נמאס!!!
קופיק,סתם אחת

כולם פה יודעים את זה. אני מקווה

בכ"מ, להתווכח איתו לדעתי זה חסר עניין,

א'- זה להאכיל טרולים.

ב'- הוא לא יוצא מנקודה של תורה כמונו ולכן זה חסר פואנטה, ויכוח שלעולם לא ייגמר..

שיחסמו את הטרוליםט!הר
הלוואי..סתם אחת

^^^ סעיף ב'.*בננית*
אפשר לדון על ענייני היהדות עצמה, אבל להתווכח על פוליטיקה זה חסר תועלת.
כן תתרצי את זה ב"תורה"Resiste

זה לא שאת גזענית, אלימה וקצת מעבר לקו השפיות, שחושבת שצריך לרצוח נער משום שהוא הטריד חייל (יהודי השם ירחם, איך הוא מעיז?), אלא זו התורה שדורשת ממך לחשוב ככה.

הרי מדובר ב"תורה" ולא באיזה ערס שלא מצליח לשלוט בידיים שלו, טיפשות עם נגיעות של סאדיזם.

ולחשוב שרק לפני כמה ימים היה יום השואה, והעם שעבר את זה בעל עקרונות זהים ואף קיצוניים יותר, לאלה שעשו זאת.

כןכן משתגידסתם אחת

נתפלל עליך שתחזור בתשובה שלמה, או שאולי אפילו את זה אתה לא שווה..

מופתע שאת לא מסוגלת לענותResiste
עבר עריכה על ידי צבי-ליזציה בתאריך א' באייר תשע"ד 22:22

אבל מובן שתתרצי את זה ב"אתה לא שווה את זה, אתה לא הולך לפי התורה, זה חסר פואנטה", הרי לא תנסי לדון, כי להביא טענות נגד זה מסובך מדי.

בינתיים אני, שכינית אותי "טרול", מעלה טיעונים וחלק כאן מעלים מדי פעם גם כן, את לא מסוגלת.

ולא תודה, לא צריך את תפילותייך. לא אחזור בתשובה כמו שאני מניח שאת לא תתפכחי.

אני מסוגלת ועוד איך. אני חושבת שזה חסר פואנטה.סתם אחת

עשיתי את זה כבר בעבר.

אז אולי במקום להתווכח על חוסר הפואנטהResiste

תנסי לענות? מצידי עם התורה מביאה טיעונים, תביאי אותם. כל מה שיחזק את עמדתך.

אני באמת מנסה להבין את התפיסה שאומרת שזה לגיטימי לדרוך נשק על אותו הפלסטיני.

אשאל אותך שאלה פשוטה, אם אטריד שוטר, אקלל אותו ואסטור לו אפילו, השוטר צריך לעצור אותי או לאיים עלי עם הנשק שלו? אני לא חמוש, אני לא מהווה סכנה לחייו.

יאלה, בלי התחמקויות של "כופר, הוא לא מבין שום דבר" הרי מעבר לכך שאני הרבה יותר אנושי ומוסרי ממך, אני גם הרבה יותר חכם ממך. אני מניח שאני מעלה כאן בערוץ את הIQ, אז תחסכי ממני את כל הזלזול שמטרתו בסך הכל היא בריחה מדיון. אז בואי תעלי טיעונים, תאתגרי אותי, ונדון. או שתרבות הדיבור היא משהו לשמאלנים-עוכרי ישראל בלבד?

אתה ממש כישרוני,סתם אחת

גורר אותי בכוח לויכוח שאני לא רוצה להיכנס אליו. זה ממש כישרון. ברצינות..

אתה לא אויב של השוטר הזה. אתה לא מאיים על עם, אתה אולי מאיים עליו באופן פרטי, ועל זה מגיע לך להיענש.

זה לא דומה בכלל, הערבי הזה הוא אויב. והוא עומד מול חייל במצב של מלחמה. 

הוא לא מאיים על דוד באופן פרטי, הוא מאיים על עם ישראל, וההוכחה לזה היא שאם הוא יהרוג את דוד ח"ו,

זה לא יגמר בזה, הוא מבחינתו ירצה להמשיך הלאה.. אין לו שום דבר אישי מול דוד.

חוץ מיזה, אתה לא מודע לעובדות, לערבי הזה היה אגרופן על היד. אתה יודע מה זה? אני יודעת.

זה יכול לשבור לסת. במקרה הטוב. 

אתה ממש אנושי, מוסרי, גאון על, יש לך IQ מרקיע שחקים ממש.. אתה גם בניגוד אליי, ממש לא מזלזל.

ואני? אני אלימה, גזענית, לא שפויה, טיפשה, ובורחת מעובדות ומהאמת.

רק אל תשכח מתישהו בסוכות או בפסח בביהמ"ק לקפוץ אליי להגיד-"טעיתי". 

אם תחיה אז.

אני אחיה.

תודה Resiste

אז פרטי המקרה לא רלוונטים.

הבחור הזה ספציפית אינו מהווה סכנה לחייל (החייל דרך את הנשק על הבחור הראשון שרואים, רק אחר כך הוא גילה שיש בחור נוסף, שכנראה היה עם אגרופן... האגרופן לא רלוונטי משום שהחייל לא ידע על קיומו, כך שהוא לא הגן על עצמו) אך משום שהוא ערבי הוא למעשה מהווה סכנה, וצריך לירות בו ועוד לבדוק שהוא באמת מת. ואם חלילה התפקשש, לרצוח. זאת אומרת, טכנית, צריך להשמיד את כל שני מיליון הפלסטינים בגדה, ו1.6 בעזה משום שהם פלסטינים. ואם נלך לפי מה שאת אמרת, "ערבי", צריך להשמיד 300 מיליון בני ובנות אדם. כל זה כי לטענתך הם נחשבים לאוייבים. שמעת על הביטוי "יודו-נאצי"?

תקני אותי אם אני טועה. ואני מקווה שאני טועה.

וסוף סוף את מדייקת. משום שאני מניח שלא נפגעת או נעלבת, לא אתנצל.

למה אני אמות ואת תחיי?בוכה

עזבי אותך משטויות, אני די בטוח שאאסוף אותך בדרך לגיהנום. עוד ניפגש שם.

לא, באמת הם לא רלוונטים.סתם אחת

העניין הוא לא המקרה הזה, העניין הוא המציאות המעוותת שידי החיילים כבולות והם נמצאים בסכנת חיים יומיומית.

לא. העניין הוא לא זה שהוא ערבי אלא זה שהוא אויב. מי שאויב, בקרב, אז כן, הורגים אותו.

לא. אני לא חושבת שצריך להרוג את כל הערבים. זה לא כתוב בתורה.

אבל כן, בתורה שלי כתוב שגויים יכולים לחיות בארץ רק כגר תושב, וגם זה לא תמיד.. לא בקיאה בזה מספיק.

אבל מה שאני יודעת שבטוח הערבים לא עונים על ההגדרה של גר תושב, והם גם אויבים.

ככה שלא, לא צריך להרוג אותם. אבל כן לגרש אותם מפה,

מה, באירופה ובארה"ב כ"כ אוהבים אותם.. שיקחו אותם שם. תצטרף גם אתה.. יהיה לכם כיף.

ועזוב הדיעות שלך, אתה באמת בנאדם מגעיל. אתה מגעיל אותי.

אני מכירה מקרוב שמאלנים. גם שמאלנים כמוך. אבל הם לא מגעילים כמוך.

ד"א, אתה יודע שאני יכולה לתבוע אותך על זה שאתה קורא לי נאצית? [מחשבה משעשעת שכזו..]

מדברים על מקרה, אבל הפרטים לא רלוונטיםResiste

חייב לציין עד כמה הגישה הזו חכמה.

האנשים שמטילים טרור על חיי האוכ' לה הם מפריעים, לא נמצאים בסכנת חיים. ואם כן נשקפת סכנה לחייהם, ומדי פעם זה קורה (אגב, זו הבעיה האמיתית... הרי את החייל הזה יבואו להחליף, וגם הערס הבא יעשה משהו כזה. צריך להעיף את צה"ל משם, ולא חייל פרטי)

החייל לא נמצא בקרב, זהו קרב, באמת נצטרך לחסל את הפלסטינים. החייל בסך הכל מוטרד באופן די אלים אפשר לומר, והוא יכול לעצור אותו. כמו שאם את תטרידי שוטר, באופן אלים, אתנגד לכך שהוא יאיים עלייך בנשק.

גירוש של מיליונים לא הגיוני (לפנות את 350 העלוקות יהיה כמעט בלתי אפשרי, אז את הפנאטים של חמאס? באמת?) וגם לא מוסרי.

אין לי שום סיבה להצטרף אליהם. אני מאמין שיש כאן מקום לכולם... לי, לפלסטינים וגם לך ולחבריך. חבל שבמקום למצוא פתרון למצב, את רק רוצה לזרוק מכאן אנשים.

ואני די בטוח שאחיה גם עם דעתך השלילית עלי, תהיי בטוחה שגם אני לא מחבב אותך יותר מדי. לא מעוניין לגרש אותך, אני חושב שאפשר לחיות גם עם כאלה שלא אוהבים ולא מסכימים.

----

לא קראתי לך נאצית, שאלתי אם את מכירה את הביטוי. אם את חושבת שהוא מתאים לך, תתבעי את עצמך.

חוק נורא משעשע, אסור לקרוא לך נאצית, אבל מותר לי לקרוא לך היטלר. או גבלס. או הימלר. או אייכמן. וכו' וכו'. אבל אבהיר - אני לא חושב שאת היטלר, או נאצית (את לא חברה במפלגה הנאצית למיטב ידיעתי) אלא שאת בעלת עקרונות נאציים, פשוט לכיוון השני. יודו-נאציזם לא אומר נאציזם, אבל לא אומר גם משהו יותר טוב מזה.

במיוחד בשבילך - http://alllies.org/blog/archives/13085#.U2KGa1dr670

את יותר ממוזמנת להסביר איך את שונה מהם. שוב, אין שום כוונה להעליב, אלא להציג את המציאות. אם את חושבת שאני מפרש אותה לא נכון, ומבין אותך לא נכון, את מוזמנת לתקן אותי בכל עת.

לא. אני לא מדברת על מקרה.סתם אחת

בכלל, המקרה הזה התברר בסוף כפאדיחה כי הדיחו אותו לא על זה בכלל.. 

אז לא, זה לא על זה. זה על המציאות.

החייל כן נמצא בקרב. גם אם זה לא קרב עם יריות וטנקים.

מאוד הגיוני לגרש אותם. עם עושים את רצון ה' הכול מסתדר, וגם דוד הקטן יכול להפיל את גלית הענק.

כמה שזה לא הגיוני, הוא הצליח.. הוא הרג אותו.

אני לא רוצה לזרוק מפה אף אחד בגלל שהוא לא מוצא חן בעיניי, אלא בגלל שה' רוצה שאעשה את זה.

אבל אתה כנראה טיפש מכדי להבין את ההבדלים, למרות שהם נורא בולטים.

כן, כשאמרתי שאתה גאון על, זה היה בציניות, וממך הייתי מצפה לזהות ציניות.

אתה לא גאון על. אתה טיפש על. אתה ממש מפגר. ברצינות.

לי יש עקרונות נאצים? אתה שונא היהודים פה מבין שתינו. גם אם לא תודה בזה,

אתה שונא את העם שלך. ושונא את התורה שלך. ושונא את הקב"ה שנותן לך חיים כל בוקר.

"משנאיך ה' אשנא.."

אז הנה, הראיתי לך שיש לי תשובות.

אתה הראית לי בחזרה שאתה יודע לענות בציניות מגעילה של צפונבון שמאלני.

אפשר לסיים עכשיו את מפגן הכוח הזה? הוא ממש חסר תועלת,

ואני משתדלת לעשות דברים שיש בהם תועלת בדר"כ.

שיהיו לך חיים יפים.

אבל מדובר על מקרה ספציפי, לא על הסכסוך עצמוResiste

את יודעת שבשמחה, בכל עת, אדבר על הסכסוך, אבל הפעם מדובר על תקרית מסוימת.

נניח שזה אפשרי, זה לא נכון לעשות את זה. טכנית, א"י ישראל היא הרבה מעבר לקו הירוק. היא עד הפרת+סיני, מיליונים על גבי מיליונים. די, זה כבר באמת לא שפוי לחשוב שזה אפשרי. לתמוך בדבר כזה, זה באמת כבר מנותק מהמציאות. גם בנט, שהוא קצת הזוי ולמען האמת מפחיד אותי, והציבור שלו - הפנימו זאת.

במקרה הספציפי הזה, את יכולה להודות שהחייל פעל לא כראוי. אם כל חייל יפעל ככה, את יכולה לתאר מה יקרה? בחייאתתתתתת לפעמים לא בא לך באמת להתנתק מהפלסטינים והאדמה המעפנה הזו ולחיות בשקט? האלימות לא נגמרת בגבולות, היא בחברה שלנו. חברה שתומכת בחייל שיכה פלסטיני שהתחיל איתו, היא חברה אלימה. חברה שבה נערים מכים למוות גבר שמעיר להם שהם מרעישים, חברה שבה נערים בני 15 דוקרים חברים לכיתה, חברה שבה נשים נאנסות והתקשורת מאשימה אותן. כל המקרים קשורים, כולם מגיעים מאותו המקום - האלימות, חוסר הסובלנות, חוסר האכפתיות, האטימות. מי שלא מסוגל לחוש חמלה לעם שחי קילומטר מביתו, ורוצה לרצוח ולגרש בני אדם, הוא אכזרי וכך יתנהג גם לבני עמו. אם כואב לך על שתי הנשים שנרצחו היום, אמור להיות לך אכפת מהנשים שנאנסות בימים אלו ממש בסוריה ויותר מזה - נשים שחיות כאן בישראל! פשוט במגזר הערבי, מופקרות ע"י המדינה, כי הן ערביות. אולי תתעלמי מההבדל בלאום, ותתמקדי בכך שיש לך משהו משותף איתן? המאבק המשותף שלכן על הזכות לגוף שלכן, ולשוויון זכויות. לא משנה אם את ערביה או יהודיה, את אישה ואת שווה פחות בעולם הזה. מתעסקת לי באדמה, כשנרצחות נשים.

זה שאת חושבת שאני מפגר, לא הופך אותי לאחד כזה. ואני לא באמת אמשיך את השטות הזו, ואקרא לך מפגרת בחזרה, ואז תחזירי לי תגובה בוגרת "לאאאאא אתהההההההההה. מפגר" ואז "את מפגרת". אני לא חושב שאת גאונה גדולה, וחבל שהדיון נהרס בגלל מטען רגשי. בואי נוותר על הכינויים, סתם הורס. לא התכוונתי להרגיז אותך, אל תאכלי אותי בבקשה.

אין לי שום דבר נגד היהודים, להפך, אני בעד סיום הסכסוך כדי שנוכל להמשיך לחיות כאן. אני מאמין שזכותו של העם היהודי למדינה, ועוד בא"י. אני מאמין שזו זכותנו הטבעית. אני לא צבוע, אני מאמין שזו גם זכותם של הפלסטינים. מה כל כך גרוע?

אין לי משהו נגד היהדות, אני אנטי-תאיסט, אנטי נגד כל הדתות וכל מי אמונה באל כלשהו.

טכנית גם לא אפשרי היה לצאת ממצרים.סתם אחת

טכנית גם לא היה אפשרי לכבוש את הארץ בימי יהושוע,

טכנית הטיעונים ה"הגיוניים" האלה לא מעניינים אותי.

כי ה' איתנו, ואם ה' איתנו, כבר אמרתי. אפשר להפיל אפילו את גלית.

החייל לא פעל כראוי, אני אגיד את זה שוב, כי הוא היה צריך לתקוע לו כדור בראש. 

חחחחחחח אתה פשוט חי בסרט. ניתן להם את השטחים ואז נחיה בשקט?

וואאאאווו. אז לא רק אני מנותקת מההיגיון והמציאות, גם אתה מנותק! כיף? לא. אני שומרת נגיעה.

ו... אותו כנ"ל, זה שאתה חושב שאתה גאון, לא הופך אותך לאחד כזה.

ואמרתי ואני אגיד שוב. אני ממש רוצה לסיים את מפגן הכוח הזה. טוב?

אוקיי, נעזוב את הפתרון שלך לסכסוך ואת ביצועוResiste

את אומרת לי שמשום שהוא ערבי, החיים שלו היו צריכים להסתיים אותו היום? זאת אומרת, אם את תכי חייל, הוא יעצור אותך, אבל אם ערבי עושה את זה (ותזכרי שהחייל הזה למעשה שולל מהפלסטיני זכויות) צריך לקחת לו חיים. אמו ואביו יאבדו את בנם, אם יש לו אחים ואחיות הם יאבדו את אח שלהם. הוא לא יזכה כמוך להקים בית ומשפחה, משום שהוא נגע בחייל. אה לא, זה לא רלוונטי. מגיע לו למות תכלס, כי הוא ערבי.

אני באמת מנסה למצוא איזו אנושיות. מה יקרה אם יעצרו אותו? יטפלו בו, כמו שיטפלו בי ובך. למה צריך להרוג אותו? את רוצה לחיות במדינה שזה מה שעושים נערים בני 18 שמתגייסים לצבא? נניח שזה היה צנוע ונכון שנשים יתגייסו לפי התורה שלך, את היית רוצה לעמוד שם ולקחת חיים של נער? את חושבת שהמצפון שלך יעזוב אותך כי הוא נולד להורים ערבים?

(מתעלם מההערות, עכשיו נשארנו נטו עם הדיון)

כן.סתם אחת

לא בגלל שהוא ערבי, בגלל שהוא אויב.

לא כל ערבי צריך להרוג, ערבי בארץ שפוגע בחייל, כן. מגיע לו למות.

כן. אמו ואביו יאבדו את בנם, ואחים ואחיות שלו יאבדו את אח שלהם, כי הוא נלחם בעם ישראל.

ואויב שפוגע בך- הורגים.

נניח שאני הייתי שם, לא יודעת אם הייתי מסוגלת. אבל בגלל זה לא הלכתי להיות חיילת. [בין השאר]

אהמ resiste:shira935
עבר עריכה על ידי shira935 בתאריך ב' באייר תשע"ד 07:14

תקשיב, לערבי אין שום זכות לבוא ולאיים על חייל!!

הערבי הוא אוייב!! הוא בא ומאיים על חייל ואין לו את הזכות לעשות את זה!!! ואם הוא עושה את זה החייל צריך להרים עליו נשק!

תיהיה בחברון ותבין את גודל הסכנה, תבין שכן הם אוייבים וכל יום דוחפים עוד קצת עד שיגיעו ח"ס לעוד רצח!

לכן, על ערבי שמאיים על חייל אפשר להרים נשק ואפילו מותר!! חבל שהוא לא ירה גם!!

ועל יהודי שבא ומתנהג באותה צורה לשוטר, תעשה לי טובה, השוטר כבר יטפל בו יפה מאוד! (אומנם אם הוא שפוי הוא לא ירים  עליו נשק כי כאן זה בן ערבי ליהודי שזה אויבים שלנו וכאן זה בן עם).

ויאלה יאלה, נראה אותך במצב כזה שומר על "קור רוח" באמת! לשפוט אותו זה הדבר האחרון שאתה יכול לעשות!!! ותפסיק לשחק ת'צמך מוסרי, כי מוסרי אתה לא!! תפסיקו אתם לספר כמה אתם מושלמים כמה אתם מוסרים!  לא אמרתי שכל ערבי צריך לבוא ולהרים עליו נשק ולהרוג אותו אמרתי שערבי שבא ומאיים לפגוע ולא משנה באיזה דרך צריך על המקום לירות בו!

זה לא משנה;די"מ
הןא גוי לא גר תושב ונמצא בארץ.
עד כאן.נפתלי הדג
אפתח ואקדים שאני משתדל שלא להגיב לשרשורים כאלה וגם כאן לא אכנס לעצם הנקודה.
יש לכך לא מעט סיבות אבל בסיכומן. הנקודה היא שבינך לבינה אני מעדיף אותה בדרך כלל אבל מעדיף שלא לבחור. העקרונות של שניכם אינם זהים לשלי.

אבל עד כאן, ההשוואה של אחותי לנאצית היא גבול, קו אדום מדם שישה מליונים וקו שחור מעשן משרפות.
אין לי דרך לאסור דמגוגיה, זוהי זכותך המלאה להשתמש בכלי הזול, הרדוד והפופוליסטי הזה, זה אמנם לא מעיד עליך טובות אבל שיבושם לך.

שימוש בשואה הוא כבר לא לגיטימי. הזניה של מותם של משפחתי ומאות אלפי משפחות אחרות, שימוש פתאטי וציני בו למטרות קידום ערכים זרים לשלהם, זה הגבול, זה הסוף.

לא הייתה קריאה להשמדת אף אחד או רצון לעשות זאת. הערבים לי הוקעו כמחריבי תרבות ולא כראויים להשמדה. מיסודם אלא כעם במלחמה, נקודה שאיני מזדהה עמה אך אין להשוות אותה לזו הנאצית.

ההשוואה של כל אדם לחיה הנאצית היא לא לגיטימית, אסור שתהיה. היא מאפשרת פתח לגרועים שבדברים, מכל הצדדים.

כאן חצית גבול, תתבייש.
הבהרתי כבר, ואבהיר שוב כי אני מבין שזה רגיש קצתResiste

לא קראתי לה נאצית, אלא אמרתי שהיא בעלת עקרונות נאציים. פשוט בכיוון ההפוך. מה כל כך מפחיד בזה? מה כזה נורא להודות? חסרים נאו-נאצים בעולם שאומרים שהם נאו-נאציים?

יש כאן המון שיודו שהם מאמינים שהיהודים הם עליונים, זה מקביל לכך שאותם נאצים האמינו באמת שהארים עליונים.

כמו שכאן יתנגדו לנישואי תערבות, בגרמניה היה את החוק להגנת הדם והכבוד הגרמני שאסר על יהודים להתחתן עם גרמניות ולהפך.

לעולם לא אומר "יאוו המורה הזו נאצית", אבל זה לגיטימי לחלוטין להשוות השקפות עולם. הכהניזם חופף לנאציזם, ורוב הכהניסטים שאני מכיר מתגאים בזה וממש לא מפחדים מזה. מבחינתם, הם צודקים.

אני יכול להשוות גם את האידאולוגיה שלי לאידאולוגיה הנאצית, פשוט היא תהיה ניגודתית.

פשוט כי זה לא נכון.סתם אחת
או שאתה לא מבין מספיק בתורה, או שאתה לא מבין מספיק בתורת הגזע, או שבשתיהם... 
אנו לא נאציםבחורצ'יק

משום שאנו לא שואפים להשתלט על העולם ולחסל איזה גזע שהוא.אנו חושבים (יודעים יותר מדוייק) שאנו עם ה',וגם הגויים יודעים זאת(רבים מהם) וזה לא מעליב אותם.

הנאצים רצו להשמיד כל היהודים באשר הם יהודיםדי"מ

בלי אפשרות להתנצר או לעבור למקום אחר.

אין לי שום בעייה עם גוי ששומר 7 מצוות בני נוח ואם הוא נמצא בחוץ לארץ אנחנו גם לא מצווים להורגו.

אבל ההבדל העיקרי הוא שזה מה שה' אמר וזה לא.

הכהניזם הוא פשוט חידוש חוקי נירנברגResiste

ולא רק עניין נישואי התערובת שציינתי.

הקרדיט על המידע הבא לא שלי -

הסימטריה שבין כהנא וחוקי נירנברג

יום ‏7 אוקטובר 2010‏ בשעה ‏12:15‏

בשנת 1984 פסלה ועדת הבחירות את תנועת כ"ך מהשתתפות, בשל היותה גזענית ושוללת את אופיה הדמוקרטי של המדינה. דוקא בית המשפט העליון ביטל את ההחלטה וכך הצליחה להכנס לכנסת.

בפברואר 1985 פסלה ועדת החוקה כמה הצעות חוק של כהנא המתבססות על מצעו כשהסיבה היא "דימיון רב לחוקי נירנברג". חוקים שביקש להעביר כהנא הושוו על ידי חבר הכנסת מיכאל איתן ( אז חבר כנסת מטעם מפלגת "חרות") - סעיף אחר סעיף - לחוקי נירנברג הנאצים. בתגובה הציף כהנא את משרדו של איתן במברקים מפוברקים המוחים על רדיפתו את כהנא, אך אלה נשלחו כולם על ידי כהנא עצמו.   

אלה קווי הדמיון שבין האידיאולוגיות:

1. הקפאת הדמוקרטיה, השעיית הבחירות והזכויות הפוליטיות העיקריות, הקמת ממשלה חזקה ותקיפה כדי להציל את העם ולחלצו מהמשבר = גם בנירנברג זה החוק הראשון וזמן קצר אחר כך קיבלה המפלגה הנאצית את הכח מהפרלמנט הגרמני.

2. מדינה יהודית אשר תאסור נישואים מעורבים וקיום יחסי מין בין יהודים לגויים המהווים את ההסכנה הגדולה ביותר לעם בישראל ע"י הקמת "משמר הכבוד היהודי", כמוכן יעשו מאמצים להפסקת ההתבוללות = בדיוק כמו בנירנברג כמעט מילה במילה רק במקום יהודים ארים ובמקום גויים יהודים ומשמרות ה"אס אה" הפכו לשומרי הכבוד הארי.

3. הערבים יסולקו מכל תחומי התעסוקה.= הנאצים היו יותר אנושיים ואיפשרו ליהודים להמשיך במקומות עבודה פרטיים אבל הם סולקו מכל המקומות הממשלתיים והציבוריים.

4. תוכרז ריבונות העם היהודי על כל ארץ ישראל מכח "ההבטחה" והתקוה הבלתי פוסקת לשיבה ארצה. יוטל איסור על ויתור השטחים אשר שוחררו בשנת 1967. תותר התישבות יהודית בכל ארץ ישראל

6. ביטול הסכמי קמפ דיויד = ביטל הסכמי ורסאי.

7. הוצאת חד"ש מחוץ לחוק = הוצאת כל המפלגות הסוציאליסטיות והאיגודים המקצועיים מחוץ לחוק.

8. תכנית הלימודים בבתי הספר הממלכתיים תשים דגש על לימודי היהדות על מנת לחזק את הרגשות הציוניים והגאוה היהודית = תכניות הלימודים בכל בתי הספר ישימו דגש על ההסטוריה הגרמנית ועליונות הגזע הארי כדי לחזק את אהבת המולדת והגאווה הגרמנית.

9. הקמת רשות ממלכתית חדשה לשידורי טלויזיה ורדיו בעלת אופי יהודי לאומי = הקמת מניסטריון לתעמולה שירכז בידיו את כל הסמכויות על הרדיו, הסרטים והתרבות ואשר מירצם יופנה לבנית הגרמני החדש.

10. איסור על מכירת מזון בלתי כשר = איסור על שחיטה כשרה ומכירת מזון כשר.

11. ביטול חופש הביטוי והאומנות איסור הפצת פורנוגרפיה וצנזורה בקולנוע ובתיאטרון = בדיוק כמו בנירנברג אלא ששם הוסיפו גם צנזורה על ספרים.

12. ביצוע הפלות יוסדר לפי החוק היהודי = איסור מוחלט על ביצוע הפלות ועידוד כלכלי למשפחות אריות מרובות ילדים.

13. תאסר פעילות מיסיונרית בישראל = חל איסור מוחלט על גיור ומי שיעבור עליו יאסר.

14. הריסת המסגדים בהר הבית וגירוש המוסלמים = ועדה מיוחדת תעודד עזיבת יהודים את שטח הרייך.

15. הקפדה על לבוש קביל על הדת היהודית ומתן הוראות לתיירים בדבר התנהגות ולבוש הארץ הקודש.

אבל זה נחמד שאין לך שום בעיה להרוג מישהו בתנאי שהוא א', ב', ג'....

לפחות אתה אומר את מה שאתה חושב, ובמה שאתה באמת מאמין. עם כמה שזה מפחיד ומטריד, זה כנראה עדיף על כאלה שתומכים בזה גם אבל מתרצים ב"החייל היה בסכנת חיים!!! אגרופן!!!".

לגבי מה שה' אמר או לא, לא אתווכח. לא נכנס לויכוח על הדת.

אתה מוריד את השואה לזנות. תתביישצבי-ליזציה

אני מבהיר מראש: אני כותב את זה בתור גולש, ולא בתור מנהל כמובן.

בנוסף לכך שאתה מחליט שכולם פה כהניסטים, אתה גם משווה פה כל כך הרבה יהודים לנאצים. אין לך מעצורים בדרכך לתהום. אין לך שום אנושיות. אתה אוהב ערבים ושונא את בני עמך. מנסה לעוור אותנו בדמגוגיה פרו - ערבית, וכמעט פרו - נאצית (אתה משווה רוצחי שישה מיליונים ומשמידי עם לעם קטן שמנסה לשרוד אלפי שנים, שנלחם במוסריות מקסימלית במיליוני חיות טרף ערביות שמנסות להשמיד אותו מידי יום לאורך ה100 שנים האחרונות, כשקודם היו לו אויבים ענקיים, אבל היום יש לו ב"ה צבא חזק.). לא רק שאין לך מקום בפורום דתי(שבו חופש הביטוי מוגבל בגבולות ההלכה! ככה אמונתנו.), אין לך מקום בעם ישראל, ואין לך מקום בארץ ישראל. בעיניי אתה גרוע יותר מרוצחים ערבים, כי אתה בוגד בעמך, והם לא.

ומכאן אני אגיב כמנהל הפורום:

בעבר הגנתי על דעותיך בכך שטענתי שאתה לא משכנע את אף אחד ורק מראה לילדים הצעירים איך לא להתנהג ולמה לא כדאי לכפור ולא להיות דתי. עכשיו איבדת אצלי כל הערכה וכל הגנה. אני לא אעמוד בפני המבקשים לחסום אותך יותר. עברת את כל הגבולות, השוות חלק ממשתתפי הפורום הנחמדים והצדיקים ביותר לנאצים, והרעלת את האווירה בפורום. נמאסת.

אני בעד ללמוד מהשואה כדי שלא תחזורResiste

*לא אמרתי שכולם כהניסטים, דיברתי על הכהניזם באופן כללי. הפורום הוא לא בעל דעה אחידה, זה יהיה די טיפשי לחשוב שכולם כאן בעלי השקפה זהה.

*אני משווה אידאולוגיות, כי יש מקום להשוואה. מי שלא רוצה להידמות לנאצים, וסולד מדמותם, לא יחזיק בדעה דומה לשלהם.

*אני לא אוהב ערבים או שונא יהודים, אני לא רוכש אהבה או שנאה לאדם כי הוא משתייך ללאום כלשהו או דת כלשהי.

*אין שום קשר לדת, הבהרתי שאינני מעוניין לדון על הדת עצמה, הבאתי את העקרונות של כהנא ולא של הדת. את דעתי על הדת שמרתי לעצמי.

אני יכול להשוות את דעותיי גם כן לנאצים, אני תומך של דמוקרטיה והם לא. אני חושב שאין עם או גזע עליון, הם חושבים שכן. אם אתה חושב שיש מישהו עליון, והם חושבים גם, אתה מוזמן להסביר כיצד זה שונה, ואני יכול לא לקבל זאת. אם זה מרגיז אותך, ואתה חושב שהנאצים הם מפלצות, תחשוב פעמיים על האידאולוגיה שלך. אני לא אשם בדעות בהן אתה מחזיק. זכותך להאמין שאתה עליון, זכותי לא לקבל זאת ולבקר זאת.

באמת, חבל להתלהם. בסך הכל הבנת הנקרא תחסוך אי הבנות. לא קראתי לאף אחד נאצי, מעבר לעניין המוסרי, זה פשוט לא נכון - אף אחד כאן לא חבר במפלגה הנאצית. השוואות בין השקפות הן לגיטימיות, אתה לא מסכים? בוא תסתור את המידע שהבאתי בתגובה הקודמת, במקום לדבר עלי ככופר.

חבר'ה, יש לי רעיון.צבי-ליזציה

בואו נשווה בין האידיאולוגיה של יניב לאידיאולוגיה של אדולף היטלר ותומכיו הנאצים.

1. יניב וחבר תומכיו הולכים על שתי רגליים, בדומה לאדולף היטלר ותומכיו.

2. ליניב וחבריו יש פה גדול מלא בשנאת ישראל, כמו לנאצים.

3. האידיאולוגיה של יניב היא כרגע דעת מיעוט קיצונית ושנואה, כמו שהיה אדולף היטלר לאחר הפוטש, רדוף קיצוני ושנוא.

4. יניב וחבריו הם אנרכיסטים שמאיימים על הסדר העולמי והלאומי הקיים, בדומה למה שניסה לעשות אדולף היטלר לפני שעלה לשלטון.

5. יניב וחבריו מצדיקים רצח יהודים, כמו הנאצים.

6. יניב וחבריו מצדיקים שיתוף פעולה עם הערבים, כמו שהיטלר שיתף פעולה עם חאג' אמין אל חוסייני.

7. מרבית האנשים שמחזיקים בדעות דומות ליניב הם אתאיסטים, וכנראה גם היטלר היה כזה.

8. ליניב וחבריו יותר כואב שמפנצ'רים צמיג לערבי מאשר רצח של ילדה יהודייה בת 3 חודשים בשנתה, בדומה לנאצים שהיה חשוב להם יותר חיות מאשר יהודים.

9. יניב וחבריו היו שמחים לראות מדינה ערבית בין הירדן לים, בדיוק כמו שהיטלר ניסה לתת לחוסייני.

10. יניב וחבריו בדומה להיטלר, משתמשים בדמגוגיה כדי לשכנע את האנשים, ואולי מי יודע, יצליחו להגיע לרמתו של היטלר בכבודו ובעצמו.

יאללה חבר'ה, מי עוזר לי למצוא עוד?

הבהרה והודעה לכולם:

אני מתנגד כמו כולם לשימוש בזכר השואה לאמצעים הללו, אבל אני לא מסוגל יותר לשתוק כלפי דבר כזה. אני ציני כמעט לחלוטין במה שכתבתי, ומקווה מאוד שאני טועה בכל סעיף וסעיף שכתבתי. הלוואי ולא הייתי צריך לנקוט בדמגוגיה נוראית כמו שהשתמשתי בה. שבת שלום!

אענה לטענותיך, בניגוד אליך...Resiste

1. יניב וחבר תומכיו הולכים על שתי רגליים, בדומה לאדולף היטלר ותומכיו. זה נכון.

2. ליניב וחבריו יש פה גדול מלא בשנאת ישראל, כמו לנאצים. שום שנאת ישראל, אולי אהבת האדם. אין לי דבר נגד עם ספציפי.

3. האידיאולוגיה של יניב היא כרגע דעת מיעוט קיצונית ושנואה, כמו שהיה אדולף היטלר לאחר הפוטש, רדוף קיצוני ושנוא. לא כזו מיעוט, תחשב לבד כמה מנדטים לקחו העבודה, מרצ וחד"ש ביחד. קיצונית? שתי מדינות זה הרעיון המתון, אינני תומך במדינה דו לאומית, אתגייס כמו כולם, איני קורא למחבלים "לוחמי חופש" - בקיצור, אני לא חלק מהשמאל הקיצוני. אני דווקא ציוני כמו שניתן לראות, אני תומך במדינה יהודית.

4. יניב וחבריו הם אנרכיסטים שמאיימים על הסדר העולמי והלאומי הקיים, בדומה למה שניסה לעשות אדולף היטלר לפני שעלה לשלטון. אינני אנרכיסט, אני סוציאליסט שיותר קרוב לקומוניזם מן הסתם מאשר לאנרכיזם.

5. יניב וחבריו מצדיקים רצח יהודים, כמו הנאצים. אני מתנגד לכל שימוש באלימות, מעולם לא הצדקתי רצח של יהודים. אני בעד לפתור את הסכסוך כדי להפסיק את שפיכת הדמים.

6. יניב וחבריו מצדיקים שיתוף פעולה עם הערבים, כמו שהיטלר שיתף פעולה עם חאג' אמין אל חוסייני. שלום עושים עם אויבים.

7. מרבית האנשים שמחזיקים בדעות דומות ליניב הם אתאיסטים, וכנראה גם היטלר היה כזה. היטלר לא היה אתאיסט.

8. ליניב וחבריו יותר כואב שמפנצ'רים צמיג לערבי מאשר רצח של ילדה יהודייה בת 3 חודשים בשנתה, בדומה לנאצים שהיה חשוב להם יותר חיות מאשר יהודים. שוב, לא נכון. שקר מאוד צורם. מתי אמרתי שכואב לי יותר על צמיג מאשר חיי ילדה?

9. יניב וחבריו היו שמחים לראות מדינה ערבית בין הירדן לים, בדיוק כמו שהיטלר ניסה לתת לחוסייני. אני תומך במדינה פלסטינית לצד מדינת ישראל.

10. יניב וחבריו בדומה להיטלר, משתמשים בדמגוגיה כדי לשכנע את האנשים, ואולי מי יודע, יצליחו להגיע לרמתו של היטלר בכבודו ובעצמו. אולי.

למה שכתבתי, לא ענית, בחרת לכתוב שקרים שמנותקים מהמציאות כמו הצדקת רצח. מעולם לא הצדקתי רצח. עזוב דיוק, לפחות אל תמציא ותטעה אחרים.

אם אתה מקווה שטעית, למה לכתוב שטויות ולבזבז את זמנך? המידע שצירפתי לתגובה היה מדויק, עקרונות כתובים. לעומתך, שהמצאת דברים בהם אני תומך. לכאורה.

תיקונים קצרים לתשומת לבכםהמצב חסה

1. יניב אכן מנסה להתקרב ולהיות שותף למעשה של אדולף היטלר, רק מהצד המושמד [או המשומד] לא המשמיד.

2. ליניב אכן יש פה גדול בשנאת ישראל, בדיוק כמו לנאצים.

3. יניב כרגע תומך בדעה גדולה במדינה, שאומרת שצריך לזרוק את התורה והדת לים. 

4. תפסיק לחרטט

5. יניב וחבריו גורמים לרצח יהודים.

6. יניב וחבריו מצדיקים שיתוף פעולה עם הערבים, כמו שהיטלר שיתף פעולה עם אברהם יאיר שטרן.

רק חולי נפש עושים שלום עם אויבים.

7. מרבית האנשים שמחזיקים בדעות דומות ליניב הם אתאיסטים, וכנראה גם היטלר היה כזה.

יוצא מפה שיניב הוא אתאיסט ומודה בזה בפה מלא [בעברית: מין.].

8. ליניב וחבריו יותר כואב שמפנצ'רים צמיג לערבי מאשר רצח של ילדה יהודייה בת 3 חודשים בשנתה, בדומה לנאצים.

9. יניב וחבריו היו שמחים לראות מדינה ערבית בין הירדן לים, בדיוק כמו שהיטלר ניסה לתת לחוסייני.

שוב יניב תומך בהיטלר.

10. יניב וחבריו בדומה להיטלר, משתמשים בדמגוגיה כדי לשכנע את האנשים, ואולי מי יודע, יצליחו להגיע לרמתו של היטלר בכבודו ובעצמו.

אני לא מבין איך לא חוסמים את היצור המסריח הזה מתגובות בפורום עד כמה שהוא כותב דברים מעניינים.

אתה בדיוק נכנס לוויכוח על הדת.*בננית*

זו הטעות שלך.

שאתה כביכול משאיר את הדת בחוץ ומתווכח בצורה "עניינית". אבל אתה בעצם (ואני בטוחה שאתה מודע לזה) משמיץ את הדת באופן מובהק, ויותר מכך - אלו דברים שקריים ומסולפים.

דמגוגיה זולה שנובעת מזלזול ובעיקר בורות.

אתה שומר על תדמית של 'יפה נפש' שלא מתערב לאנשים במה שהם מאמינים, אבל אתה בעצם מנגח את היהדות.

כל הכבוד והסובלנות לריבוי השקפות ואמונות, נעצר ביהדות. אתה לא תודה בכך בגלוי, כי הרי אם תאמר זאת, לא תוכל כביכול לדרוש מאיתנו כבוד לאמונות שונות.

אתה בור בדת היהודית, ולכן אתה מזדהה עם כאלה אמירות נוראיות, או לחלופין - מעוררות גיחוך.

אני לא יודעת מה אתה יודע על היהדות, אבל אני בטוחה שמה שאתה יודע זה את ההלכות היבשות וכמה עקרונות תלושים ממשמעותם, ולא מבין בגרוש את ההשקפה היהודית. לזרוק מילים סתמיות על "גזענות" זה פשוט חוסר הבנה מוחלט.

אילו היית מוכן לשמוע בכנות, הייתי שמחה לנסות לענות על טענותיך בצורה עניינית (לדוג' שהיהדות גזענית).

אבל אתה בא בגישה אטומה ולעגנית. זה מה שמשתמע בין השורות. זה לא כתוב במפורש, אבל זו בהחלט התחושה שעולה מקריאת הודעותיך.

צר לי שיצא חריף.

שבת שלום.

וואו, יניב. חצית גבולות.מישהי=)

אין לך בושה לבגוד בעם שלך?

תגיד לי מה אתה נורמלי? לא. אתה לא.

אתה הפוך על כל השכל, 

מתכחש לאמת, ומנסה לגרור אחרים איתך.

אתה מתכחש ליהדותך.

כן, אתה יהודי.

יהודי בוגד אבל.

בוגד במי שיצר אותך,

ובמי שילד אותך.

אין לך בושה.

הוא לא רצה לרצוח, הוא איים על הבנאדם שיזוז ומהר.*בננית*

אם הסיטואציה הייתה הפוכה לא היה פוצה פה ומצפצף.

זה לא אנשים חביבים שאפשר לדבר איתם והם זזים. אין מה לעשות. אתה רואה איך הוא התנהג.

לא הייתה ברירה. הוא עוד היה עלול לאיים עליו.

אין בושה גדולה מזו לחייל במדינת ישראל.

אין לי דעה על התנהגות החייל-אבל למה לדון ככה!יםגט567

אנשים!

אתם לא חייבים להסכים אבל תדנו כמו בוגרים ותכבדו כל דעה לא משנה אם היא יוצאת מהתורה או לא!

יש דרך לכל דבר...

לא צריך לרצוח אותו כי הוא הטריד חייל,די"מ
אלא כי הוא נמצא פה.
אני לא חושבת שיש פה עניין של תורה.מקום בעולם
שניה ברצינות.אתה מאמין באלוקים??הר המורניקית=)

למה?שאלה ספיציפית?(ובאמת מעניינני מא אתה עושה כאן?הר המורניקית=)

תעזבי אותוצבי-ליזציה

אני רואה שאת לא מכירה את סוג האנשים האלה. יניב, אני מתחנן בפניך שלא תגיב לה או שאמחק את תגובותיך.

אני לא מאמינה שזה קורה,אבל אני יכולה להגיד שאני כממקום בעולם

כמעט ומסכימה עם מה שאתה אומר המום

איך?!?! אני לא מבינה מה קורה פה!שולמית=]

החייל נמצא בסכנת חיים! מי שלא מכיר את בני הדודים שלנו- אז שיכיר, אמרנם זה היה נראה שבהתחלה יש רק איש אחד נכון? נכון. אבל אז לפתע פתאום הופיעו עוד לפחות 15! מאיפה הם באו?! עכשיו תגידו שהחייל המסכן לא נמצא בסכנת חיים- מלא עברים עצבניים מסתובבים סביבו, כל אחד עם מה שיש לו נגד החייל כתחמושת, אז מה ציפת/ם שהוא יעשה?! שיעמוד עם ידיים למעלה?!?!?!?! הוא צריך לגוננן על עצמו, אל תשכחו שאנחנו בעלי המדינה הזאת! מדינת ישראל, לא פלסטין! ולא משנה איפה זה בארץ- זה שלנו! והם לא יכולים לעשות כלום נגד החייל! הוא משלנו! אז יש לו זכות לעשות הכל לגוננן על עצמו ולהרים את כבוד העם המושפל! 

אם תבואי ותציקי לשוטר בכל הצקה שהיא- נכון, הוא לא יכול להוציא נשק. אבל כשהוא יודע בוודאות גמורה שבכל הפינות שמסביבו נמצאים שוטפים שלך, הוא נמצא בסכנה- ושיגן על עצמו!

תקשיבי, אני חושבת שיש הבדל בין להגן על עצמךמקום בעולם

ולאיים עם אקדח, לבין לאיים עם אקדח ועל הדרך לקלל אותו ואת אמאשלו ואת כל מי שמסביבו.

ולא יודעת מה איתך,אבל אני לא ראיתי שם עוד 15 ערבים שאיימו עליו. וכבר לפני שהיו שם 15 ערבים הוא עשה את מה שעשה.

לדעתי פשוט יש דרך אחרת, שלא כלולות בה קללות ואיומים לא נחוצים..

חבל לא ״נפלט״ לו כדור.ט!הר
זה לא בסדרפרח-בר
כי קודם כל נזק תדמיתי עצום למדינת ישראל , דבר שני ברור לחלוטין שהחייל איבד שליטה הוא היה צריך לשמור על קור רוח רק בגלל העובדה שהערבי לא היה חמוש.... ולא אני ממש לא שמאלנית , אני כמובן נגד העמדתו לדין משמעתי או כל דבר כזה אבל חיילנו צריכים להיות חזקים וממוקדי מטרה ולא ליפול בשטויות כאלה
תעמדי את במצבים האלה ונראה איך תשמרי על-משה ר-

קור רוח, מחבל עם אגרופן רצה לתקוף אותו, מה את מקשקשת על קור רוח?

ואין פה שום נזק תדמיתי, בגלל דעות כאלה שכל דבר הופך להיות נזק תדמיתי, צה"ל הפך להיות צבא מסורס שמפחד להתעסק עם מחבלים.

אם כל אחד היה דורך נשקפרח-בר
על כל עבריין צעצוע כדוגמת הנער הזה מצבנו היה בכי רע... החייל איבד שליטה מכעס לא מפחד ופה הבעיה .
^^. כל מילה.ט!הר
נזק תדמיתי?ט!הר

התדמית של מדינת ישראל היא כאחת שמכניסה לכלא חפים ומפשע ומשחררת מחבלים כלבים.

התדמית נהפכה ועכשיו אנחנו מדינה מתרפסת וחלשה שאפילו להגן על עצמה מהססת.

החייל היה בסדר, וחבל שלא דפק לו את הרובה בראש.

הכרחי.בחורצ'יק

זה המינימום שמוכרחים לעשות מול הפורעים האלה מחבלים בפוטנציה.

טוב, אני חושבת שהדיון מיצה את עצמו.ענבלאחרונה

בס"ד

תודה לכל המגיבים.

היה נחמד ביותר לראות את תגובותיכם...

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך