לפני שנים רבות במדינה רחוקה בתוך יער קסום חיו להם משפחת קיפודים ומשפחת ארנבים,
במשפחת הארנבים כל הזמן אמא ארנבת פינקה את ארנבי הקטן שלה הכינה לו סלטים (בעיקר עם גזר), חיבקה אותו, סיפרה לו סיפורים לפני השינה..
לעומת זאת במשפחת הקיפודים אמא קיפודה לא חיבקה את קיפודי הקטן שלה, הוא היה כ"כ אומלל שכל ערב אחרי הסיפור לילה טוב הוא בכה בשקט לתוך הכרית ופרק את תסכולו בדמעות תנין (למרות שבדר"כ לקיפודים אין דמעות תנין אלא דמעות קיפוד
)
יום אחד ארנבי וקיפודי הלכו לטייל להנאתם, לפתע פגשו זה בזה בקרחת היער הקסומה, בקרחת יער זו התגשמו משאלות מוזרות והזויות ככל העולה על הדעת של גולשי ב7 (אופס! אני באמצע הסיפור..סליחה!!)
אז כמו שאמרנו התגשמו שם משאלות הזויות ומוזרות ככל העולה על הדעת..
אז ארנבי וקיפודי התחילו לדבר וסיפרו אחד לשני את צרותיהם -
- "אמא שלי בכלל לא אוהבת אותי" התלונן קיפודי
- "למה אתה חושב כך?" התעניין ארנבי באכפתיות
- "כי היא אף פעם לא מחבקת אותי!!" בכה קיפודי
- "ואמא שלי כל היום מפנקת אותי" אמר ארנבי ברוגז
- "יש לי רעיון!!" צעק קיפודי בהתלהבות
"בוא נתחלף בפרוות אתה תלבש את הקוצים הדוקרניים שלי ואני אלבש את הפרווה הרכה והנעימה שלך"
וכך היה, הם התחלפו וכל אחד חזר לביתו של השני..
כך עבר לו שבוע, בלי שאמותיהם שמו לב לדבר מה מוזר או יוצא דופן.
יום אחד יצא קיפודי, שעדיין לבש את פרוות הארנב, לטייל לבדו בשעת לילה מאוחרת, לפתע ראה אותו שועל צעיר ורעב מאוד שפספס את ארוחת הערב, וחשב לעצמו 'ממ..איזה ביש מזל יש לארנבון צעיר זה מכיוון שהוא הולך להיות הארוחת ערב שלי..מואהאהאהאה!!!!!'
אבל לרוע מזלו של השועל הקיפוד שם לב אליו בזמן וברח כל עוד רוחו בו למאורת הארנבים, השועל התאכזב וחיפש ארוחת ערב עסיסית אחרת, לפתע ראה קיפוד קטן שאוכל גזר, התגנב אליו באיטיות ולפני שהספיק לברך (בשקט, כדי שהוא לא ישמע ויתכדרר)
הוא התכדרר והםך לכדור מאיים וקוצני וכך ניצל הארנב בעור שיניו.
למחרת יצאו ארנבי וקיפודי לקרחת היער כי רצו לחזור לעצמם ולמשפחתם.
שוב ישבו ושחנש"ו כמה שעות טובות:
- "וואו! ניצלתי ממש בשניה האחרונה" סיפר ארנבי בפחד לקיפודי
- "ואני בכלל לא הרגשתי מוגן רק עם רגליים שרצות מהר" שיתף בבישנות קיפודי
- "אני בעד שכל אחד יחזור למלבושו ומשפחתו" הכריז ארנבי
- "צודק!" קיפודי נאנח בהקלה
וזה סופו של סיפורינו..
*מבוסס על סיפור מתוך ספר ילדים שגדלתי עליו ואני הוספתי כיד הדמיון הטובה.. ![]()